Mamici de mai-iunie 2006 (6)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Si bv spune:

Am uitat:
Mihaela, eu merg la doctorul Podasca din Brasov, despre care am primit numai recomandari bune! tu stii ceva de el? sa inteleg ca tu mergi la cineva din Bucuresti?
mie mi-e groaza de maternitatea asta de aici, caci am auzit ca-i sub orice critica... dar sper sa scap repede de acolo...
Inca un pup!

Simona 8+

http://community.webshots.com/user/simonarotaru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralirali spune:

Hello burtici.
Va doresc tuturor o sarcina frumoasa si bucurati-va de ea, fetelor, nu va lasati coplesite de micile probleme din aceasta perioada.
Simona, am intrat sa iti scriu ca este o alegere buna, dr. Podasca, si eu, ca si Miha, m-am perindat pe la multi medici din oras, dar de Podasca sunt superincantata, pe mine m-a ajutat mult, mai ales ca am o sarcina dificila si riscanta inca de la inceput. Cat despre maternitate, o sa iti dau detalii inainte sa nasti.
Pup burticile si va doresc tuturor sa aveti o sarcina usoara si bebei grasunei.

Ralu 29+
Poze cu familionul

www.tickercentral.com/view/4gkq/2" target="_blank">Anastasia in burtel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela.f spune:

He he!

RaliRali ne invadeaza teritoriul :-) dar prind bine sfaturile ei.

Si Bv: intr-adevar Rali are numai cuvinte de lauda pentru doctorul vostru si pot confirma si eu ca a ajutat-o de multe multe ori pana acum; bine ca bebelusul este bine in burtica. Eu pot sa iti spun ca am fost internata de doua ori in Brasov (la dr Lupu la care am renuntat); e drept ca n-am stat foarte mult in spital decat 2 zile maxim, insa asistentele au fost blande cu mine; adevarul e ca am fost atat de speriata incat am si uitat sa fiu atenta cu ele....eu am trecut anterior prin doua sarcini oprite in evolutie. Cred ca daca medicul meu ar fi investigat putin mai mult cauzele ar fi aflat ca am un sindrom antifosfolipidic. Prin urmare m-am suparat si mi-am schimbat medicul. E in Bucuresti, este dr Protopopescu, dar este un medic excelent! In plus, acolo sunt aproape si de Fundeni unde fac regulat analizele de sange(btw fetelor pt analizele de sange puteti merge la Fundeni la Dr Uscatescu; este o dulce dulce; nu este nevoie de trimtiere si analizele se fac gratuit).

Si Bv in Brasov exista prin spatele universitatii Transilvania instititutul de hemato unde poti face analizele pentru RH daca ai anticorpi sau nu. Iti trebuie o trimitere din partea medicului ginecolog/medicul de familie. Costa putin insa; ti se face un carnetel si te cheama la control periodic(parca o data la luna).
Eu primele analize de acest gen le-am facut in Bucuresti la spitalul Universitar la doctorita Posea(care este o dulce si are atata rabdare...)

Slava Domnului ca greturile au mai scazut in intensitate la mine! dar dupa injectiile cu gravibinon...e durere! Dar mergem inainte!

Va pup mamicilor!

Mihaela
7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

quote:
Originally posted by virgi

Adriana

am inteles ca primul tau copil l-ai nascut in USA. cum ai procedat cu inregistrarea nasterii lui? ai mers la ambasada romaniei de acolo? ai putut sa-i pastrezi cetatenia romana?
multumesc anticipat.

A fost foarte simplu. Din spital au venit si mi-au luat datele -numele copilului, parintii, etc. si mi-au trimis certificatul lui de nastere american acasa, dupa vreo 2 saptamani.
Cu acela am fost la Consulatul RO din NY, si cu actele noastre, certif. de casatorie, etc(nu mai tin minte, poti sa sun sa intrebi) si mi-au eliberat un certificat de nastere romanesc(pe care mi l-au dat tot cam dupa 2 saptamani) in care nu era insa trecut CNP-ul lui.
Pt CNP a trebuit sa merg in Ro sa il iau de la Sectorul 1.. etc... Eu i-am facut atunci si pasaport american, cand am ajuns in Romania am luat CNP-ul lui si cu toate actele, apoi am fost si i-am facut si Pasaport romanesc. Are dubla cetatenie, nu l-a intrebat nimeni.. inca ..pe care vrea s-o pastreze
Pupici si sanatate,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Amonar, MihaelaF, Magg, Amakaly, Julyg, SiBV, Diana79, CamiM, Shoricutza, Irinel - va multumesc din suflet pt urari!!

Amonar - rugaminte: modifica-mi si mie datele, pls, anul nasterii e '75, nu '74, UM e 01.07.04, nu '05, si DPN -ul e 14.06.05, nu 05.06.05. Multam frumos!

SiBv - si eu am RH neg, dar am noroc ca si sotul meu il are la fel...

http://pg.photos.yahoo.com/ph/roxanabanu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

Adriana

MUltumesc frumos pentru raspuns. o sa vedem si noi ce si cum va fi..dar mai e pana atunci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns july_g spune:

Salutare fete dragi! Ce mai faceti? Toate bune sper!
Iar probleme cu Rh-ul? Ma repet, dar trebuie. Daca pe vremea lui Pazvante-Chioru (adica acu 29 de ani si ceva ) m-am nascut bine mersi dintr-o mama cu Rh-ul negativ si tatal pozitiv, nefiind prima nastere(mama a mai nascut un baiat care din pacate nu a supravietuit) si avand la bord n! avorturi si m-am dezvoltat bine de tot (n-am decat 1,76 m si actualmente 75 de kg), ineamna ca acum totul trebuie sa mearga struna!!!!!!!!!! Chiar daca nu ati facut acel vaccin. Mama mea nu a facut nimic doar a avut un medic bun, care a internat-o ori decate ori a avut nevoie si nu mai tine minte ce tratamente ii facea. Frumtea sus mamici cu Rh negativ. Faceti rau bebelului daca va faceti griji inainte de a aparea vreo problema.
Wow, ce logoree am!
Irinel, nu ma lasa sotul sa uit! Ca el deja isi inchipuie cum o sa-l stige baiatul lui Tati, tati!Si daca e nevoie ne aminteste el si mie si d-nei doctor!

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;116/st/20060509/k/5b13/preg.png[/img]
http://community.webshots.com/myphotos?action=showPhoto&albumID=482875227&photoID=482880032&security=vyvfls

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns july_g spune:

Fetele cred ca am reusit de data asta sa pun poza lui bebe. Numai ca sunt 3, si de fapt e aceeasi. Daca nu se vede, reclamati si schimb eu ceva.
Va pup
Iulia 12+

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;116/st/20060509/k/5b13/preg.png[/img]
http://community.webshots.com/user/july_g

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amonar spune:

andira
M-ai cam lasat in ceata cu datele! Dupa cum spui tu, tu deja ai nascut anul acesta in 14.06 iar ultima menstruatie a fost anul trecut?????!!!! Sigur ai dat datele corecte?

Cami
Tu cand te duci l;a eco? Acusi ai 12 saptamani!

Mie mi-a calculat eco o saptamana mai mult deci am deja 12 saptamani si 3 zile. Pe 1 noiembrie voi avea eco oficial . Sant curioasa ce-mi vor spune ei.

Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana79 spune:

Irina merci mult dar eu as vrea un medic aproape de casa sa nu depind de sotul meu sa ma duca mereu. Sper sa reusesc sa-mi fac programare cat de curand. Apropo noi locuim aproape de Fairview Mall.
Aida asa este cu sistemul de aici mi se pare o aberatie sa te lase asa. Eu insa sunt optimista ca bebe este bine la mami in burtica si va sta acolo 9 luni.

Mihaela F pe listuta DPN este corecta? Eu cred ca e ceva in neregula...

Fetelor avetzi grija de voi si bebelusi.
Diana 7

Mergi la inceput