Mamici de mai-iunie 2006 (6)
Raspunsuri - Pagina 8
virgi spune:
Irinel draguta, bine ai revenit printre noi. ti-am dus lipsa ca tu mereu ai o vorba buna pentru toata lumea.
Problema cu cetatenia copilului nostru a devnit intr-adevar o problema in capul nostru. sotul meu nici nu vrea sa auda de cetatenie koreana pentru el. noi tot speram sa ne trimita intr-o alta tara in cativa ani, dar nu se stie..eu pe de alta parte incerc sa-l consolez...si-i tot aduc aminte ca contractul nostru este permanent si nu se stie cati ani vom sta pe aici si tot asa.
oricum mai sunt 7 luni sa ne gandim bine ce e mai bine pentru bb...
MUltumesc pentru raspuns. e bine ca putem alege ambele variante.
andira spune:
DianaR - multumesc frumos pt urari!
Amonar - deci, DPN e 14.06.06 (de fapt 13, dar sunt hotarata sa astept pana pe 14
) nu 05.06.06 (intr-adevar gresisem anul), dar UM a fost intr-adevar 01.07.04, adica anul trecut.
V-am spus ca am nascut in aprilie anul asta, am o fetita de 6 luni, si inca nu mi-a venit CM de anul trecut.
Iar eu sunt nascuta in 75, nu in 74.
Daca mai sunt ceva nelamuriri, spune-mi te rog.
Ana Nicol - incearca prune uscate inmuiate in apa. Mamicile de la bebelusi de martie-aprilie 2005 unde sunt si eu foloseau metoda asta. Eu n-am avut probleme la prima sarcina, se pare ca incep sa am acum...
DianaR - m-ai bagat nitel in ceata... eu cand am fost la eco de 3 luni de-abia avea mugurii membrelor aparuti, tu zici ca da din manute si picioruse la 9 sapt? Sigur n-ai mai multe?
http://pg.photos.yahoo.com/ph/roxanabanu/my_photos
andira spune:
DianaR -
din nou! acu' vazui ca i-ai explicat lui Amonar cum sta treaba cu CMul meu...![]()
http://pg.photos.yahoo.com/ph/roxanabanu/my_photos
july_g spune:
Buna fetite dragalase! Multam Ama pentru complimente! Puiul tau e mai frumos ca al meu. E mai mare si poza mai clara. Da lasa ca o sa cresc eu si atunci va vad eu !
Shori eu ma simt exact ca inainte. Adica la fel de bine. Sotul zice ca m-am facut pufoasa. Daca nu mi-a fost rau de loc cum ar putea sa nu-mi fie bine? La mine e o sarbatoare continua. Nu tu rau, nani la greu si cam atat. Plus deliciul taticului ca au crescut sanii de deja nu mai incap nici in noul sutien. In rest, psihic mi se pare ca mi s-a luat un val de pe ochi si vad mai bine. Adica chiar realizez ca nu e gluma ca VOI FI MAMICA! Sa dea Domnu sa fie totul in regula si mai departe.
Va pup pe toate si sa auzim de bine
Iulia
12+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;116/st/20060509/k/5b13/preg.png[/img]
http://community.webshots.com/user/july_g
dilaural spune:
Buna dragelor...
ma primiti si pe mine?
DN - 29.09.1975
UM - 12.09.2005
DPN - 19.06.2006
ce sa va mai zic? am 5 saptamani. Am facut o ecografie la 4 saptamani si totul era normal. Mi-am facut toate analizele la medicul de familie. Azi ma duc sa le iau dar mi-a zis ca sunt bune. o parte din ele le-am facut la CMU (ca acolo sunt arondata si acolo ma va vedea doctorita Cezara Bucur).
Eu am medicul meu ginecolog de la 19 ani... il stiu de o viata si il iubesc de nu mai pot pt ca a fost mereu alaturi de mine si m-a scos dintr-o multime de belele. Dar din cauza unor probleme medicale el nu mai asista la nasteri. Doar da consultatii si chestii d-astea mai simple de cabinet. El m-a indrumat spre dr Cezara Bucur.
N-am greturi de loc... pap de toate si am o pofta de mancare...
Iau Acid folic de vreo saptamana...
Azi dimineata am luat un No-Spa pt ca ma durea burta jos si mijlocul de nu mai pot. Azi e ceva mai bine! Aseara am pus si un supozitor cu Scopantil. Astea la recomandarea asistentei dr. Bucur.
La ea am programare pe 15 nov., dar mi-a promis asistenta ca incearca sa-mi gaseasca un loc mai devreme...
Cam atat despre mine!
Va pup si va doresc tot binele din lume!
Dilaural
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dilaural/my_photos
raalucutza spune:
azi am venit de la ginecolog si v-am si scris!totul e super bine la mine!bebelul e acolo unde trebuie si cuminteeeeeeeeeee cuminteeeeeeee!!!a stat asa de linistit si l-am vazut din toate unghiurile!i-am vazut manutele si piciorusele si caputul!!!!are doar 3.2 cm dar creste el!!sau ea!!!apropo nu stiti chestii babesti care sa ne indrume ce copii avem....baiat sau fata!ca eu ma cam plictisesc pana in luna a 5a cand voi putea afla!va pupam!!hehehe ca acum suntem doi oficial!
raluca
shoricutza spune:
Dragele mele peste 2 ore voi fi la eco sa-l vad pe bb si am emotii mari de tot. Sper sa fie totul ok si sa vin acasa bucuroasa ... Azi am constatat ca am slabit o jumatate de kg, lucru normal in conditiile in care tot
si nu mai am pofta sa mananc nimic. fac mancare, pap o data, dupa care sa nu o mai vad ....
magghyc de ce nu mai zici nimic? sper ca esti ok .... incearca sa dai de veste ca sa nu ne ingrijoram.
Va pup pe toate si vb diseara
9+
mihaela.f spune:
Salutare burticilor,
Diana ai dreptate! s-a strecurat o greseala insa nu la DPN ci la UM; data corecta UM este 11.09.2005.
Amonar te rog frumos modifica tu pe viitoarea pagina. Multumesc!
Eu azi am ramas acasa, pentru ca nu m-am putut da jos din pat pana la ora asta; am avut niste greturi groaznice, pofta de mancare deloc...
Eu tot sper sa treaca!
Ma retrag inapoi in pat!
Va pup pe burtici!
M
7+
shoricutza spune:
Dilaural bine ai venit la noi si felicitari ptr bb!!! Ma bucur f tare ca ne reintalnim ... Cu gretzurile iti urez sa nu ai parte de ele deloc ...
9+
ama_kaly spune:
july_g nu-i adevarat!!toti bebelushii sunt SUUUPER frumosi.iar poza e putin mai neclara datorita ecografului..iar de al meu bebe a zis si doamna dr. ca e cu o saptamana mai dezvoltat adik dupa masuratori avea 12+ nicidecum 11+..deci nu e al tau prea mic e al meu mai marishor..cred k e lungan ca taica-su'
si orikum bebele tau are un profil tare dulcic!sa-ti traiasca!!!
dilaural bine ai venit printre noi!sarcina usoara!!
raalucutza felicitari pt bb cel cumintel!apropo de asta,citisem undeva pe forum ca in functie de cat de activi sunt la eco poti sa-ti dai seama daca e fetita sau baiat..adik fetele sunt mai neastamparate iar baieteii mai cuminti..mai stie cineva ceva despre asta?
shoricutzabafta la eco!te asteptam cu vesti bune!! poza bebe eco 11+ sapt:
http://community.webshots.com/photo/481016601/481019371OfAfPeio
13+ si
din burtik