Bebelusi de ianuarie-februarie 2005(51)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns strunfita spune:

Shobo, eu i-am dat ficat lui Bogdan de pe la 7 luni, o data pe saptamana. In loc de pieptul de pui sau galbenusul de ou din piureul de la pranz. Si peste am inceput sa-i dau de duminica. De peste am citit ca e ok de pe la 7 luni, dar numai peste alb.
Si acum am renuntat la pieptul de pui de frica gripei aviare, si in loc mananca carne de manzat.

Carmina si Bogdan (o4.02.2005)
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

Liviana, eu i-am dat augmentin lui Ionut si n-a avut probleme
Mona, eu mai am de dat jos 10kg. n-am reusit sa slabesc decat 3 de cand am nascut. am slabit usor si repede cu regim disociat, ca sa pot manca totusi bine, sa nu raman fara lapte, dar n-am deloc vointa sa continui.
Kita, imi place la scoala de soferi. deocamdata stau cam crispata la volan, abia am facut doua ore. cu teoria e mai greu ca nu reusesc sa invat nimic cu copiii mei. ziua e mereu harmalaie si noaptea dupa ce adorm ei nu mai am nici un chef de invatat

mamica de trei copilasi : Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique spune:

Tomasa,

Frumos copilas ai ! Sa creasca mare si sanatos !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kita spune:

Shobo eu ii dau cam in fiecare zi iaurt simplu la masa de ora 16,un pahar de 175 gr (asa scrie pe borcan), in realitate sunt cam 160gr, si cu cat mai ramane pe langa, consider 150(doar daca mai suntem noi plecati hai-hui- o singura data in 2 saptamani am ratat ocazia) , si apoi completez separat cu fructe,a dica cu 1mar, sau 1 piersica sau jumate de banana;
Peste sa-i cumpar si sa-i prepar singura nu i-am luat, insa am cumparat de la nutriben 2 borcane mari de 200 gr si i-au placut (cel cu peste si orez mai putin, insa este unul care se numeste Lenguando con Venduras, dupa care este innebunit, asa ca i-am mai cumparat); Habar n-am ce peste sa cumpar, caci in afara de cod nu mai stiu un altul care sa fie proaspat, poate mai imi spune si mie cineva?, cu ocazia asta; Cel mai des ii dau carne de vita, caci asta ii place, urmat de ficatul de pui, iar la pieptul de pui face mofturi, ca sa nu mai zic ca este durere sa-i dau legumele fara carne si numai cu galbenus de ou (pe astea nu pune gura :)
Carmina stai linistita ca si eu asa slaba cum sunt am ramas cu un colacel care se vede bine de tot; de fapt am tot abdomenul flescait, cum mai scria cineva- hi-hi ca nu mai dam nume-;), iar pieptul dupa alaptat aproape 6 luni e mic mic de tot;
Paula si eu am auzit ca leganatul asta, sau lovitul de unul singur cu spatele e un semn de lipsa de afectivitate, dar nu este cazul copilului meu; chiar daca , sa zicem prin absurd ca eu nu l-am alintat si cocolosit pentru ca sunt o fire mai rece, mama mea si cu soacra-mea l-au rasfatat de tot (numai luat in brate si carat prin toata casa, sau curtea de la tara, sau din parc si pana acasa dus in brate); Ai pus intr-un fel punctul pe i, cu lipsa de afectiune, care s-ar manifesta la Andrei, insa ma mai gandesc ca la niste prieteni si la tara noi avem un leagan mare, din ala pentru adulti si l-am leganat toata vara, si s-ar putea sa-si doreasca sa se legene in continuare;
Tomasa am citit, abia acum;

Kita(Alina) si bebe Andrei (nascut pe 10 februarie 2005)
album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia345 spune:

Buna seara mamici!
Hop si eu,am recuperat ce s-a mai scris in ultimele zile de cand am lipsit.La kg in plus ma bag si eu,am o groaza.Abia astept sa plec si sa ma apuc de aerobic again,acolo am mai mult timp pentru mine decat aici.Dar cand ma gandesc ca vin sarbatorile,mancaruri bune si prajituri delicioase...Nu am slabit mai deloc de cand am nascut,poate mi s-au mai strans oasele,ce-i drept s-a cunoscut cand am facut aerobic,slabisem in cm dar nu in kg.Profesoara de aerobic a zis ca am eliminat apa din organism.
Si Rayan isi canta inainte sa adorma?Si Natalia la fel,are un aaaaaaa al ei,mereu cand adoarme,in masina,in brate....In rest e o mare dansatoare,eu ii cant si ea danseaza,ridica manutele in aer si le misca si da cu fundul in sus si jos(asta cand e in premergator).Cum aude muzica danseaza,chiar daca e in apa,tot nu se lasa.
Ma duc la culcare ca sunt franta,poimaine ma mut din Bucuresti si nu stiu daca o sa mai apuc sa intru pe undeva pe net sa va citesc.Asa ca s-ar putea ca 2 saptamani sa nu va mai scriu.Va pup si abia astept sa revin!

Lavinia si Natalia(17.01.05)
http://community.webshots.com/user/lavinia171 http://community.webshots.com/user/lavinia285

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia345 spune:

Eu ii incalzesc mancarea numai in bain marine.

Lavinia si Natalia(17.01.05)
http://community.webshots.com/user/lavinia171 http://community.webshots.com/user/lavinia285

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabry spune:

Fetelor...am gasit un site...si ma uit la protvinternational...super,nu-mi vine sa cred ca ma uit la de 3 x femeie.
Elena e mai bine,dar nu i-a trecut de tot tusea.Azi am gasit-o cu capul intepenit in chestia aia din fata carutului(de care se tin),a coborit incet,era toata jos dar capul ii ramasese intepenit si nu zicea nimic.
Alaltaieri...a cazut din carut...pentru prima data...nu va spun ca m-am speriat atit de tare ca am tremurat vreo ora.a avut mare noroc ca s-a prins de perdea si a tras-o jos,cazind intre un dulap si carut...dar tot s-a auzit o bufnitura,chiar daca a amortizat un pic perdeaua.am cautat-o de cucuie..dar nu avea nimic..nu stiu cum o fi cazut.
ZICE MAMA DOAR CIND NU MA VEDE SI INCEPE SA URLE...PAPà DOAR CIND IL VEDE SI PRIMUL CUVINT CARE-L ZICE MEREU...GHICITI CARE E?
TAU-TAU CARE AR INSEMNA CIAO-CIAO,probabil aude ca toti ii zic ciao si atunci asta e primul cuvint care-l spunem si face si cu mina!
In rest,nu dormim ziua,maxim 1ora..dar in schimb adoarme la9 si se trezeste la6 dimineata,maninca si apoi doarme pina la 10.
E,de siluete vorbiti voi??Eu m-am chinuit sa slabesc..dar cum stiti ..ma ajutat al meu sot sa slabesc si ultimile kile care vroiam sa le pierd.Urita dieta...dar am ajuns la talia 42,adica cum eram inainte sa ramin gravida....chiar daca exagerasem cit ma ingrasasem....vreo20kg.Top-model nu ma mai fac,dar mi-am cumparat si un aparat pt abdomene...dar e plin de praf...cind doamne iarta-ma sa fac???Ma munceste Elenucia ca pe hotii de cai..ce abdomene,se vede un pic celulita...dar macar avem un motiv...am nascut de curind...macar asta e varianta mea...si incep sa cred si eu pina la urma.Gluma gluma,dar chiar,cind ne apucam si noi de intarit muschii??

Va pupic dulce pe toate..si bb-ii....noapte buna!

MAMA LUI ELENA STEFANIASI MIRCEA

ps.m-am uitat la stiri....mama mia cite se mai intimpla si acasa!

panagia gabri
http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/elemir93/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Ana Maria, am tot vrut sa-ti scriu ceva si am uitat. Nici Tudor nu a mai progresat cu mersul. Mai mult de acei cativa pasi singurel, in casa, nu face. In rest, tot tinut de manuta vrea (de una singura) si imi face impresia ca e extrem de prudent.
Monica, iti multumesc pt. compliment. Ma bucur ca ti-a placut baiatul meu.
Kita, Tudor pana acum a mancat: pastrav, crap romanesc si somn, alese in mod aleator, in functie de ce ni s-a parut ca arata mai bine cand l-am cumparat. Noi ii luam numai peste proaspat, fara sa tinem cont de faza aia cu pestele alb. Oricum cel mai gras peste e mai slab decat cea mai slaba carne si de altfel, din cate am inteles de la 8 luni se poate introduce si untura de peste. Il alege sotul meu care se pricepe bine la peste pe cel care i se pare mai proaspat din Cora. Preferam pestele care se gaseste si in apele noastre intrucat cu siguranta e mai proaspat decat cel tot proaspat dar adus de departe. Tudor mananca peste in fiecare saptamana, i-as da mai des adica de vreo 2 ori/sapt. ca e super sanatos, dar mi-e lene sa-l aleg de oase. Revin cu poza promisa dar asta cand se trezeste Tudor.
Shobo, apropo de intrebarea ta cu pestele si ficatul, eu stiu asa. Pestele se poate introduce in alimentatia copilului incepand cu varsta de 8 luni. E de preferat sa incepi cu pestele alb, adica salau si cod. Ficatul, desi este recomandat de unii medici pt. continutul de fier, este organul principal de detoxifiere al animalului, ca atare contine f. multe toxine si nu este indicat in alimentatia bebelusului, cel putin pana la varsta de 1 an. Tudor nu a mancat inca ficat si nici nu va manca pana cand va implini 2 ani. Intrucat riscurile exced beneficiile, prefer sa-si ia fierul necesar din alte alimente.
Mie asa mi s-a spus, asa am citit si in articolele noi scrise pe tema alimentatiei sugarului si asa am facut. Ti-am spus ce stiu eu pt. ca ai intrebat. In rest, fiecare face cum crede ca e mai bine.

Tomasa, fericita mamica a lui Tudor (9 ian. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Fetele, va multumesc pentru intelegere.

Am si eu o rugaminte la voi, haideti sa scriem zilnic ce papa bebeii, eventual si cum preparati mancarica, poate asa ne mai dam idei una alteia. Ce ziceti?

Altfel, baiatul meu a inceput sa manance mai bine, dar ieri spre ex. a mancat numai lapte cu cereale, nu a vrut nimic altceva, nici fructe, nici legume si n-a vrut decat 3 mese: a mancat dimineata la 7, la 11 a refuzat masa, a mai cerut de mancare pe la 14:30 cand n-a vrut decat lapte, apoi am mai incercat eu sa-i dau la 18, dar n-a vrut si a mai mancat seara la 21, tot lapte (de fiecare data cate 200-210 ml)...oare ar fi cazul sa-mi fac probleme? Aaa, si ieri a mai avut un scaun foarte moale, dupa 4 zile de scaun normal...of, cand si-o reveni!?!

Va pupam si am mai adaugat si noi cateva poze.

Oana si bebe Andrei (18.02.2005)
poze Andrei
www.desprecopii.com/forum/classDetail.asp?id=2763" target="_blank">Cu ce se ocupa sotul meu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strunfita spune:

Amaya, e un scump Andreiutu.

Cat despre mancare, nici Bogdan nu se omoara.
Dimineata pe la 7.30 bea lapte (210ml), pe la 11 mananca fructe, daca vrea, daca nu, bea suc de mere. La pranz (13-14), manaca piureul de legume cu carne de pui/manzat, sau ficatel de pui, sau ou, sau peste. La 17-18 manaca aprox 150-200 grame de cereale, sau iaurt cu cereale. Seara pe la 20 bea 240 ml lapte si la 12 noaptea bea intre 100 si 200 ml lapte.

O intrebare: voi ce fructe dati bebeilor?

Carmina si Bogdan (o4.02.2005)
Pozele noastre

Mergi la inceput