Copilasi de Mai - Iunie 2004 (59)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns acris spune:

Mona, am citit povestea.
Emotionanta !!
SA-TI TRAIASCA PRINTZESA !!!

Fetelor, mi-e atat de dor de AMalia incat atunci cand citesc despre puii vostri imi dau lacrimile...Offf...De abia astept sa vina week-endul sa-mi iau puiul acasa.
Alus, bine ai revenit !

Si sa nu uit pana maine...
LA MULTI ANI, CRISULET PT. 1 AN SI JUMATATE !!! IRINUSHA, SA-TI TRAIASCA !!!

Bertha, mami, LA MULTI ANI si tie pt. maine! Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de familia ta!

Va pupic si mai vb.

Cristina & Amalia (20.04.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47936" target="_blank"> Povestea nasterii
Poze Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Mona scumpa, foarte plangacioasa sunt eu cand citesc povesti asa de frumoase...

Ioana si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebebeca

http://community.webshots.com/user/bebeca2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Berta LA MULTI ANI!
Multa sanatate si tot ce iti doresti.

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine

Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Nepoteii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Monet, felicitari! Rabdare multa si crestere usoara!
Bertha, La multi ani!

Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Bertha, La multi ani! Sanatate multa!

Ioana si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebebeca

http://community.webshots.com/user/bebeca2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

La Multi Ani Bertha!!!

Eu ma pregatesc sa i dau papitza Inisei.Oare cum o fi afara parca se vede o raza de soare.

Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)www.babiesonline.com/babies/i/inisa/" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana c spune:

Felicitari Mona si Sean!!! Sa va traiasca!!! ( cam tarziu,recunosc...)
Nally ma bucur mult pt bunica ta.Pupici tie si baietilor!
Mamaleone mi-a fost dor de voi!
Va pupacesc pe toate si ne mai auzim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Laureta e frumos sfara. Nu bate vantul si e mai cald ca ieri. Plimbare placuta

Ma doare capul. Dati-mi un perete sa fac ca mi-e mila de cele de aici.

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine

Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Nepoteii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Bertha, Alina, LA MULTI ANI!!!!
Multa sanatate, fericire alaturi de familia voastra, copii sanatosi si numai realizari!!!!
Mai, aveti ziua de nastere odata cu nasa lui Cris... iar Cristiana e o persoana speciala ... si nu stiu ;), parca simt ca si voi sunteti tot asa de speciale! :) Pupici si o zi pe cinste! Lasati-va rasfatate!!!

Fetelor, saru'mana de urari! Sunt asa chiuana ca nici nu l-am smoticit putin pe fi-miu ptr. un an jumate ... dar o s-o fac cum ajung acasa. Promit! :)

Sunt cheauna, noi astia batranii suntem amandoi raciti rau - eu o tin asa de 2 saptamani, azi incerc sa ma duc la dr. sa-mi dea antibiotic, ca vad ca altceva nu merge - iar fi-miu are infectie urinara. De vreo 2 zile se tot chinui, marti noapte sper miercuri a fost rau de tot, atunci ne-am dat seama ce ar putea fi (tot dadeam vina pe dinti) ca se ferea si tot se tinea de scutec ... si cand il intrebai unde-l doare arata la "cocosel" - am baiat destept :).
Asa ca ieri am stat pe drumri sa ajungem la dr. - miercuri e zi scurta, iar dr. lui e in concediu :( - am ajuns la al treilea, care ne-a spus in sfarsit ce si cum si care ne-a dat si antibiotic. Ieri noapte a fost mai bine, a mai plans o data, dar s-a linistit repede si in rest a dormit aproape ne-intors. In rest e vesel si un dulcel smecher! :)
Marti am fost la gradina zoologica in München si ne-am distrat de minune ... dar poate apuc mai tarziu sa va scriu mai multe ... si ce-i mai important, sa va citesc! Va pupic si va doresc o zi faina!

Irinusha & Cris (03.05.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lidiadanaila spune:

SALUTARE ! Desi suntem si noi copii de mai , nu ne certati ca nu v-am mai salutat , insa astazi am intrat sa trag cu ochiu ce mai faceti voi ! Ma bucur ca sunteti cu totii bine , sa va traiasca micutii cei frumosi si isteti si nu in ultimul rind o salut pe DIANAR pentru al 2 lea bebe - ai curaj, bravo ! Noi stam mai mult pe prematuri ca dupa cum stiti Dragos a fost prematur 1350kg - pe 28 a facut un an si 5 luni.Nu putem inca sa ne comaparam cu voi pentru ca suntem inca mici- 9 kg , poate la prostioare , da.Dragos a evoluat insa destul de bine , a avut o enterocolita la 11 luni si o bronsita cu laringita la un an si o luna, altceva nimic pina acum , are 10 dinti , face pipi la olita- dimineata are pampersul gol- , de vorbit vorbim cam putin , adica mama , tata , nana , dada si alte cuvinte fara sens, se urca si coboara din patut si din pat [ linga patut am un fotoliu si se urca pe ala mai intii] , papa normal zic eu: la 7- 200 ml lapte nestle junior , 10 fructe cu brinzica , biscuiti , la prinz cam 250 ml papica felul unu si doi de fiecare data , pe la 18 iaurturi , cereale , cremwursti , sunca si la culcare 200ml lapte cu cereale orez. Se trezeste doar o data pe noapte pentru ceai , doarme de la 23- 9.30, 10...laptele de dimineata il bea mai mult doamind si adoarme la loc.am chemat un doctor acasa sa-l vada pentru prima data- nu-l stia pe Dragos , si la placut foarte mult ca-i foarte istet , prietenos , iute si atent pentru virsta lui !...am fost incintata , mai ales stiind de unde ma plecat ! Se joaca mult singur cu masinute si alte jucarii , si se uita mult pe carti si reviste- este singurul moment cind sta locului !!Am insa sa-mi reprosez faptul ca fiind la serviciu si avind si mocheta in toata casa nu prea i-am dat lui Dragos sa manince singur si nici sa-si bea laptele singur - nu am timp de curatenie toata ziua - nu are nici un gind sa vrea sa manince singur si nici sa-si tina biberonul cu lapte singur - doar ceai...asta e , o sa-i dau in gura pina se insoara !...afara papa din minuta singur bineinteles biscuiti , stiks-uri , pufuleti etc. Adoarme singur in patut de mic , insa acum daca poate sa urce singur , cind ii este somn isi ia suzi si se urca in patut se pune in pozitie de somn - pe burtica si doarme. Cam asta-i Dragos , daca aveti timp dati clic pe casuta rosie sa-l vedeti in poze , inca o data ma bucur ca ma putut sa va mai scriu si citesc , multa sanatate bebeilor si va pupam !

Mergi la inceput