Mamici de septembrie-octombrie 2005 (95)
Raspunsuri - Pagina 7
Ioana75 spune:
Lucia tu ai nascut la Manama? Ca m-as duce si eu a 2-a oara sa nasc acolo, ca-s conditii super
.
Ioana &
Miruna
RalucaCostiurin spune:
Maddy, bine ai revenit, chiar ma intrebam ce-i cu tine!
Deci ai facut cezariana pana la urma.... Ma cam intreb si eu de ce nu s-a stiut de placenta praevia, pt. ca asta nu se dobandeste in ultimul moment - spre deosebire de circulara de cordon.
Cine a fost neonatologul? Craciun?
Traumatica experienta spitalului, asa-i? Persevereaza cu lapticul, 30-40 ml e mai mult decat ce puteam eu spera! Te sfatuiesc sa-ti iei rapid o pompa serioasa, Avent Isis am auzit ca e f. buna. Cea de tip seringa e buna la desfundat canalele. Eu una mi-am luat in final Nuk electrica. Oricum trage din creier, smulge nu mulge daca nu ai lapte si trebuie sa stimulezi lactatia. Eu m-am "distrat" si cu Chicco fiziologica, dar nu te sfatuiesc, cedeaza siliconul de la piston si plangi dupa bani. Ajuta si Galactogil (2 linguri/3 ori pe zi), iar la stimulat cursul, comprese calde pe sani, n-am crezut dar asa e!
Oricum, daca fata papa de la san, nu renunta, ca al meu a uitat rapid cum se papa la san. Trebuie insa sa fii sigura ca trage cat trebuie (sa o vezi cu laptic in gurita), caci la mine de pilda, la ce forta trebuie ca sa extragi laptele prin canalele alea subtirele, cred ca nici intr-o ora nu ar fi tras saracul suficient.... obosea raaauuu!
Cu displazia, incearca sa gandesti pozitiv! Asteptarea e critica, stiu din experienta, dar poate nu e decat o alarma falsa sau ceva mai putin grav si remediabil in timp. Si e musai ca bebe sa aiba o mama cat mai calma cu putinta! gandeste pe termen scurt: problema mare acum e lapicul tau si adaptarea fetei acasa.
Raluca, mama Radului
Poze
codruta_grg spune:
Maddy, si pe mine m-au trimis la control la ortopedie, tot pt suspecta displazie de sold, dar am mers la eco numai cand a avut Petra 10 saptamani. Mi-a zis doctorul ca nu e displazie ci o intarziere si cel mai bine se vede la 3 luni, atunci cand se dezvolta . Deci, va mai trebui sa facem inca o ecografie.
Felicitari noilor mamici!!! 

Codruta &
Petra (9 august 2005)
poze & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii
www.euroski.go.ro" target="_blank">scoala de schi
codruta_grg spune:
Da, Ioana, si eu m-am duce acolo
.... Vad ca ai atins 2000 la mesaje...
Codruta &
Petra (9 august 2005)
poze & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii
codruta_grg spune:
Bic, eu nu am mai avut timp de nimic. Din cauza asta m-am mutat la mama pentru iarna aceasta
, macar cu mancarea sa ma ajute.
Codruta &
Petra (9 august 2005)
Ioana75 spune:
codruta iti dai seama cit timp stau pe net?
Cite lucruri bune si folositoare as fi putut face in timpul asta ... 
Bic, si eu stau la parintii mei, e mult mai usor ... (mi-e sotul plecat din tara, dar si cind era in tara si la servici 9 ore simteam ca-mi iau cimpii singura cu bb
)
Ioana &
Miruna
codruta_grg spune:
Iar eu, in loc sa ies cu Petra la plimbare, ma netuiesc, iar ea doarme cu tati.
Maine e ziua de vaccin, sunt ingrozita.
Codruta &
Petra (9 august 2005)
Ioana75 spune:
codruta, sint ramolita, aminteste-mi te rog de ce n-ai facut vaccinul la 2 luni si ce vaccin i-ai cumparat. Eu vreau sa-i fac marti vaccinul, ca atunci face 2 luni, dar nu am vorbit cu nimeni aici, nici nu am cumparat vaccinul, ba mai rau, nici nu m-am decis care o sa i-l fac
. Tre' sa fac un research mic azi
.
Ioana &
Miruna
Lucia_B spune:
Ha, Ioana daca o fi sa nasc a doua oara mi-ar place sa vin aici sa o fac. Dupa experienta avuta as naste in fiece an ![]()
Ce bine ar fi sa ajunga si la noi medicina la asa nivel.
Din curiozitate daca vrei mai multa info despre spitatul in care am nascut vezi www.amh.org.bh/PAGES/depts/obgyn.htm" target="_blank">aici .
Fetelor si eu pierd mult timp fara tolc, cred ca mai mult stau in fata laptopului decit asupra fetei, buna mama - n-ai ce zice
. Reusesc insa sa am grija de ea si sa mai fac ceva treaba in casa, cel putin ceva de mincare ca seara vine tati de la serviciu si nu alta da ne maninca pe noi.
pozici
---------------
Tot raul e inspre bine.
codruta_grg spune:
La doctorita unde e inscrisa Petra se face vaccinarea numai o data pe luna si cuprinde toti copiii nascuti in aceeasi luna (acum, august). Vaccinul care l-am cumparat se numeste PenActHib, iar de la ei mai primeste antihepatita B. Ne-a chemat primele la vaccin, avand in vedere ca duc eu vaccinul de acasa.
Codruta &
Petra (9 august 2005)