Mamici de septembrie-octombrie 2005 (95)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Lucia, cum de esti acolo?

Codruta & Petra (9 august 2005)

poze & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii

www.euroski.go.ro" target="_blank">scoala de schi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lucia_B spune:

Codruta am avut norocul sa nasc in asa conditii datorita faptului ca sunt aici cu sotul, trimis in deplasare de la serviciu. Stam aici deja mai mult de un an, si daca o sa decurga totul cu bine pe la vara se prevede sa ne intoarcem in mocirla noastra, adic acasa.

Noi marti facem 3 saptamini si abia atunci o sa ne faca primul vaccin - BCG, care defapt din cite stiu eu se face intre 24h si 7 zile dupa nastere. Pentru hipatita B o sa ne faca la 2 luni. Nu prea stiu calendarul vaccinarilor insa imi pare ca aici putin difera.

pozici
---------------
Tot raul e inspre bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Lucia, e fain acolo.
Mersic codruta!

Eu nu stiu cum sa ma hotarasc intre PentACtHib si InfanRix. Ca sint hotarita sa-i fac vaccin cumparat, ca are mai multe kestii decit ala gratis (mai multe detalii pe parinti punct com la care adaugati /modules.php?name=News&file=article&sid=336&mode=&order=0&thold=0 ).

Ioana & Miruna

Mergi la inceput

Ioana, parca InfanRix-ul nu are HIB-ul, dar are antihepatita B. Deci nu ar trebui sa ii intepe de 2 ori. Parca asa am inteles din ce am citit.

poze & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

hi hi... nu prea am nik de zis...
ieri scrisesem ditai mesajul, raspundeam si ralucai, si irinei, va povesteam de toate. normal ca mi s-a taiat netul. si s-a pierdut totul.

bebe al meu vad ca e cumintel. da doamne sa mai fie asa! mananca, doarme, mai sta cu ochii pe pereti si face la mutrisoare... de-abia astept sa le faca in mod constient. aaa, e cuminte de cand am descoperit maretia inventiei numite: SUZETA!!! mdaaaa. greu cu acomodarea, ii placea sa ma foloseasca pe mine drept suzi... aveam o suzeta misto nuk care sa aiba grija de bolta palatina, de nusht ce treburi fff importante pt dezvoltarea ulterioara a dentitiei etc. explica-i copilului sa vezi ce intelege... am luat de urgenta intr-o seara in disperare de cauza o suzeta de douajdemii, urata, rotunda, din cauciuc. n-a vrut-o la inceput. o scuipa, ziceam ca vomita copilul. pana s-a obisnuit si e mult mai liniste acasa.

cristina, mama de radu poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeeea spune:

Va rog sa ma ajutati cu un sfat!
Fetita mea de 18 zile (aproape 3 saptamani) plange foarte tare din cauza unei dureri de burtica, se screme tare si nu a avut scaun de 3 zile, decat cu ajutorul supozitorului cu glicerina. Eu cred ca-i constipata, desi scaunul a avut consistenta normala. Cu ceai de musetel nici o reactie. E posibil sa fie efectul ceaiului Babaycalm?
A! sunt una din mamicile de pe lista, insa am secole decand nu am mai intrat pe net. Revin cu amanunte despre nastere, fetita etc.
Va rog sa-mi dati un remediu pt aceste dureri (nu cred ca sunt colici - ia si Sab)

andreea

Mergi la inceput

Am mai citit pe net despre mamici care se plangeau ca l-a constipat pe bb ceaiul Beby Calm, ca ar contine menta. Altele ziceau ca nu are nimic. Il alaptezi?

Mergi la inceput

Si la Petra i-am dat si Bonisan si Sab si tot are dureri de burtica. Uneori mai tari alteori doar se foieste si isi ridica piciorusele.
Pana i se "formeaza" burtik, nu avem ce face si asteptam.

Am uitat sa va zic. Azi dimineata am putut sa ii dau prima data sa bea cu biberonul ceai Baby Drink, sper sa o mai linisteasca (am sa incerc sa ii dau noaptea ceaiul, sa i se mai odihneasca stomacelul)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

andreea, felicitari, sa-ti traiasca fetita! Te asteptam cu detalii. Tocmai azi ce am citit in cartea roz Mama si Copilul, ca daca scaunul nu e tare, chiar daca e mai rar nu se cheama ca e constipata. Eu nu am avut probleme cu constipatia, la noi e mai mult invers, e apos, dar poate ca o supara gazele (imi dau si eu cu presupusul). Incearca sa-i faci masaj la purtica cu picioarele, ridica-le in sus, astfel incit sa-i apese burta (nu dupa ce a mincat, evident). Si intoarce copilul de picioare pe stinga, pe dreapta, si tot asa, de citeva ori pe zi, sa vezi ca o sa elimine multe gaze, poate o sa-i treaca.

jadi, te superi rau daca stergem numarul curent de pe listuta? Ca mor cind trebuie sa adaug o mamica noua la jumatatea listei si trebuie renumerotate celelalte.

Ioana & Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Buna seara,

Azi este cea mai lunga zi a mea de contractii. Adica am foarte multe. Le-am tot cronometrat. Dar inca neregulate zic eu.
Acum spre seara parca s-au mai rarit dar cand ma apuca imi vine sa ma urc pe pereti
Dar sper sa fie spre bine.

Voi ati avut asa cotractii toata ziua?

Felicitari Tonnia, sa-ti traiasca feciorul, sa fie cuminte si multa, multa sanatate!

Vero
39+7 AMR 1 zi

http://community.webshots.com/user/hildegard122

Mergi la inceput