Bebelusi de ianuarie-februarie 2005(51)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Amaya, mergem la Calapod, care este o draguta.
Si de Stanescu am auzit numai lucruri bune.
E super fain la Medicover Victoria, nu?

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Crinuta, eu am am fost mereu incantata de Medicover (in toate centrele, cel putin din Bucuresti, sunt super conditiile), ca atare imediat ce am nascut i-am facut si lui Andrei abonament (de fapt extensie la al meu) iar medicul cu care am nascut (care este tot de la Medicover) este cel care mi-a recomandat-o pe dna Stanescu chiar a doua zi dupa nastere. Eu sunt super multumita de conditii, de felul in care esti tratat si mai ales de faptul ca nu trebuie sa umbli cu pliculetul dupa tine si nu astepti cu orele pe la usi.

Spre ex. la dna. dr Stanescu trebuie sa faci programare cu o luna inainte si eu, de obicei, dupa ce mergem la controlul lunar fac imediat programarea pentru luna urmatoare, dar luna asta cand am fost nu aveau inca programul doctoritei, dar cum l-au primit m-au sunat si am facut programarea (promptitudinea este cheia fiindca daca sunam eu peste doua zile nu mai gaseam loc liber). Cateodata nu-mi vine sa cred ca sunt in Romania, iar abonamentul este o suma modica pentru servicii private considerand cat platim asigurari de sanatate la stat si nu beneficiem de absolut nimic. Scuze, m-a luat valul si nu ma mai opresc. Stii tu ca asta este durerea mea, cu medicii spagari si nesimtiti si din cauza asta sunt atat de incantata de Medicover fiindca astfel am scapat de mizeriile astea.

Oana si bebe Andrei (18.02.2005)
poze Andrei
www.desprecopii.com/forum/classDetail.asp?id=2763" target="_blank">Cu ce se ocupa sotul meu!

PS: am trimis mesajul din greseala si nu-l terminasem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Si eu la fel Amaya. Nu am ajuns din prima aici, noroc cu Patricia care mi-a recomandat-o pe dr Calapod.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bbdeian-feb2005 spune:

Poftiti la www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60633" target="_blank">Bebelusi de ianuarie-februarie 2005 (52)

Mergi la inceput