Mamici de septembrie-octombrie 2005 (95)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns deeapui spune:

Azi am fost la ultimul echo..bebe e bine, are 3300 g, e deja "cu capul in segmentul inferior" , dar am o cantitate cam mica de lichid..inca un lucru care indica cezariana..asa ca luni ma internez..si marti la cutit!!!
Azi noapte am visat tot felul de lucruri ciudate..nu urate, dar incalcite rau..cred ca incep sa am emotii, si de aia.
Astazi dupa-amiaza am rezolvat cu dr anestezista, i-am dat plicul..ca sa ma asigur ca vine in ziua respectiva, ca nu ar fi de servici..si o vreau pe ea, ca e super buna..deja vorbise si dr mea cu ea..stia femeeia ca sunt programata.
mama...mai am putin

bebe alex la purtator
39+ sapt. AMR 3 zile

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaCostiurin spune:

Ioana, am citit si eu cu cresele, zau ca iti cam trece de ideea de cresa cand citesti!
Era o mamica ce lauda o cresa particulara, i-am scris un PM sa-mi dea si mie ceva amanunte.
Jallleee, daca n-ai pe cine conta!

Raluca, mama Radului
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Neata fetele!

Raluca, daca reusesti sa vorbesti cu cei de la cresa aia (care de fapt cred ca e o gradinita cu o gupa mai mica), te rog din suflet sa-i intrebi daca primesc bebeluse de 6 luni. Multumesc!

Noi azi mergem la tara, asa ca o sa fim absente de pe forum.

Ioana & Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Sofia, daca pun ghilimelele nu-mi mai recunoaste situl. Nu stiu de ce.

Codruta & Petra (9 august 2005)

poze

Mergi la inceput

Nu merge nici cum. Acuma scriu povestea nasterii si o sa o postez la nasterea pe glob, dupa care o pun aici pe link.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Hello hello!

Copilul meu da semne ca vrea sa doarma mai mutl noaptea, hehe. Azi noapte a dormit in reprize de 3 ore plus 1 ora titi... uite asa. Daca era sa plece tati la servici cred ca se trezea mai repede, asa cind stie ca tati sta acasa ( adica e plecat sa vedem de botez) doarme mai mult!
Fetelor sigur voi face botezul in post... joi cind am fost la party i-am anuntat pe prieteni ca vrem sa facem pe 12 sau 26 si au inceput sa rida ca cica sa facem pe 12 ca ei sint plecati cu totii la chisinau in interes de servici. asa ca haules baules, ramine pe 26 si se pare ca sofitel scrie pe noi. pe 12 mai gasisem decit intr-un singur loc si anume la mc'monis.

In seara asta party din nou, vine si buni 2 adica sora mamei si va sta pina miine deci las baiatul cu babele, hehe.

Azi am cintarit baiatul si avem 4.300... foarte bine as zice, eu una sint multumita!

Jadi & bb Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Codrutza, vezi ca ne maresti forumul pe latime

Jadi & bb Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput

Hai ca am sters linkul ala, ca nu mergea. Am pus altul

poze & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

alinam n-a mai intrat pe forum de exact o luna ... Marlena tu nu ai tinut legatura cu ea? (ca e galateanca) Daca vorbesti cu ea, intreab-o si cum il cheama pe bb ca ne trebuie pentru listuta.

Ioana & Miruna

Mergi la inceput

Unde ati disparut? Imediat merg sa ii dau sa pape la Petra si mergem pe afara. Deseara mergem la cheful de la botez, daca ma lasa Petra.

poze & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii

www.euroski.go.ro" target="_blank">scoala de schi

Mergi la inceput