Bebelusi de ianuarie-februarie 2005(51)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amo2004 spune:

quote:
Originally posted by tomasa

Mona, eu am ramas cu 5 kg. in plus. Nu am incercat inca sa le dau jos, sa tin regim sau sa fac sport ca inca alaptez, dar nici singure vad ca nu se duc. In plus am remarcat o usoara schimbare de conformatie, in sensul ca desi pantalonii ma incap (la fund sunt la fel ca inainte si picioarele le am in continuare slabe), cand am vrut sa-mi pun o rochie de seara pt. a merge la nunta unor prieteni nu am reusit sa inchid fermoarul pana sus. Deci, desi toata lumea care ma aude se mira de asa ceva, mie mi se pare ca mi s-au largit coastele sau m-am latit in spate, nu stiu exact cum sa explic.
In rest, burta nu am, ma rog nu sunt nici plata ca inainte de sarcina cand burta mea tindea sa fie concava, dar nici genul cu burta.
In orice caz desi multe dintre haine ma incap, nu mai stau la fel pe mine!
Si eu aveam impresia ca s-au largit coastele. Pai e super daca nu ai ramas cu burtica, pe mine asta ma deranjeaza cel mai mult L-am vazut pe frumuselul de Tudor,

Mona si bebe Mihai (13 ian. 2005)
Poze

Motto: "The nicest thing about the future is that it comes one day at a time"

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by adita
Mona, eu mai am de dat jos 10kg. n-am reusit sa slabesc decat 3 de cand am nascut. am slabit usor si repede cu regim disociat, ca sa pot manca totusi bine, sa nu raman fara lapte, dar n-am deloc vointa sa continui.
Nici eu nu sunt in stare sa tin diete, mai ales din cele stricte. Dupa 2 saptamani imi cam piere elanul. Spor la scoala de soferi, te cred ca e greu sa mai si inveti pe langa cei trei micuti .

Poze

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Shobo
intrebari:
1.voi cite zile pe sapt dati brinzica? si cite iaurt? (vorbind de aceeasi masa a zilei)
2.daca ma hotarasc sa-i dau peste sau ficatel de pui i-l dau in loc de piept de pui, nu? voi pe la cit ati introdus ficatelul?

raspunsuri:
1. zilnic, la masa de la ora 10, amestecata cu fructe. Acum ca am citit postarile voastre, poate o sa i-o dau cu cereale. Mihai insa nu prea mananca iaurt, il voi incerca insa cu smantana, poate e mai dulce.
2. eu ii dau ficatzel (fiert in lapte) in loc de carne sau ou, o data pe saptamana si il amestec in pireul de legume, la pranz. Pana acum a mancat de 2 ori, insa nu e prea incantat.

Poze

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by lavinia345

Eu ii incalzesc mancarea numai in bain marine.
Idem.

De ce te muti din Bucuresti? Nu era mai ok sa tii apart din Bucuresti, decat cel din Mangalia (sper ca nu gresesc)?

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia345 spune:

quote:
Originally posted by amo2004

quote:
Originally posted by lavinia345

Eu ii incalzesc mancarea numai in bain marine.
Idem.

De ce te muti din Bucuresti? Nu era mai ok sa tii apart din Bucuresti, decat cel din Mangalia (sper ca nu gresesc)?

Poze

Mona da,era mai simplu,dar asta e.E o complicatura toata povestea imobiliara.Noul apartament e in Medgidia ,eu sunt din Mangalia,stiai tu ceva.In Bucuresti o sa cumpar altul,nu chiar acum,poate din februarie incolo.Asa ca la anul ma mut iarasi in capitala,iar nervi si stres,cara mobila,jucarii,vesela etc.Asta e,sper ca la anul o sa stau pe loc,nu va mai trebui sa ma mut.Si asa am o viata destul de agitata,intre Romania si Liban,calatoresc la 3-4 luni mereu.Acum nu mai e simplu deloc cu Natalia dupa mine,o tona de hainute,jucarii,carutz,scutece si acareturi!
Pupici

Lavinia si Natalia(17.01.05)
http://community.webshots.com/user/lavinia171 http://community.webshots.com/user/lavinia285

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Nu deschide nimeni un capitol nou?

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

tomasa , wooow, nu stiam de ficatel. el oricum ia 5 picaturi de Fe Hausmann la fiecare masa solida, adica de 3 ori pe zi... cred ca are Fe destul deja de 1,5-2 luni de cind ia. oare ar tb sa ma opresc? tb sa intreb medicul ca el mi-a zis de doza asta da nu mi-a zis si pt cit timp sa-i dau. asa ca aminam si noi ficatelul de pui pt dupa 1 an, e chiar mai usor sa il scot din calcul. ramine sa vad ce peste gasesc sa-i dau... o data/sapt. ca e cam timpul!

Amo, ficatelul fiert in lapte? de ce, se detoxifica mai bine asa?

in rest la ideea buna a Amayei, rasp si noi:

Codrin papa tzitzi dim (cam 5-6) si seara la 21 la culcare + fructe cu cereale + piure de legume cu pui/ou deocamdata + brinzica de casa cu morcov sau iaurt (depinde ce timp am sau daca am ioaurt in casa).
in rest tzitzi intre mese ca desert si de sete... si se distreaza de minune acum cu tzitzi... suge in fund si apoi ride la mine, e super haios, imi vine sa-l maninc... deja stie el cind vede ca ma deschei la sutien si ia fata de pofticios .

pupici

Mamica lui Codrin din 21.02.2005
Codrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Strunfita, multumim de aprecieri...

Shobo, si lui Andrei am inceput sa-i dau fier de acum 2 zile si pediatra ne-a dat urmatoarea schema: 5pic/1 data pe zi timp de 3 zile, apoi 5 pic/2 ori pe zi timp de 3 zile si 5pic/3 ori pe zi timp de o luna si gata.

In alta ordine de idei, Andreiutu meu a avut si astazi diaree si am sunat pediatra si ne-a pus la regim: lapte Milupa HN 25 cu faina de orez, la masa de fructe banana cu mar copt si biscuiti populari (sa ma omori si nu stiu unde-i gasesc) si piure de legume facut din 500g de morcov cu 2 dovlecei, o rondea de telina, 5-6 linguri de orez si pui curatat f. bine de grasime...saptamana viitoare trebuie sa ma duc sa-i fac si coprocultura, examenul coproparazitologic si antigen giardia...mie mi se pare totusi ciudat faptul ca timp de 4 zile a avut scaun normal (diaree a avut doar sambata, o data) si acum de 2 zile a facut numai moale si coincidenta sau nu tot de 2 zile ii dau fier...credeti ca poate exista vreo legatura?
Mai este cineva care a dus kk la testat? Cum ati procedat? ca Andrei nu are o ora fixa si la Medicover nu pot sa duc mostra decat intre 8 si 14 (de luni pana joi) si trebuie sa o duc in maxim 2 ore!?! scuze daca am dat prea multe detalii urate dar chiar nu stiu cum sa procedez.

Oana si bebe Andrei (18.02.2005)
poze Andrei
www.desprecopii.com/forum/classDetail.asp?id=2763" target="_blank">Cu ce se ocupa sotul meu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Dar ce are daca mai incalzim la cuptorul cu microunde?

Mama ii face lui Rayan supa zi de zi, deci i-o da imediat cand e gata, asa ca nu mai e nevoie sa fie reincalzita, iar mancarea de la borcanase i-o dau la temperatura camerei.

Shobo, am inteles bine, tu nu ii dai inca ficat lui Codrin?

Amaya, nu i-am facut inca examenul de coprocultura lui Rayan, asa ca te nu te pot ajuta.
Ce stiu eu de la el, este ca daca ii dau fructe mai des, face mai repede.
Sunt curioasa ce rezultate ii ies lui Andrei.
Tot la Medicover mergem si noi.

pupici

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Crinuta, n-are nimic daca incalzesti la microunde, doar ca in apa calda ti-e mai usor sa controlezi temperatura astfel incat sa fie uniforma.

La noi e nasol ca nu pot sa ma abat de la regim care este complet invers, ca sa-l inchida la stomacel. Fructe n-am voie sa-i dau decat banana cu mar copt. Atat.
La cine mergeti la Medicover? noi mergem la dna. dr. Stanescu si sunt foarte multumita de ea.

Aaaa, si de ce nu vrei sa zici ce-a mancat Rayan azi?

Oana si bebe Andrei (18.02.2005)
poze Andrei
www.desprecopii.com/forum/classDetail.asp?id=2763" target="_blank">Cu ce se ocupa sotul meu!

Mergi la inceput