Mamici de mai-iunie 2006 (6)
Raspunsuri - Pagina 4
magghyc spune:
megbeng,
ai dreptate cu echografiile. pot arat de la inceput probleme pe care se la preintampini sau de care macsr sa afli in timp.
una peste alta, eu ma bucur tare mult ca ai ramas alaturi de noi...
burtici noi, bine ati venit!! aveti grija de voi si de bb-ii vostri!
july, mamica nebunatica, ai o energie de felul tau! dar sa stii ca linkul tau cu poza sigur nu e bun...
io iar am fost la echo, din cauza sangerarilor. BB e mare, a inceput sa se miste, ii bate inimioara si pare neafectat de problemele pe care le-a avut. Din pacate, si hematomul e la locul lui, nu s-a micsorat f mult sau mai bine spus e inca greu de apreciat, dar si-a modificat forma -adica partea care era deasupra lui bb a alunecat usor in lasteral, ceea ce e iarasi bine.
loreen deci aveai dreptate cand spuneai ca unii medici nu stiu ce vb, intr-adevar eu sangerez acum pt ca elimin hematomul.
andira LA MULTI ANI DRAGA MAMICA! si bb voinic si sanatos...
mihaela as vrea si eu o programare la dr Iosup. poti sa imi spui pe forum sau pm cat e o echo si cum dau de el, please?
pup pe absolut toata lumea,
magg
8 +
ama_kaly spune:
Amonar mercic frumos!la ecograf se vedea si mai bine bebelul meu..de abia astept sa merg iar sa-l vad..si asteptam si pozele tale!!!
nici eu nu sunt de acord sa nu se faca eco pana in sapt 12.pe mine dr m-a chemat la eco prin sapt 6 ca aveam dureri de burta mari si la 11+ sapt am facut eu ca vroiam poza cu bebe..nu la dr meu in alta parte ca am vrut un ecograf mai performant!abia astept sa fac si 3d.bebelul meu e f neastamparat la eco sper sa ne spuna si ce e data viitoare cand mergem.am inteles ca fetitele sunt mai neastamparate..si eu care-mi doream un baietel..dar,ce-o fi sanatos sa fie!si poate am un baietel zburdalnic!![]()
greturile de prin sapt 12 dispar asa s-a intamplat in cazul meu si m-au chinuit si pe mine rau de tot in primele saptamani.
Andira LA MULTI ANI!!!! o sarcina usoara si un bebel sanatos si frumos!!

meggbeng multumim ca inca esti alaturi de noi!asteptam vestea cea buna!!
poza bebe eco 11+ sapt:
http://community.webshots.com/photo/481016601/481019371OfAfPe io
13+ si
din burtik
gabitzam spune:
Buna mamicilor!
Eu sint o mamica de mai-iunie 2005 si ma gindeam sa va arat doua link-uri care mie mi-au folosit foarte mult cit am fost gravidutza. Poate le stiati, poate nu:
http://www.ob-ultrasound.net/index.html (despre ecografie si cam ce si cum se masoara)
http://hostingprod.com/@fetalanomalies.org/Normal_Anatomy.html ( ca sa va ajute sa interpretati diversi parametrii din ecografie, aici vedeti ce inseamna precum si valorile normale)
Pe urma, eu eram inscrisa la www.babycenter.com , iar ei imi trimeteau in fiecare saptamana un mail despre ce se intimpla cu bebele meu, ce i-a mai crescut, cum ar trebui sa se dezvolte si care e stadiul pentru saptamana in curs.
Va doresc la toate sarcina usoara si sa ne vedem cu bine la capitolele de bebelusi.
Gabitza si bebe Andrei-Stefan
(25.05.05)
Poze mai noi cu Andrei
july_g spune:
Hello, fete dragute.
Toata lumea ma cearta ca am spus de echo la 12 sapt. Dar nu am zis decat sa linistesc fetele. Chiar daca doctorita mea nu e de acord, eu tot fac echo. Si mie mi-a placut sa-mi vad puiul cum dadea dinmanute si voia sa faca tumba. Si mai ales am fost extrem de bucuroasa sa-i vad inimioara batand.
Ama , Magg nu stiu ce se intampla, dar incerc sa remediez problema azi dupa ce ma intorc de la servici. Poate ma prind pana la urma cum se face. Oricum nu e prea clara.
La multi ani Andira, sa fii sanatoasa si sa te bucuri de viata!
Va pup.
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;116/st/20060509/k/5b13/preg.png[/img]
http://community.webshots.com/myphotos?action=showPhoto&albumID=482875227&photoID=482880032&security=vyvfls
Si bv spune:
Buna fetelor!
LA multi ani, Andira!!!
Vroiam sa va spun ca merg si eu inainte, doar ca scriu mai rar din cauza starilor de rau... care-mi iau orice chef...
Mi-am facut analizele de sange si surpriza: am RH-ul negativ! mai este cineva dintre voi cu rh neg? mi-au mai iesit cateva valori sub medie - la analiza sangelui, dar astept sa vada doctorul ce inseamna asta. Pentru rezultatele toxoplasmozei si a celorlalte mai complicate mai trebuie sa astept...
Mie imi este foarte rau... abia mai suport... desi incerc sa mananc bine, sa nu-i lipseasca puiului nimic. Am inceput sa si dau afara, ceea ce pana acum era f. rar... offff! abia astept sa treaca cele trei luni!
Megbeng, te asteptam cat mai des printre noi si curand cu vestea cea mare!!!
Felicitari luptatoarelor noastre! Magghyc, mai ales, esti o minune!
va pup si va citesc mereu!!!
Simona
http://community.webshots.com/user/simonarotaru
Diana79 spune:
La multi ani Andira!Sa fi sanatoasa si tu si bebele.
Multumesc ca m-ai pus pe lista Amonar.
Fetelor eu mi-am facut analizele de sange si totul a iesit normal, lucru care ma bucura. Azi voi incerca sa-mi fac programare la ginecolog sper sa si reusesc cu toate ca aici nu prea iti fac inainte de 12 saptamani. Este cam greu sa astepti atat fara sa stii daca bebe este bine sau nu.
Sa avetzi o zi frumoasa si numai bine.
july_g spune:
Fete dragi, intrebare????????????????? Voi v-ati luat in evidenta la medic de familie? Ce vaccinuri vrea asistenta sa-mi faca?
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;116/st/20060509/k/5b13/preg.png[/img]
http://community.webshots.com/myphotos?action=showPhoto&albumID=482875227&photoID=482880032&security=vyvfls
Diana79 spune:
Fetelor sunt tare nacajita.![]()
Am sunat la ginecolog sa ma programez si mi-a spus asistenta sa nu ma deranjez sa mai sut ca tot ce stiu ei fac si ma programeaza cand vor ei. Sunt niste tampitzi, cu tot sistemul lor. Nu suport felul cum te trateaza aici te lasa asa in voia sortii pana la 12 sapt.
Pe o prietena a sunat-o, dupa ce i-a trimis medicul ei de familie rezultatele la sange,la 5 sapt pt programare.
Sper sa gasesc alt medic dar e cam complicat.
Diana 6+
adriana spune:
quote:
Fetelor sunt tare nacajita.
Am sunat la ginecolog sa ma programez si mi-a spus asistenta sa nu ma deranjez sa mai sut ca tot ce stiu ei fac si ma programeaza cand vor ei. Sunt niste tampitzi, cu tot sistemul lor. Nu suport felul cum te trateaza aici te lasa asa in voia sortii pana la 12 sapt.
Pe o prietena a sunat-o, dupa ce i-a trimis medicul ei de familie rezultatele la sange,la 5 sapt pt programare.
Sper sa gasesc alt medic dar e cam complicat.
Diana 6+
Draga mea, nu te mai supara ca faci rau bebelusului. Primul copil l-am nascut in USA si puteam sa stau si in cap ca pana la 11-12 saptamani nu m-au primit daca aveam o sarcina normala si fara sangerari. Atunci considera ei ca fatul e sanatos, rezista in burtica, si ca nu e vorba de un avort, sau alte probleme. In general sunt foarte scumpi la vorba si trebuie sa smulgi informatiile cu clestele. Dar sunt buni profesionisti.. Eu am fosat multumita. Acuma sper ca sunt la fel si doctorii din Ca
Mai bine linisteste-te si asteapta sa treaca timpul. Gandeste-te la ceva frumos.
Sanatate
mihaela.f spune:
Buna burticilor,
Magghyc, iata programul doctorului Iosup(centrul medical unirea).
Luni si miercuri: 9-20
Joi: 9.00-14.00
Te poti programa on line pe adresa lor www.unireamedical.net/formprogramari.php sau adresele
CMU Enescu tel: 212.05.67-70
Str. George Enescu nr.12
Program de lucru:
8.00-20.00 de Luni pana Vineri
9.00-17.00 Sambata
9.00-13.00 Duminica
CMU Unirea tel: 327.11.88-90
B-dul. Unirea nr.57
Program de lucru:
7.00-21.00 de Luni pana Vineri
CMU Opera Center tel: 4120110
Str. Dr. Staicovici nr.2, et.1
Program de lucru:
8.30-16.30 de Luni pana Vineri
Eu le-am trecut pe toate. O eco la Unirea e foarte scumpa, ajunge la 2-3 mil. Dar Dr Iosup e tare de treaba; poti cere sa vb cu el si sa ii explicit ca este o situatie de urgenta si ca ai nevoie musai de o eco. Bieinteles te va chestiona cine este medical tau …dar e tare de treaba.
Vazusem tot pe site-ul celor de la Unirea ca o nastere la ei costa 1300euro(o nastere normala) si prin cezariana 1800 euro(la spitalul Elias). Dar...preturile sunt cam mari.
Iata si preturile de la Mesana pentru ecografii
Ecografie ginecologie - obstetrica
• Ecografie transvaginala(sonda) 100 RON 1.000.000 ROL
• Morfologie sarcina trim I 120 RON 1.200.000 ROL
• Morfologie sarcina gemelara 190 RON 1.900.000 ROL
• Sarcina trim I 90 RON 900.000 ROL
• Uter si ovare 70 RON 700.000 ROL
• Sarcina trim II sau III 100 RON 1.000.000 ROL
• Sarcina trim II sau III + Doppler 125 RON 1.250.000 ROL
• Evaluarea morfologica si biometrica 3D-4D + Dopller sarcina gemelara 400 RON 4.000.000 ROL
• Morfologie sarcina gemelara 2D+Doppler 270 RON 2.700.000 ROL
• Evaluare morfologica 3D - 4D 290 RON 2.900.000 ROL
• Evaluare morfologica 3D - 4D + Doppler 350 RON 3.500.000 ROL
• Evaluare morfologica si biometrica 2D 170 RON 1.700.000 ROL
• Evaluare morfologica si biometrica 2D + Doppler 250 RON 2.500.000 ROL
Si bv, si eu sunt din Brasov si am tot RH negativ. Nu te speria ca nu este bai! Esti la prima sarcina sau ai facut anti-D-ul? Da-mi mai multe amanunte ca sa iti pot spune ce si cum.
Diana 79 unde ai sunat sa iti faci programare? Eu o recomand cu mare caldura pe doctorita mea Protopopescu (e in Bucuresti la spitalul Universitar si la Medsana). Este intr-adevar superocupata femeia asta dar merita! Va spuneam eu ca am mai schimbat ceva medici…..
Si bv poate arunci un ochi si pe subiectul “doctori de care sa te feresti” ca sunt acolo si cativa din Brasov.
Salutari la bebelusi!
M
7+