Mamici de septembrie-octombrie 2005 (95)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RalucaCostiurin spune:

Neata!
Irina, noi am patit-o chiar dupa baita: curatel, in prosopul cu care il stergem: plufff, s-a auzit o explozie, cand ne uitam, mamaliga!
Am repetat procedura imbaierii....
Ioana, noua ne-a zis cu Vigantolul o luna si tinut in cutie, sau la intuneric, eu ma intreb de ce, ca pe el scrie ca e stabil 6 luni parca. E drept, n-m citit prospectul in limba germana - si ar trebui, caci in alte cazuri au fost diferente de la traducere, pe ici, pe colo, prin partile esentiale.
Cu hemoroid antipatic ma laud si eu, numai ce il injuram de dimineata....

Raluca, mama Radului
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

'neatza fetelor,
eu sunt cu Alexandru in brate aici..iar e nervos de dimineata si trebuie sa il adorm altfel am parte doar de urlete de oboseala.

Marlena & Alexandru *3 septembrie 2005*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Marlena, tu bei cafea? sau mananci ciocolata, cacao etc? Poate de-aia e agitat Alexandru. Ca ii dai doar san, nu?
Fii-mea si-a facut obicei (bun, dealtfel) si noaptea timp de 6-8 ore nu manannca. Aseara s-a culcat la 9 si a dormit pana la 3. Daca mananca ultima masa la 12, se trezeste la 6, 7 dimineata. Ziua la 3 opre, 3 ore jumate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ege spune:

salutare
am gasit si eu putin timp sa va scriu
noi suntem bine.avem probleme cu colicii iar eu cu hemoroizii
fetelor vaccinul de 2 luni se plateste??
ege mai varsa din cand in cand.uneori mai mult,alteori mai putin.soacra mea zice ca e normal,ca isi alege mancarea
am luat debridat dar nu i l-am dat.o sa intreb medicul sa vad ce parere are
irina 81 ii doresc insanatosire grabnica lui matei.
va pup

ege

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Ege, ce inseamna aia ca "isi alege mancarea"? nu e bine ca varsa. Mananca mesele prea aproape una de alta, sau mananca prea mult la o masa si nu mai are loc in stomacel. Ii dai la cerere? San sau biberon?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simodina spune:

Salut! Mai rar, cum v-am obisnuit, dar mai apar si eu... Felicitari noilor mamici si succes celor care inca mai asteapta! In curand trecem la bebelusi ca acush trece octombrie - vorba ceea: soon, soon !

Noi am fost destul de stresati in ultimul timp ca acum 2 sapt am facut operatie de hernie inghinala dreapta. Ni s-a umflat tare intr-o zi si am ajuns de urgenta la spital luni seara si nu ne-au mai dat drumul acasa. Miercuri ne-au operat si vineri am iesit. Pentru ca nu era de ajuns, saptamana trecuta mami a facut toxinfectie alimentara cred - scaun moale si febra. Va dati seama ca in 2 zile bb s-a stricat la stomac. Pentru ca ma intrebam adesea cum o arata diareea la bb, sa va spun ce mi-a zis pediatrul: scaun moale fara bobite, sau verde, sau cu mucus mai mult. Noi am avut scau galbui-verzui si cu mucus. De ieri am trecut pe Nan fara lactoza facut in zeama de orez si in dimineata asta a fost OK. Mai am insa un stres - de vfreo 3 zile bb nu mai papa bine: suge vreo 40-50 ml la biberon fata de 70-100 inainte.

Fug ca plange...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns latrishia spune:

Hola gagici
Am ramas cam singura prin zona...Tonia a nascut in sfarsit, ca tare nerabdatoare mai era, dar normal ca baieteii sunt mai puturosi.Refacere rapida si multa sanatate va doresc
Cine mai era..Hilde, care si ea cu contractii se apropie de moment, iti tin pumnii
Sofia nu mi tii si mie companie, ca doar noi ramanem pana la sfarsit. N am si eu la cine sa ma vait ca fetele astea s ocupate cu bebeii.Cum facem si noi sa nastem saptamana asta?

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Am venit de la vaccin. Saraca Petra, a plans cam multicel. Si eu am tras cateva lacrimi. Sper sa nu faca febra!
Ege, vaccinul nu se plateste, se da gratuit de la stat. Nmai daca vrei tu sa vaccinezi copilul de boli in plus, il cumperi (la sfatul doctorului).
Raluca, eu am cumparat acuma o sticla noua de vigantol. O schim cand are Petra 3 luni.
Karmenutza, ne-am uitat si noi aseara la Super Nanny. Am multe de invatat..... dupa cum am observat.
Simodina, imi pare rau de peripetiile tale. Sper ca sunteti bine acum!

Codruta & Petra (9 august 2005)

poze & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii

www.euroski.go.ro" target="_blank">scoala de schi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Mai gravidutzele noastre, ce faceti? Ca la mamici de noiembrie decembrie s-a nascut primul bebelush!!!!

Codruta & Petra (9 august 2005)

poze & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii

www.euroski.go.ro" target="_blank">scoala de schi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Latrishia,

iti tin eu de urat.,.....si sunt o vaitatoare de numa. Saracu barbatul meu....ca ma susutine ca altfel

Eu credeam ca bebeul meu va fi balanta dar se pare ca va fi scorpion....mama mia

Azi iarasi la dr. la 4.30...deja m-am saturat sa merg, iarasi 400.000 lei si mai vreau sa-i dam si bani....asta e ..am zis sa fie amambil si dragut, sa nu caute nod in paupura. Daca nu-i primeste asta e decat dupa asta e macar stau linistita.

Vero
40

http://community.webshots.com/user/hildegard122

Mergi la inceput