Copilasi de Mai - Iunie 2004 (59)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamaleone spune:

N-am mai apucat sa scriu, dar imi fac timp cand si cand sa vad ce mai faceti, asa ca in mare cam stiu ce se petrece pe la voi, acum ca a nascut Mona, n-am putut sa nu ma abtin cu felicitarile. Cand vad la altii bucuria venirii pe lume a unui copil mereu mi se mai face pofta si mie de unu...

Noi in mare suntem tot cum ne stiti. Elena bineinteles ca ma uimeste pe zi ce trece cu progresele ei. A inceput si ea sa repete dupa mine cuvinte, intelege cam 80% din ce vorbim noi, ar fi culmea sa inteleaga 100% mai stii?! De multe ori sunt curioasa ce o fi in capul lor in realitate, cum percep ei lumea la varsta asta .
pe Anghel vrem sa-l ducem la gradi de sapt viitoare, l-am dus azi dar tocmai intrasera in vacanta. macar asa a vazut cum e, el deja vroia sa ramana si asa, ca a gasit tone de jucarii acolo.
eu nu sunt tocmai in forma, sufar de o oboseala cronica si e musai sa-mi fac maine un echo sa vad ce are fierea mea si cum se mai simte ficatu.

va pup, si nu va lasati cu scrisu. pe mine m-a luat valu, dar promit ca, cum am timp mai scriu si eu.

A! felicitari Diana pentru burtica, sa fii o gravidutza vesela si sa ai o sarcina usoara. Faine pozele de la marea rosie, le-am vazut eu mai demult dar mi-au ramas in minte.

Laura, mamika lu Anghel si Elena (21 mai).
http://community.webshots.com/user/lauragrigorescu http://community.webshots.com/scripts/editPhotos.fcgi?action=viewall&albumID=259727450 http://community.webshots.com/user/lauragrigorescu1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cius22 spune:

No,hai ca vin inapoi,pe baricade...mai am cate o saptamana nebuna,cu multa treaba si atunci doar ce apuc sa intru putin seara sa citesc ce mai scrieti!

Mona,ce harnicutza!,mamica de 3 zile si deja ai revenit pe forum!ESTI O TIPA TARE DE TOT!Inca odata felicitari...nu-i bai ca am pierdut "pariul" cu data nasterii,bine ca a fost usor...asteptam detalii!

Laureta,esti o dulce,mami,ca intotdeauna! mersi pentru cuvintele frumoase...pupici la galusca Inisa!...(si da-i 'nainte cu vitamine,ca acu' e sezonul lor...fructe,papi?)

Mey,fetele,azi am intrat putin pe un site:"pentru reclama"-dar nu asta are importanta...discutau acolo mamicile de baieti intre 1-3 ani despre obiceiurile copilasilor lor(de a se masturba...ooops)...oare asta ne asteapta si pe noi?...Io n-am observat inca la Victor atractii din astea;el saracul inca sta ca un pui pe masa de schimbat;Io il intreb:"mai,mami,vrei sa schimbam pampersul??" si el da din cap ca DA,ma ia de mana si ma duce la masa de schimbat,dupa care sta ca un mielusel...nu duce mana,la coco.
Acum are o alta dambla;ia diverse obiecte pe care le arunca dupa pat...si tati saracu',tre' sa le scoata-hihihi...Devin din ce in ce mai haiosi pe masura ce trece timpul...

Uraaa,Mamaleone,unde ti-s povestile?ca muream de ras cand citeam aventurile puilor tai...hai,ca acum o sa ne mai scrii,nu?

Zicea o fata de aici,ca pentru iritatii la fetita,a fost util uleiul fiert...am mai auzit si de la altii ca ar face minuni(asta pentru Bebe Beca) la Rebecutza...sa-i treaca repede.

si la toate mamicile si puii lor.

Nu fac nimic,da'mi ia toata ziua!

poze
Simona,mami de Victor scump si printesa Roxy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa ionescu spune:

ce mult a trecut de cand nu am mai postat si eu....
dar va citesc zilnic.
FELICITARI Mona, sa creasca mare, frumoasa si sanatoasa si sa va bucurati de cele doua printese.

Nally, tare m-a bucurat ca bunicuta ta e mai bine. Eu care am fost crescuta de bunica, am un "cult" pentru bunicute.

am avut o groaza de treaba (plus calculatorul cam stricat). Acum e reparat dar nu am mai avut timp. Saptamana trecuta am avut treaba multa pe la Andu pe la scoala (a avut o lectie deschisa intr-o zi, in alta sedinta cu parintii si in alta o petrecere). Mai mult am stat la scoala decat pe acasa sau pe la servici. si saptamana asta este in vacanta.

In rest, noi nuprea avem amanunte. Catalin a trecut peste o semi raceala. Danseaza toata ziua, se scoala razand in hohote si mai nou de cate ori ne vede sau vede pe cineva care vine zice bau. In loc de buna ziua.

cu vorbitul sta mai prost fata de ce citesc eu pe aici. Mama, tata, kk, papa, apa, etc si cam atat. se chinuie sa zica si altceva dar nu iese.

maine vreau sa pun niste poze ce nu am mai pus de mult.

va pup ca sunt pe fuga rau. am ajuns sa visez si noaptea ca alerg.

Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Mona, mamica harnicuta, ai si venit pe la noi! Pupici fetelor tale minunate? Ce face Maya? Suge? E cuminte?

Mamaleone, ioi ca mi-a fost dor de tine! Mai scrie-ne te rog, ca tare imi face placere!

Cius
, eu deocamdata il las sa se exploreze, nu cred ca isi privesc organul ca pe un organ sexual, deci inca nu ma stresez. Oricum, sigur nu va scapa de masturbat, orice baiat trece prin asta... Vladut stie unde ii e putza, e dulce daca il intreb unde ii o arata si zice mandru: putza...

Bertha, saru'mana, nu merg linkurile ca ii zice ca-i reclama, dar m-am descurcat si le-am gasit cu nenea google...

no, pai va pup si mai vorbim.

Diana , Vladut (16.05.2004) & samburelul (10+)
pozulici: bebelus si copilas
Marea Rosie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Mey pap fructe ,iau Magne B6 am luat si Vitamax si tot "babutza" ma simt
Inisa a in faza de iubire ne pupa si ne ia de gaaaaat si zice mmmmmm.
La cunoasterea "pasarici" suntem la faza de atingere si zice puta puta .
E mirata da kk,dupa ce termina se ridica imediat de la olitza si zice uaaaaaaaa.
Azi i am mai luat o tura de fiole de Vitamina C , sper sa nu o prinda vreo raceala.Sunt constienta ca ei mai racesc da nu vreau febra de 40 mor cu zilele cand o vad bolnavioara.
Cu mancarea suntem la fel da eu i dau ce trebuie dat,nu reusesc sa i dau ceva pe 10 ca altfel nu imi papa pranzul.Asa ca fructele le papa la 17 cu branzica sau alta combinatie.

Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)www.babiesonline.com/babies/i/inisa/" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Am intrat doar sa vad daca-i Mona mamica dubla si surpriza, sunt chiar in urma ...

Felicitari Mona si Sean!!! Sa va traiasca!!! Sa va aduca tot asa de multe bucurii cum o face Lia! O viata de vis ptr. micuta Maya!!! Pupici dulci micutei si surioarei mari!

Fetelor, va pupic, joi promit ca va scriu!

Irinusha & Cris (03.05.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Grate spune:

Felicitari Mona si Sean!!!!!!!!!!!!!!!!

Bine ai venit scumpa Maya!!!!!!!!!!!!!!!!

La multi ani fericiti!!!!!!!!!!!!!!

Muulte flori pentru mamica si scumpa Maya!

Vai, suntem extrem de bucurosi pentru voi.Neaparat vom ciocni pahare cu vin in fericirea voastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Grate spune:

Scumpele mele,

Va promit ca voi pune poze cit de curind posibil. Sunt un pic ocupata, am inceput o scoala si am de invatat o gramada. Patrick e bine,multumim.

Am fugit si va pup si va imbratisez pe toate striiins de tot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaleone spune:

M-a amuzat Cius cu povestile despre baietii nazdravani-1-3 ani. Fii-miu a scapt cam greu de pampersi, cu toate chinurile mele, abia in vara asta,a adica la 3 ani. Si de cand si i-a dat jos, putea sa-si pipaie in liniste putza, era o adevarata descoperire ptr el, fiindca inainte cu pampersul, nu o baga in seama. si cum o atingea se ridica imediat macaraua, dar nu se masturba, cred ca totusi sunt prea mici de asa ceva.
Mi-am dat seama ca nu tre sa-l mai las singur in fundu gol sau in chiloti, ca daca-i pun pantaloni, uita de dansa:)

nu mai tin minte daca v-am zis ca a vazut-o asta vara pe maica-mea in fundu gol, si vine si-mi spune" mamai bunica are sutiene si barba" .bai m-am terminat de ras, da nu stiam cum sa ma mai intorc sa nu ma vada ca pe urma repeta incontinuu. A doua zi intreba toate vanzatoarele daca au si ele barba si imi arata toate "sutienele" manechinelor, era asa mandru de descoperirea lui...

Laura, mamika lu Anghel si Elena (21 mai).
http://community.webshots.com/user/lauragrigorescu http://community.webshots.com/scripts/editPhotos.fcgi?action=viewall&albumID=259727450 http://community.webshots.com/user/lauragrigorescu1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

"nu mai tin minte daca v-am zis ca a vazut-o asta vara pe maica-mea in fundu gol, si vine si-mi spune" mamai bunica are sutiene si barba" .bai m-am terminat de ras, da nu stiam cum sa ma mai intorc sa nu ma vada ca pe urma repeta incontinuu. A doua zi intreba toate vanzatoarele daca au si ele barba si imi arata toate "sutienele" manechinelor, era asa mandru de descoperirea lui..."

Ioana si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebebeca

http://community.webshots.com/user/bebeca2004

Mergi la inceput