Mamici de septembrie-octombrie 2005 (95)
Raspunsuri - Pagina 5
karmenutza spune:
Clar o sa fie mare plimbareata! Daca a mers ea si cu avionul! Ai tinut-o si in curte la aer? Ca a fost foarte cald si frumos afara. Sau la voi acolo e frig?
Ioana75 spune:
Am stat si in casa, si pe cerdac
. A fost o zi faina azi, taica-miu bodoganea ca nu s-a dus la pescuit; dar recupereaza miine. M-am uitat pe YM la vreme si cica miine ploua dimineata.
Nici o veste de la Tonnia, sper ca e ok
.
Ioana &
Miruna
Hildegard spune:
Ioana, merci de sfat![]()
Tonnia, hai ca tinem pumnii! Totul va fi ok.

Vero
39+6 AMR 2 zile
http://community.webshots.com/user/hildegard122
mimsi spune:
quote:
Originally posted by mysweetest
Mamicilor cu copii mai mari de o luna..ai vostri dorm mai mult de o ora continuu ziua?
Fug ca tipa in continuare.....
Marlena &Alexandru *3 septembrie 2005*
DAAAA
Astazi am stat afara cca 5 ore si cam pe toate le-a dormit. Continuu
Mimsi si
Alexia(10.09.2005)
irina81 spune:
Salutare!
Aseara dupa ce am postat mesajul,i-am facut baita lui Matei si am observat ca i s-a umflat mai tare testicolul drept si am mers cu el la urgenta.Are hidrocel si i-a facut puctie si i-a scos lichid.Acum trebuie sa-l urmaresc daca se reface si mergem la control peste 2-3 zile.Daca mai apare,cand mai creste e nevoie de operatie.
Lucia,e frumusica fetita ta!
O sa-i fac si eu poza lui Matei cu talpita!
Tonia,curaj si incredere!Tinem pumnii!

Bic spune:
Salutare, "vecinelor."
Intrebare pr. proaspetele mamici: de cind a sosit odorul pe lume ati mai avut timp sa mai faceti si altceva in afara de cc-pp-tzitzi???
Cum e cu gatit/mincat sau alte treburi prin casa? dar alte trebi legate de serviciu/scoala???
Multam.
DPN 31.10.05 
karmenutza spune:
Buna dimineata, fete! Nu v-ati trezit inca?
Bic, cu trebile prin casa e mai greu. Cand zici ca dai gata ciorba, plange bebe si tre sa o dai deoparte de pe foc. Servici, scoala si alte chestii, te poti descurca daca ai pe cineva sa-ti tina locul la bebe. Si eventual sa lasi acasa lapte muls sau praf, sa i se dea cu biberonul. Iti ocupa cam 90% - 95% din timp.
Nici o veste despre Tonnia?
Ioana75 spune:
Neata fetelor
! Nici o veste de la Tonnia, oare sa-i dau un SMS sa o intreb daca se mai plictiseste?![]()
Bic, eu merg la manichiura cu fata in marsupiu, stau pe net si tin fata cu o mina si butonez cu alta ... Treaba si mincare nu faceam nici inainte, deci nu se pune
. Dar e greu singurica, mai bine sa ai ajutor in primele luni, au zis multe fete, nu doar eu. Nastere usoara!
Ioana &
Miruna
Ioana75 spune:
Patricia, multumim
. Frumusica mai e Sara
. Valen, sa-ti traiasca!
Fetelor, cui i-a mai zis dr sa schimbe sticluta de Vigantol la o luna? Ca eu am uitat
.
Ioana &
Miruna
karmenutza spune:
Ioana, i-ai dat sms Tonniei? Ai aflat ceva? Te cam zapacesc de cap dar e nashpa cu tacerea asta. Poate imi dai si mie pe PM numarul ei.

Alexandru *3 septembrie 2005*