Mamici de mai-iunie 2006 (6)
Raspunsuri - Pagina 9
magghyc spune:
shoricutzo,
un singur lucru am sa iti spun; NEAPARAT POZA LUI BB! nu fii egoista si o tine numai pt tine. sper sa fie totul super ok..
dilaural, sa fie intr-un ceas bun venirea ta aici!
Gasca, am o mare nedumerire - mie mi-a zis doctorul sa fac vaccinul antigripal. saraca mea mama s-a chinuit vreo 3 zile sa imi faca rost de el, l-am cumparat, dar m-am apucat sa citesc pe net despre vaccin si...am vazut ca parerile sunt f impartite.
medicii vostri ce zic? am citit azi ceva despre o varianta homeopata de vaccin, si nu mai stiu ce sa zic.
nu de alta, dar am incredere in doctorul meu, insa nu prea inteleg de unde retinerea celorlalti. poate intrebati si voi la control de chestia asta?
shoricutzo, io ca de obicei intre iad si rai - cand sunt ok si ma apuc de lucru - mai fac diverse prostii legate de serviciu de acasa, cand ma apuca o sangerare mai serioasa si
. m-am gandit serios sa imi iau echograf, da mi-a trecut cand am auzit cat costa! zilele astea dintre 2 echo se scurg extrem de greu!! acuma feelingul meu spune ca va fi bine pana in final, dar stiii cum e cu paranoia ![]()
magg
9+
Diana79 spune:
Bine ai venit Dilaural. Si referitor la greturi stai linistita ca si eu ziceam la fel la 5 sapt, abia dupa aceea au aparut si de atunci ma tin in fiecare zi aproape. Ieri a fost cam nasol dar a trecut.
Mihaela f. te intrebam ca am vazut ca tu ai DPN mai tarziu decat mine si ai spus ca ai 7+, si eu abia ieri am facut 7 (in fine poate nu stiu eu bine sa calculez).....
. Sun un pic in ceatza. Tu ai fost la ecograf l-ai vazut pe bebe?
Fetelor sper sa ma cheme si pe mine mai repede ca nu ami am rabdare sa-l vad pe bebe.
Pupici si sa avetzi o zi cat mai placuta si fara gretzuri.
Diana
7+
magghyc spune:
diana, cred ca astea ar fi datele tale,nu?
Prima zi a ultimei menstruatii: 07-Sep-2005
Inceputul trimestrului al 2-lea:
30-Nov-2005
Inceputul trimestrului al 3-lea:
22-Mar-2006
Data la care nascutii au cea mai mare sansa de a supravietui:
22-Mar-2006
E cel mai probabil ca nasterea sa apara intre aceste date:
24-May-2006 ----- 28-Jun-2006
De cat timp exista sarcina:
7 saptamani si 1 zile
Cat timp a mai ramas pana la nastere:
32 saptamani si 6 zile
Data nasterii: 14-Jun-2006
Inapoi
ama_kaly spune:
magghyc unde ai calculat tu toate alea?da-mi si mie linkul pls.despre vaccinul antigripal pot sa-ti spun ca si eu am fost foarte tentata sa-l fac am deskis chiar si un subiect cu numele asta vezi pe pagina3 dar..la fel ca si tine am dat peste pareri foarte contradictorii..unii zic ca e bine altii ca nu..in nr de luna asta din superbb scrie sa ne facem vaccinul iar pe net pe nu shtiu ce site un dr interzice cu desavarsire vaccinul mai ales in primul trimestru de sarcina adica pana in sapt 14.pe doctor n-am apucat sa-l intreb dar sapt viitoare ma duc si eu si o sa ma tin sa nu uit sa aflu si parerea lui. poza bebe eco 11+ sapt:
http://community.webshots.com/photo/481016601/481019371OfAfPeio
13+ si
din burtik
july_g spune:
Buna seara fete dragute! Toata lumea bine?
Bine ai venit Dilaural! Sa ai sarcina usoara si sa te bucuri alaturi de noi de cele 35 de saptamani ramase.
Ama esti tare draguta! Oricum puiul meu e mai mic cu o saptaman decat al tau! Toti copii sunt frumosi! Dar noi ciori cum suntem, ni-i vedem si cei mai frumosi, nu-i asa?
Shori tinem pumnii si vrem sa vedem poza.
Mihaela, ai incercat chestia aia cu cuburi de gheata de ceai de menta pentru greturi?
Raalu, vezi ca Amonar a pus si cateva sit-uri cu calcule pentru ce o sa fie bb, De distractie ca mie mi-a iesit 60% baiat la unul si fata la altul. Sau eu nu prea stiu engleza.
Magg eu nu stiu ce sa zic dar eu sigur nu-l fac. Mie medicul mi-a zis ca nu trebuie facut. Dar mi-a spus de un alt vaccin pe care ar trebui sa-l fac, antitetanos, in luna a 7a, in caz ca vreau cezariana, Norocul meu ca acest vaccin l-am facut prin iunie cand a fost o campanie de vaccinare la persoanele nascute incepand din 1970 incoace. Nu vreau sa te sperii dar stiu cazuri care de la un simplu vaccin au nascut copii inapoiati mintal.Nu era vorba de gripal, dar oricum. Mai ales ca puiul tau se chinuie acum sa supravietuiasca. Tu ce faci, ii trimiti niste virusi sa se mai lupte si cu ei?Asta cred eu. Dar nu sunt medic.
Va pup dulce pe burtici!
Iulia
12+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;116/st/20060509/k/5b13/preg.png[/img]
http://community.webshots.com/user/july_g
Diana79 spune:
Merci mult Magghyc. Draga de tine mi-ai calculat tot. Inca o data merci si
LA fel calculasem si eu doar ca Mihaela F ma bagase putin in ceata, pt ca ea are DNP dupa mine si varsta de sarcina a ei e la fel cu a mea. Ma rog important este ca bebe sa fie bine si sanatos.
Fetelor nu prea pot manca mi-e greatza rau stau pe covrigei saratzi. Si as manca cartofi prajiti cu branzica. Voua va plac??/ Sau numai eu am gusturi din astea?????
Pupici si o sarcina usoara.
Diana
7+
mihaela.f spune:
Diana 79, draga de tine ai calculat corect, insa daca era gresita data Um-eului, de asta nu iesea. Dar sa stii ca ai dreptate!
Deci am 6+ si duminica facem 7 saptamani :-)
:-) vreau ca bebelusul sa vina mai repede pe lume(si sper sa il pot pastra de data asta).
Mihaela
6+
mihaela.f spune:
Diana 79, draga de tine, chiar ai calculat corect! M-ai adus si pe mine pe linia de plutire. dar era trecuta gresit si data UM.
Intr-adevar suntem in 6 saptamani implinite si mergem pe 7(7 il facem duminica)!! Cred ca vreau ca bebe sa vina mai repede pe lume si fac si eu ce pot..."manaresc' saptamanile involuntar 
July saru mana pentru sfaturi-sa stii ca incerc si varianta ta! Azi mi-a fost atat de greata ca v-am povestit ca pana dupa amiaza nu m-am putut ridica din pat. Am trecut si pe limonada dar...scade doar in intensitate.
Mamicilor, pana la ce varsta ar trebui sa avem starile acestea de greturi? Am auzit variante si variante: ca s-ar putea pana in saptamana 12/ca pana cand misca bebelusul/chiar pana la finalul perioadei de sarcina. eu chiar am mustrari ca nu pot manca nimic, ca strumf-ul nu are de unde sa isi ia energia si toate vitaminele de care are nevoie.
Mie medicul deja mi-a recomandat Materna si Fier. Voi ati inceput sa luati vitamine?
Va pup!
Mihaela
6+
shoricutza spune:
Dragele mele m-am intors fericita tare!!! L-am vazut pe bb mic si drag, i-am vazut inimioara cum ii pulseaza si m-am topit de tot.... are 21 mm si ce n-am inteles eu este, ca desi azi fac 9 saptamani, dr a zis ca are 9 sapt si 2 zile. Se pare ca totul este ok si ne prezentam la control peste 4 saptamani (nu stiu cum o sa rezist atata fara sa-l vad dar cred ca am inebunit de tot
)
Din pacate ptr ca acum 2 sapt am fost racita, de fapt nu se stie daca a fost raceala sau gripa, dr mi-a dat sa mai fac un test ptr infectie cu virusul gripal si m-a cam speriat ptr ca mi-a spus ca daca a fost gripa nu e bine deloc ptr bb. Voi ce stiti despre asta? Eu cred ca a fost doar raceala ca m-a tinut doar 2-3 zile iar gripa dupa cate stiu eu tine 7 zile garantat ....
Poza din pacate nu este deloc de calitate (desi la medsana aveam pretentii mai mari ce-i drept) asa ca nu se intelege mare lucru si raman cu ce-am vazut acolo pe ecran. L-am intrebat cand o sa pot auzi inimioara si mi-a spus ca mai tarziu desi parca unele dintre voi spuneau ca la 8-9 sapt deja au auzit cum bate. Sincer nu mai inteleg nimic.... Hai ca deja v-am plictisit cred asa ca va las deocamdata.
Pupici
9+
ama_kaly spune:
shoricutza felicitari ca e bebe bine si sanatos!stai linistita k mie mi-a zis la 11 sapt ca bebe are 12+ dupa masuratori!adik pare mai mare decat e.deci n ai de ce sa-ti faci griji.bucura-te ca ai un bebe sanatos si ca l-ai vazut!!
july_gpai ai nostri-s cei mai cei!!pup si mamica si bebelul
poza bebe eco 11+ sapt:
http://community.webshots.com/photo/481016601/481019371OfAfPeio
13+ si
din burtik