Copilasi de Mai - Iunie 2004 (59)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

quote:
Originally posted by mamaleone

nu mai tin minte daca v-am zis ca a vazut-o asta vara pe maica-mea in fundu gol, si vine si-mi spune" mamai bunica are sutiene si barba" .bai m-am terminat de ras, da nu stiam cum sa ma mai intorc sa nu ma vada ca pe urma repeta incontinuu. A doua zi intreba toate vanzatoarele daca au si ele barba si imi arata toate "sutienele" manechinelor, era asa mandru de descoperirea lui...

Foarte tare, domnule, cum zic Carcotasii!!!!

Hai ca va zic si eu una cu nepotu-meu! Pe la 3 ani aflase, nu se stie de unde, de cuvantul "tzatza" si ii zice maica-mii: "buni, tu ai tzatze" .Maica-mea credea ca auzise si el un cuvant, da' nu stie, de fapt ce inseamna si l-a lasat in pace. El iar si iar "buni, tu ai tzatze"! Mama, exasperata ii zice atunci "lasa-ma, ma, ca n-am" Si el: "hihihi, ia dezbraca-te sa ti le-arat!"

Pupici!

Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Mey sunteti tari cu tate si barbici.
Uite ca eu tot vroiam sa intreb mamicile de fetite. Bia cand o schib tot timpul se pipaie si se ciupeste de pasarica. Ale voastre ca fac cand le schimbati?

Cius Nepotul meu se tot tragea de putulica cand au renuntat la pampersi da s-a potolit dupa ce i-au facut o decalotare. Avea dansul o jena la ea. Asa ca eu zic la momentul respectiv sa verifici daca nu are vreo infectie si apoi sa jungi la varianta amintita de tine. Dar sa nu uitam ca in primul rand descoperirea sexualitatii e ceva fascinant pentru ei.

Si sa va zic si eu una tare. Cand l-a adus cumnatamea acasa pe bb de la maternitate, Stefi foarte curioasa astepta momentul de schimbat bb. Si cand a vazut cat de mica este putulica, a exclamat: "Vai, da asa de mica este? El pe unde face pipi?"

In alta ordine de idei, eu sunt tare suparata. Bia are mucisori si a inceput iar sa tuseasca. La serviciu nu-mi merge IAR, DIN NOU acel computer "super" de aruncat la gunoi. Si vineri am predare .

Alus pe unde mai esti? Ce mai face Julia? Sunteti bine?

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine

Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Nepoteii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Fetele ati vazut asta e mortala am ras cu lacrimiiiiii.Puneti sonorul

http://www.qarxis.com/baby_beyonce

Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)www.babiesonline.com/babies/i/inisa/" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Supeeeeeeeeeer, Laureta!!!!

Fenomenala pustoaica! Cat o avea?

Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

bertha e mortala pitica nu e asa ??E mica rau oricum ,sa i manance mama pampersul dansator

Fetele io is socata cat papa o fatuca mai mica de cat bebelasi nostri,mai papa cineva asa?Ca io incep sa ma simt frustrata deja:

intre 6-6,30 - 170 lapte de vaca
9,30 - 10 - iaurt simplu cu paine
10-12,30 - la plimbare, rontaie cate ceva si baga 200 de Tedy
13,00 - supa cu de toate / felul II variaza foarte putin intre omleta,
mamaliga cu smantana / orez cu legume si carnita / cremvusti
14,00 - 170 - 200 ml lapte de vaca
16,00-18,00 - plimbare, mai bagam 200 de apa plata pa traseu
18,00 - fructe: 1 banana+1 kiwi+1/2 para+branzica dulce
19-21 - plimbare rontait o prajiturica si mai bem apa
21 - cina nr. 1 - paine cu cascaval
22,30 - 200 lapte cu orez

Pai Inisa mea papa atata cred fro 5 zileLa voi cum este??

Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)www.babiesonline.com/babies/i/inisa/" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pd spune:

Laureta, nici Cristina nu mananca atat de mult intr-o zi si nu pot sa zic ca e slabuta, are in jur de 12 kg. La capitolul lapte o depaseste pe fetita de care vorbesti tu, ca ea bea cam 1 litru de lapte pe zi, uneori si mai mult (dimineata si seara Milumil si in restul zilei lapte de vaca). Ea la masa de pranz rar accepta 2 feluri, de obicei dupa un singur fel e satula. La plimbare nu are cand sa manance ca e in continua miscare.

Despre Cristina n-am mai povestit de ceva timp. Avem 8 dintisori, 4 maselute si ne mai iese una cat de curand, cu toate ca eu stiam ca intai ies caninii.
Acum e racita si curg mucisori la greu, dar in rest e vesela si s-ar juca non-stop, inclusiv noaptea. De 2 nopti n-am mai dormit bine, eu care sunt obisnuita sa doarma copilul toata noaptea de cand avea 3 saptamani.
Vorbeste din ce in ce mai mult si multe cuvinte inteligibile. Cel mai corect, din cuvintele un pic mai grele, spune pisica si acum toate animalele cu 4 picioare sunt pisica, doar catelul nostru a scapat. Spune mimina (lumina), tic-tac(ceas), tzus (sus), gios (jos),batze(in brate), ditzi (dinti), Rocco, catelul nostru e Toco, pe ea o cheama Titia, berea e beie (a invatat-o taica-su), tuc e suc. Astea doar cateva pe care mi le amintesc acum, pe langa cele vechi (mama, tata, kk, apa, papa, buni).

Cand mergem afara la joaca ea s-ar juca tot timpul cu baietei mai mari decat ea, cu mingea, cu masinutele.

La olita nu stam decat ca sa ne distram, ca pisu si kk facem tot in pampers, Ca veni vorba de pampers eu sunt multumita de Pampers Let`s Go.

Hai ca m-am intins cam mult, ma duc la copil.

Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
http://community.webshots.com/user/paloma297
http://community.webshots.com/user/cristina040614
Vacanta Antalya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Laureta Nici Bia nu papa atata.
7-7.30 - 200 ml lapte
9.30-10.00 sandvis pe gril cu branzica sau sunca de pui + un iaurt
12.30-13.00 fructe sau ciorbica sau mancarica, la somnul de dupa amiaza nu mai vrea biba cu lapte.
16.00-17.00 Cand se scoala fructe sau ciorbica (depinde de ce a vrut sa pape la pranz)
Seara pe la 19.00-20.00 papa cu noi la masa ce vrea ea, eu nu insist sa pape prea mult pentru ca mai papa o biba inainte de culcare.
Si cam asta e tot. Biscuiti sau alte chesti intre mese dar nu prea mult. Plus apa si suc de fructe cand cere.

Paloma micii vorbarete. Si Biancai ii plac baietii mai mari ca ea. Acum are ce are cu Mihai, verisorul. Cum face ochi incepe: "Ude Hiai. Ai, Mihai. Nani Hiai. Miai, mamaie." si tine tot asa pana ajungem la mamaie sa se joace cu Mihai.

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine

Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Nepoteii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alus spune:

Buna fetelor

Nu am mai scris de mult.Am avut probleme cu netul si nu numai. Mai intai Julia a avut bronsita, ca dupa ceea probleme cu gatul, intre timp si eu am racit si ca sa fie totul pe dos ma luat o durere de sinus, acu din fericire totul a trecu, a mai ramas la mine tusea, sper sa scap repede de ea ca deja imi cine sa a .Cam atat vesti proaste.

Vreau sa va spun ca eram curioasa cum o sa reactioneze la vederea lui tati dupa 3 saptamani. La inceput cam un minut sa uitat la el, apoi sa dus la pupat ca dupa caea sa nul mai lase nici sa manance nici sa-si faca nevoile fara ea, cand se ducea la WC si se inchidea, mama doamne in ce isterie intra. Astazi cand ne-am intors acasa imediat a stiut unde sa se duca sa isi ia jucariile, deci are tinere de minte buna,repeta foarte mult, cuvinte ca si gesturi, de 2 zile urca singura in pat, mananca singura din ce in ce mai bine.
De mine ce sa spun, ma refac dupa o gripa, ma mai chinuie tusea, am slabit, am burta mai mica, sotul meu mia spus asta, deci mam simtit foarte fericita ca a observat.

Pe maine, poate voi reusi sa va citesc pe toate, ( cam multa literatura ) si sa va raspund.

P.S Tnicoleta si mie mia fost dor de voi si ma tot intrebam ce mai faceti, ce vac bb vostri. Nu voi mai pleca acum pana la sarbatorile de iarna, cel putin nu am planuri. Iti multumesc ca nu mai uitat si ai intrebat de mine.

Alus+Julia

http://community.webshots.com/user/alus1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madisor spune:

Am intrat foarte putzin sa vad ce mai facetzi... Mi-era dor de voi.

Monet, felicitari! Sa itzi traiasca fetele! Sa fitzi fericitzi si sanatosi cu totzii!
Laureta, mortala pustioaica! Nici Clara nu mananca atata. Depinde si de copil... Si eu am zis ca ma voi ingriji sa ii dau ceva preventiv, pentru imunizare, da' nu am reusit inca. Sper sa nu mai aman foarte mult timp . Noi acum ne luptam cu scaunele moi. Clara a inceput sa zica (de atatea teme) "chie" - scrie si "atea" - cartea. Da mancare si apa "bebelusului" ei. Cresc si sunt niste dregalasi.
Alus, Juliei si sa scapi cat mai repede de reminiscentzele gripei. Si la o si mai mica burtica
Paloma, si Clarei ii place tareee mult sa se joace cu masinutzele lui Vlad. Mai mult se joaca cu el decat cu Cori. "Titiei".
Grate, va pupam! Si eu sper sa reusesc sa imi gasesc timp sa pun fotografii in album de la finutza cea mai mica!

Gata, ma duc... Trebuie sa ii dau un Paracetamol si Corinei, ca nu se simte prea bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monet spune:

am pus povestea mayei, mai jos, la link .
va pup!!!!

mona, lia (24.04.2004) si maya (28.10.05)

www.seansimon.com/october2005.htm" target="_blank">OCTOMBRIE
www.seansimon.com/Maya.php" target="_blank">PRIMA POZUCA - MAYA

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA site-ul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">asa s-a nascut lia

Mergi la inceput