Mamici de noiembrie-decembrie 2005 (57)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Mandy sa-ti traiasca baietelul! sa fis sanatos, mincacios, cuminte si tu sa ai mult laptic!!!

Vai fetelor, intrasem pe hotmail sa-mi verific mesajele si cind am vazut mesajul cu titlul de la Ripley dintr-o data mi-au dat lacrimile si in fractiune de secunda mi s-a ridicat temperatura, simteam cum imi ard obrajii...daca sint insensibila vis-a-vis de frica nasterii, sint foarte sensibila vis-a-vis de bebelusi.
Ce bine imi pare ca primul bebelus s-a nascut cu bine, eu consider acesta un semn de bun augur, sa dea Dumnezeu ca toate sa trecem cu bine de momentul nasterii si sa ne tinem puiutii in brate
Sint emotionata, trebuie sa-mi revin...

Pupici,
Ina si bebelusha emotionata si vesela 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

Mandy, felicitari!!!
uite cine a castigat pana la urma locul intai!!!
am incropit repejor o listutza in seara asta, deh, trebuia... mai lipsesc ceva date, dar le completam pe parcurs.

si catutza dadea mesaj ca maine pleaca la dr cu tot cu bagaj....
vaaaaai, incepe distractia si la noi!!!!

ripley, problema cu mailul nu e de la mine, casuta e goala, ca iau totul prin outlook din ea... e serverul tampit de la rds care da erori, ba imi si respinge mesajele cu atasamente prea mari. o sa schimb adresa de mail, o s-o pun pe cea de yahoo principala.

Cristina 34+ si Andrei-Razvan(2.08.2003)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei
www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro" target="_blank">Gasca noastra

Mergi la inceput

Mai Alina, eu cred ca exista o conectie intre noi doua ! ) fiindca postam in acelasi timp, ne plac aceleasi filme, avem cam aceleasi emotii...ia sa ne luam noi tatii la intrebari!

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Ina, ar fi culmea sa nastem si in acelasi timp !

Alina si Bebitza Amalia 37+

Puiutul meu e pe drum:
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20717;2/st/20051113/dt/6/k/83eb/preg.png

Mergi la inceput

Cristina pe faza, ca de obicei, harnicuta!

In legatura cu frica pe care spui ca o ai, eu am facut aceea afirmatie crezind ca, daca prima ta nastere a fost usoara ( cel putin asa am dedus din felul haios in care ai povestit si mi-a placut mult de tot)la a doua te vei duce ca un fluturas, mai ales ca toate prietenele mele care au avut a doua nastere mi-au spus ca este de 100 de ori mai rapida si usoara...

Ina

Mergi la inceput

Alina asta nu prea ar fi bine fiindca eu mai am 6 saptamani pina la due date si pentru tine ar fi prea tarziu, iar daca tu nasti intr-o saptamina-doua, ptr.mine ar fi prea devreme...deci aici iti ofer tie intaietate

Ina

Mergi la inceput

Ina, intr-adevar cred ca totusi o sa nasc inaintea ta, insa teoretic, pana la termen mai am fix 3 saptamani ( sau 2 sapt si 6 zile ca e trecut de miezul noptii) iar cum tu esti la 35+, peste 3 sapt nu ar fi prea devreme nici pt tine...insa asa cum am spus urez tuturor bebeilor sa stea in burtica pana se "coc" cum trebuie si sa vina sanatosi pe lume.

de noapte buna,

Puiutul meu e pe drum:
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20717;2/st/20051113/dt/6/k/83eb/preg.png

Mergi la inceput

Iubita mea, eu sint mai micutza, am de abia 34 si o zi..

Noapte buna, somn usor!

Ina si Rachelina bubulina 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

am stat si mi-am batut nitel capul cu mesajul de eroare de pe mailul meu... e ciudat, ca l-am folosit linistita sa va dau parola pt cont, si cand primesc de pe nov_dec_2005... de fapt nu primesc, ca da mesaj de eroare! mi-am schimbat adresa in agenda, sa fiu si eu la "zi" cu stirile, si le-am scris si astora de la rds.. prea e ceva ciudat... daca tot nu dau un mail ca lumea, mai bine ma lipsesc... pacat, ca-mi placea cu outlook... si nu-l pot seta pe vechea mea adresa de yahoo.

Cristina 34+ si Andrei-Razvan(2.08.2003)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei
www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro" target="_blank">Gasca noastra

Mergi la inceput

Ok Ina draga, atunci Rachelina trebuie sa mai stea in burtica...La ultimul (sau penultimul) mesaj te-ai semnat cu 35+ de aici confuzia!

Gata, acuma chiar va zic noapte buna! ( am mai stat sa citesc un subiect cu nasterea acasa, foarte emotionant, insa tot atat de riscant in opinia mea...)

Puiutul meu e pe drum:

Mergi la inceput