Mamici de mai-iunie 2006 (6)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns shoricutza spune:

Laurici si Megbeng sper sa nu ne parasiti de tot si sa veniti cat mai repede cu vestea cea buna .... va admir pe amandoua ptr puterea de a gandi pozitiv si de a merge mai departe. pup]
Eu de cateva zile mai alung greatza cu mere ....
Legat de analize, si eu v-am intrebat acum cateva zile daca le-a mai facut cineva dar nu am primit nici-un raspuns. Nu le-a facut nimeni?
Diana79 bine ai venit si sarcina usoara. Si eu stiu ca sunt normale acele scurgeri maronii in perioada asta.
Va pup pe toate si va urez o saptamana cat mai buna.

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amonar spune:

Diana79
Bine ai venit printre noi. Te voi pune in curand pe lista. In legatura cu scurgerile maronii si eu le-am avut. Nu te ingrijora pt ca sant "normale". Si eu am avut 3 zile la rand in saptamana a-8a. Mai ales daca nu ai dureri nici o problema. E o incuibarire a embrionului.
Nici eu nu pot sa fac eco-ul pana in saptamana a-12-a, se pare ca este o "boala" a occidentului..dar m-am dus la un particular in saptamana 10 si ceva.Asta pt linistea mea personala. Nu stiu daca la tine este posibil.

shoricutza
Eu nu mi-am facut analizele de aceea nu ti-am raspuns. Am citit ceva in urma pe odiseea noastra despre analize. Au fost fete care le-au facut. Uita-te eventual in capitolele trecute.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Salut dragute!
Laurici, Megbeng sunteti asa niste fete curajoase incat cuvintele sunt de prisos. Nu numai ca treceti peste durerea voastra personala dar mai si reusiti sa ne incurajati pe noi restul!! nu pot decat sa va doresc tot binele din lume sa auzim curand de la voi ca aveti bebei in burtici !!!!!

Fetelor nou venite bine ati venit si sarcini usoare!

La noi toate sunt cam la fel. Greata nu am mai deloc in schimb de cateva zile am crampe mai tare si azi chiar ma doare spatele, poate de oboseala sau .. nu stiu din ce alt motiv sper numai sa nu fie ceva grav.
Shoricutza eu am fost sa fac analizele dar nu aflu rezultatele pana lunea viitoare pe 31 oct cand merg iar la doctor ca aici le trimit direct la doctor asa ca .. mai am de asteptat. Oricum abia astept sa treaca saptamana asta ca doctorul mi-a spus ca de data asta ar trebui sa se auda inimioara la doppler.

Amonar voiam sa te felicit pentru initiativa de a deschide un nou capitol si de a aduce listuta la zi!! Multumim frumos!!
Va pup pe toate si sper sa auzim numai vesti bune de acum incolo!!

Cami 11+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/earendyil/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Buna fetele dragi!

Am revenit si eu din vacanta din Romania. Multa oboseala, dar nu-mi pare rau. Mai rau e ca Danut a ramas pe fus orar gresit si se scoala noaptea devreme si eu sunt zombi de somn... Da sper sa isi revina.

Am fost la ecograf si bebe e bine, doctorul zicea ca se misca foarte multa (expresia a fost "Ce agitatie...asta-i fata..." eu ca prostu am intrebat "e fata? Se poate vedea deja?" da mi-a spus ca nu, e prea mic, ceea ce stiam da daca el asa s-a exprimat...). Aveam 13 saptamani si 2 zile si varsta calculata de eco a fost 13 sapt si 3 zile, deci chiar bine. Totul e normal, colul inchis. Greturile uneori ma mai lasa, alteori ma iau mai serios, ma mai dreg cu acrituri. Mihaela parca tu intrebai, incearca daca vrei cu muraturi, salata de varza acra... in general vegetalele si fructele imi cad mai bine, carnea bleah...dulciurile la fel...

Imi pare tare rau ca am ramas mai putine. Liris, Megbeng, Laurici, Cristinamaria, sa va ajute Dumnezeu sa treceti usor peste suferinta asta si sa aveti cat mai curand bebelicul drag in burtica si apoi in brate.

DianaR bun venit la mamici, m-ai amenintat tu mai in gluma mai in serios, vad ca te-ai tinut de cuvant si ma bucur teribil ca am o mamica de mai-iunie 2004 colega si la 2006 :-) Pupici dulci. Sarcina usoara (nasol cu greturile, la mine prima oara au fost mai rele decat acum) si un bebelus sanatos. Ai preferinte intre baietel si fetita?

Bun venit tuturor mamicilor care au aparut de cand n-am mai scris eu pe forum. Sa aveti parte de zile minunate de sarcina si la capatul celor 9 luni sa va tineti bebelusii sanatosi in brate.

Pupici la toate

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si samburelul de 13+ saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns july_g spune:

Buna dimineata, fete cucuiete! Dupa cum vedeti, sunt bine dispusa de dimineata. Asta pentru ca am fost aseara la control si puiutul meu este f. bine. Chiar doctorita avea o privire prin care parca ma felicita(sau mi-am inchipuit eu???????/ ca doar sunt paranoica sefa).
Shori, eu am facut analizele de mult si m-am laudat la vremea aceea. Putine probleme cu calciu, in rest e OK.
Restul fetelor care nu ati facut inca echo, nu va impacientati. Daca va uitati la odisee spune ca in sapt. 12 e indicata prima echo, deci medicii vostri stiu ce fac.
Eu ce sa mai spun ca doctorita mea cand am pomenit de echo a luat foc? E putin dusa (de aia ne intelegem asa bine). Nu vrea sa auda de echo si de materna. Are ceva impotriva lor, nu ma intrebati ce ca nu stiu. Stiu doar ca e doctorita f. buna (nu am auzit nimic rau de ea in Galati decat ca are un vocabular mai colorat-ca si mine si ca e tacanita ca si mine). In rest, din punct de vedere profesional, nimic rau. Asa ca merg pe mana ei(asta nu inseamna ca la echo nu ma duc).
Magg, draguta cum te simti? N-ai mai dat nici un semn de viata. Sper ca e totul bine.
Va pup si sa auzim de bine.
Iulia 12+

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;116/st/20060509/k/5b13/preg.png[/img]
http://community.webshots.com/myphotos?action=showPhoto&albumID=482875227&photoID=482880032&security=vyvfls

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

neatza fetelor..si eu mi-m facut analizele prin sapt a 8a si mi-au iesit bune mai putin o mica anemie..care imi da batai de kp si akum ca ametesc cateodata rau de tot..
Irinel daca nu sta locului deloc la eco inseamna ca e fata??si mi-a ma zis la 11+ sapt ca pare de 12+..adik mai mare..
eu vreau baietzel..dar si o fata e binevenita.
july_g eu nu reusesc sa vad deloc poza aia a ta si am incercat de nenumarate ori..mereu imi spune acelasi lucru..uf..
poza bebe eco 11+ sapt:
http://community.webshots.com/photo/481016601/481019371OfAfPe
io13+ si din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela.f spune:

Buna burticilor,

Virgi, July G si Irinel multumesc pentru sfaturi. Eu sper sa nu ma tina atat de multicel greturile astea, ca la serviciu fac drumuri birou- toaleta.

Bun venit noilor mamici!

M

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amonar spune:

ANDIRA
LA MULTI ANI !
Sper sa ai o zi frumoasa, fara greturi si sa ia grija cu
Sanatate si numai bine de ziua ta!

DianaR
Am observat ca nr paginilor sant in jur de 9/10. Mie mi-e indiferent la ce pagina ma opresc dar mi se pare iritant sa rasfoiesc 10 pagini...de aceea ma cam opresc la 8....De obicei pun ultima pagina la "favorite" ca sa nu mai rasfoiesc atata. Nu ma prea tin eu de reguli dar in cazul asta nu e asa de important la ce pagina ne oprim, deci nu mi-e greu sa ma opresc la 10. Mersi pt ajutor si bineinteles daca am intrebari te voi solicita

july_g
In legatura cu eco-ul la 12 saptamani nu prea sant de acord. Uita-te ce s-a intamplat cu Liris. Daca ar fi avut la timp un eco, nu ar fi umblat cu o sarcina moarta in burtica....Nu inteleg de ce doctorita ta nu este de acord cu eco-ul...? Nu am auzit sa fie daunator. In occident nu se face din motive materiale, adica costa asigurarea bani iar in cazul cand sarcina se "opreste" subit nu isi primesc randamentul costurilor. Si se stie ca in primele 12 saptamani se pot intampla lucruri urate...In Grecia am auzit de la prietena mea te chema deja in saptamana a-5-a la eco si face regulat la cateva saptamani.

Ama-kaly
Frumoasa poza si foarte clara! Sa speram ca eco-urile in continuare vor fii la fel de frumoase. Am sa incerc sa pun si eu ceva poze. Vad ca va folositi de yahoo pt chestia asta.

Diana79
Te-am adaugat pe lista. Sa fie cu noroc!

Va pup
12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela.f spune:

La multi ani Andira! Sa fii sanatoasa si sa faci un bebelus frumos de tot!

Sunt de acord cu Amonar aici! si eu am schimbat pana acum ceva medici, tocmai din acest motiv; explicatia lor ar fi ca nu ai de ce sa faci eco pana la o varsta inaintata deoarece se considera ca daca sarcina nu este buna de la inceput si nu se dezvolta cum trebuie, se elimina automat. Dar nu este corect! Pe cuvant! pe langa mandria de a-ti vedea puiul din primele lui zile, chiar de la inceput se poate vedea daca e bine, daca sta bine in burtica, daca exista vreun hematom...Eu am facut prima eco la 6 saptamani si e bine. Si peste o saptamana mai fac una(adica la 8 sapt) si pana la 12 sapt am deja 4 eco facute.

daca sunteti din Bucuresti puteti merge la dr Iosup de la Centrul Medical Unirea pentru un 3 D. E mai scump...dar...

Va pup
Miha

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

in legatura cu eco la 12 sapt...in cazul meu, duap eco de la 5+ m-au chemat abia in 13...va dati seama daca ami stateam 6-7 sapt cu o sarcina moarta, puteam sa o patesc urat de tot...acu nu tre sa faceti o obsesie din ecografii, dar macar mergeti prin sapt 6-7 sa vedeti ca s-a format embrionul si ii bate inimioara!!!
nu vreau sa sperii pe nimeni, vreau doar sa va protejez de surprize neplacute, sper sa nu fiu inteleasa gresit!
a! si semnele de saricna nu sutn relevante..eu le-am avut mereu, greturi, sani umflati, somnolenta...

"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)

Mergi la inceput