Mamici de mai-iunie 2006 (6)
Raspunsuri - Pagina 7
DianaR spune:
Salutare, burticute dragi!
Am fost ieri la eco si mi-am vazut puiutul, da de zor din manute si picioruse, ii bate inimioara dulce si am murit de drag acolo!
Irinel, bine ai venit, ti-am dus dorul! Tu esti draguta ca intotdeauna si raspunzi la toata lumea... Adevarul e ca sunt cam deprimata... Nu stiu cum o sa ma descurc, Vladut e super marait, plangacios mai ales cand se scoala, ma solicita extraordinar de mult si adevarul e ca si rabdarea mea parca sa mai dus... Of, si e doar inceputul...
Cu greturile stau ceva mai bine, am pofta de mancare teribila deci cred ca voi bate recordul la ingrasat. Ok, mai vb si dincolo...
Andira, la multi ani, asa cu intarziere! Sa-ti traiasca minunea de acasa si minunea din burtica!
Maggy, ma bucur sa aud vesti bune!
Amonar, iti explic eu cum vine la Andira.. A alaptat si deci nu i-a revenit menstruatia dupa nastere (eu de ex am avut primul cu ultimul ciclu doar la un an si 3 luni de la nastere), a ovulat luna trecuta si a ramas gravida, deci acel ciclu care trebuia sa fie ultimul nu a venit, de asta are UM cea de la prima sarcina... M-am facut inteleasa?
Fetele care au probleme cu Rh-ul, ani de zile am crezut ca am Rh negativ, ptr. ca mama mea are Rh negativ si tata pozitiv, iar eu sunt al doilea copil dupa primul cu Rh pozitiv si mai multe avorturi. Si de fapt am aflat la sarcina mea anterioara ca am Rh pozitiv. Conteaza si grupele de sange, mama are 0 si tata AB, ca sa se formeze anticorpii trebuie ca hematiile fatului sa supravietuiasca suficient in circulatia mamei cat sa stimuleze sistemul imun al mamei, mama avand grupa 0 , eritrocitele fetilor au fost distruse imediat si nu au avut timp sa se formeze anticorpi. Puteti sa-mi spuneti cum sta treaba cu grupele la voi si poate va linistesc intr-un fel.
Pupici la burtici!
Diana , Vladut
(16.05.2004) & samburelul (9+)
pozulici: bebelus si copilas
Marea Rosie 2005
ana_nicol spune:

Buna seara, multumesc tare mult pentru inregistrare la mamici de mai-iunie 2006.
Nu stiu ce sa ma fac cu constipatia, am fost la doctor si mi-a recomandat lactoza (Dufalaq, sau Milupa Zucker....), si degeaba ma balonez pana simt ca explodez, apoi imi vine sa vomit, si trag la vanturi de ma mir ca nu ma ridic de la sol, oricum eu probleme cu constipatia aveam si inainte sa raman gravida, dar acum nu mai pot bea ceaiuril pe care-l beam inainte caci provoaca usoare crampe si nu face bine, deci este contraindicat si eu sunt disperata.Daca aveti solutii la problema mea mi-ar fi foarte bine, sper,.
Pa, burtici !
Zile fara rau !
ama_kaly spune:
july_g in sfarsit ti-am vazut si eu poza..FELICITARI pt un bebel asa frumusel..sa-ti creask mare, sanatos si fooarte frumos!!te pupic si sa ai grija de el! poza bebe eco 11+ sapt:
http://community.webshots.com/photo/481016601/481019371OfAfPeio
13+ si
din burtik
CamiM spune:
Salutare la toata lumea!
Amonar de asta sunt si eu stresata ca aici se cam face prima ecografie la 18 saptamani sau cam asa ceva pana atunci nu vezi nimic. Numai in cazul in care exista ceva probleme te trimit inainte de asta. Pe mine m-au trimis la 7 saptamani ( avand in vedere ca aveam la activ o pierdere de sarcina in saptamana mica si doctorului ii era teama sa nu fie extrauterina..)Majoritatea medicilor nu te trimit la eco prea des mai ales ca unele asigurari nu acopera decat maxim trei pe toata durata sarcinii. Pe scurt ma indoiesc ca al meu doctor o sa ma trimita inainte de 18 saptamani la alt eco desi as vrea taaaaaare mult sa mai vedem ce face bebe. O sa vedem ce zice luni poate reusesc sa il pacalesc...[;)
Pupici la toate fetele 

Cami 11+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/earendyil/my_photos
shoricutza spune:
Buna seara la burtici!
Ana_nicol iti recomand cu caldura supozitoarele cu glicerina. Scaunul este garantat cam la 10-15 minute dupa ce-l introduci. In plus sunt recomandate ptr "evitarea efortului de defecatie in timpul sarcinii si alaptarii" (asta scrie in prospect). Mie mi l-a recomandat dr ptr ca inainte luam ulei de parafina care in sarcina este contraindicat si eram disperata ca o sa am probleme (mai ales ca la mine este mai grava problema cu hemoroizi si fisuri anale vindecate cu greu). In plus incearca sa mananci cat mai multe fructe si legume (exclus banane care constipa), paine de secara, miere (1-2 linguritze), supe si ciorbe si bea cat mai multe lichide (in cazul de fata apa plata
). Sper sa te ajute. Legat de supozitoare, daca nu ai incredere poti sa intrebi si la farmacie ptr linistea ta.
Pupici si sarcina usoara.
8+
shoricutza spune:
july_g si restul fetelor, cum va simtiti la 12 saptamani? ce simptome mai aveti? eu maine intru in 9 sapt si parca gretzurile nu mai sunt chiar asa de agresive dar inca sunt. In schimb as dormi tot timpul ...
Maine ma duc la eco sa vad ce mai face bb. sper sa fi ok si sa ma intorc cu vesti bune.
Pupici la burtici
8+
DianaR spune:
Ana, tot supozitoare cu glicerina vroiam sa-ti recomand si eu. Le poti lua linistita. Si eu am aceesi problema ca si tine, si rezolv imediat si inca cu supozitoarele micute de bebelusi ale lui fiu-miu
.
Shoricutza, tinem pumnii maine la eco!
Diana , Vladut
(16.05.2004) & samburelul (10+)
pozulici: bebelus si copilas
Marea Rosie 2005
Denisam spune:
Burtici-va doresc sarcini usoare si sa profitati de ea ca e ce amai frumoasa periaoda.
Referitor la constipatie si balonare, incercati seara sa nu beti lapte si mai usor cu fainoasele, de asemeena dimineatza mincati cereale cu lapte si beti nectar de prune sau suc de prune, va fi f.bine, veti vedea, o sa iesitzi garantat si mai scapati de balonari.
Numai bine si bebei sanatosi si grasunei!
Denisa
27+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
Irinel spune:
CAmiM iti dau eu o idee sa il pacalesti pe doctor, spune-i ca ai dureri si ai avut o pata maronie pe chilotel sau ceva in genul asta. Mie mi s-a parut in saptamana 34 ca am o pata maron, nici acum nu-s sigura ce-a fost> De durut burtica nu ma durea mai mult decat de obicei (ca dureri mai sunt la sarcina deh) si i-am spus doctorului ca am si dureri mari, am mai exagerat si eu, ca altfel sigur nu mai prindeam rand. Si uite asa am ajuns la ecograf si asa frumos era bebelicul meu... Pupici.
DianaR azi nu cred sa raspund la toata lumea, desi mi-ar place, da-s tare pe fuga. Imi dau seama cum e cu Vladut acasa ca stiu cum era cu Danut in concediu, da il alerga pe ta-su nu pe mine. Ma bucur ca e totusi mai bine cu greturile. Citisem pe undeva ca e bine sa le faci la copii un program clar, cu activitati diverse, ca asa ii stapanesti mai usor. Acu, poate voi deja aveti unul, ce sa zic. Era doar o sugestie. noi nu prea aveam un progeam clar cand stateam cu el acasa. Adica orele de somn se cam stiam da in rest era program de voie :-)
Virgi daca vrei si cetatenia romana, suni la ambasada sau consulat si intrebi ce acte iti trebuie, te duci cu ele si gata. Noi am primit certificatul prin posta. Si bineinteles ca poate avea ambele cetatenii.
Fetele-s pe fuga ca ramane fiu-meu nemancat daca nu.
Pupici la toate si numai bine
http://photos.yahoo.com/irinoiu
Irina,
Daniel (28 Mai 2004) si samburelul de 13+ saptamani