Mamici de mai-iunie 2006 (6)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

Salutare fetelor

Va urez o saptamana linistita, fara probleme si greturi mari.
Eu ma simt la fel..cand mai bine cand mai rau..am cam epuizat toate felurile de mancare. asatzi imi gatesc fasole rosie..pentru prima data..sa vedem cum o iesi.
Greturile mele au mai scazut din intensitate dar tot sunt.
Sa auzim de bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Laurici tare rau imi pare ca s-a terminat asa E bine ca esti asa de optimista si gandesti pozitiv, asta e reteta cea mai buna pentru o reusita sigura

Laura 18+
Puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela.f spune:

Burticilor,

ca tot vorbeati de greturi, vad ca o parte dintre voi ati scapat de ele, altele sunteti abia la inceput. Cum va descurcati?

Eu am fost ieri la cumparaturi(ca de..dupa doua saptamani de stat in pat simteam nevoia sa fac putina miscare) si cand am vazut atata mancare in Carrefour, nu mi-a mai trebuit nimic. Si ma tot chinuie de cateva zile.

De azi m-am intors la serviciu -cel putin o saptamana-sa vedem cum ne descurcam, dar greturile astea sunt infernale(bineinteles ca sunt si un semn ca bebe e bine).

Imi puteti da un sfat? Ca biscuitii, sucul de portocale, lamaia..nu prea ajuta.
Santate pentru celelalte mamici si pentru bebelusi!

Multumesc
Mihaela 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

fetele, azi am facut TOATE analizelele , mai putin listeria care se lucreaza doar la cantacuzino si pe care o fa cmiercuri..abia astept rezultatul..daca e bine, dupa 2 luni de la chiuretaj putem incerca din nou..poate in preajma revelionului..e momentul din an magic pentru mine, in care dorintele mi se indeplinesc..am sa mai intru pe aici, va doresc tot binele din lume si, intrucat am sa fiu o mamica mai mica decat voi, abia astept sa va caut pentru sfaturi despre pampersi si alte alea
va pup pe toate!!!!

"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Laurici, tare rau imi pare...n-am cuvinte !
Papadie, ne-am nimerit si noi de data asta...

Voiam sa va intreb fetelor, ati fost la analize, la control pe la doctorii vostrii?
Mie mi-e cam lene, parca as mai sta acasa, sa mai las un pic sa treaca timpul.. apoi intru iar in spaime, ecografii.. etc..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

Mihaela.f
pe mine m-au ajutat floricele de porumb facute acasa de mine..numai cu o picatura de ulei si recunosc ceva mai multa sare. am inteles ca sarea nu prea e indicata....dar eu am mancat ceva..tu poti sa incerci..cu mai putina sare..la mine au avut un rezultat extraordinar. de cand am mancat floricele n-am mai vomat..si n-am renuntat la ele nici acum....chiar daca mai am starea uneori..n-am mai patit nimic.

megbeng
sper ca totul sa fie bine...si sa ne auzim cat de curand..sfaturile tale vor fi oricand utile pentru noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns july_g spune:

Hello, fete dragute!
Megbeng, ma bucur ca ti-ai revenit. Cel putin asa cred eu si sper sa nu ma insel. Sa dea Domnu ca anul nou sa iti aduca aceasta bucurie minunata.
Mihaela, eu greturi nu am avut, dar m-am interesat pentru fetele care au avut probleme. Stiu ca acu vreo saptamana am scris pe forum despre combaterea greturilor ce gasisem in Vine Barza.
Retul fetelor?
Toata lumea bine?
Va pup. Iulia 11+(9+)

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;116/st/20060509/k/5b13/preg.png[/img]
http://community.webshots.com/myphotos?action=showPhoto&albumID=482875227&photoID=482880032&security=vyvfls

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana79 spune:

Buna fetelor!
Ma numesc Diana si as vrea sa ma puneti si pe mine pe lista pt iunie 14-2006.
Eu as avea niste intrebari pt voi e normal sa ai scurgeri maroni in perioada asta? Am avut in 3 zile diferite si fara nici un fel de dureri.
Eu nu pot merge la ecograf pana la 12 sapt, din pacate.
Va pup si sa avetzi o sarcina usoara.

Diana 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns july_g spune:

Bine ai venit Diana79. Sa ai sarcina usoara si sa te bucuri alaturi de noi.
Din cate au mai spus fetele se pare ca la 6+ cat ai tu ar fi normal sa apara acele scurgeti maronii pentru ca se fixeaza puiul. Isi face "cuibusor". Eu nu am avut, dar le-am "vazut" vorbind pe fete.

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;116/st/20060509/k/5b13/preg.png[/img]
http://community.webshots.com/myphotos?action=showPhoto&albumID=482875227&photoID=482880032&security=vyvfls

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana79 spune:

Fetelor acestea sunt datele mele:

DN 27 noiembrie 1979

UM 07 septembrie 2005

DPN 14 iunie 2006

Merci si sarcina usoara.

Mergi la inceput