Mamici de septembrie-octombrie 2005 (95)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Latrishia te grabesti cu nascarea, lasa ca vine ...rabdare!
Cine vorbeste, nu?

Sofia, pe unde umbli?

Hi, Hi, ma duc cu masina la dr. azi...noroc ca scaunul se regleaza confortabil. Nu cred ca are ceva, nu?
Paraca simt ca la bebe ii place sa conduc, parca merge si el....

Vero
40

http://community.webshots.com/user/hildegard122

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moki spune:

Felicitari,Tonnia! Doamne,ce ma bucur,ai scapat in sfarsit!!!Sa-ti traiasca bebelinul si sa-ti revii rapid!!
Irina,m-a super distrat faza cu kk la baita..al meu stiti cu ce "fapta mare" se inscrie in grafic? A facut pp pe telefonul meu care era langa masuta de infasat si cand s-a apucat puiul sa stropeasca nu s-a lasat pana nu a aruncat in toate directiile,cu toata disperarea mea care nu stiam cu ce sa-l acopar mai intai..
Noi ne-am mai calmat de vreo doua zile..nu se mai zbate la san si doarme mai mult si mai linistit..se poate ca Debridatul sa fie cauza..sper s-o tina tot asa ca tare bine mai e!!
faza nasoala e ca eu am senzatia ca am luat o raceala ca simt o caldura in tot corpul si o slabiciune generala..ce ma fac?? stiti remedii sa nu ia si puiul daca se confirma raceala?
,
Moki si Mario
P.S.Bine ca ati amintit de Vigantol ca pe ziua de azi uitasem total..Si apropos,stiti cumva cei care trebuie sa ia calciu daca e bine sa-l ia asa natur,ca al meu nu-l vrea in nici o combinatie..

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns latrishia spune:

Buna Vero
Mai ai si tu un picutz..eu tot mai am pana la 40 si parca as vrea sa nasc si eu sapt asta. Eu ma duc la doctor pe miercuri sa vedem ce zice...off si cu banii astia, tu te vaiti de 400.000 eu ce sa mai zic de 1.000.000 la fiecare consultatie Dar sincera sa fiu nu l as jigni sub nici o forma pe dl doctor cu bani dupa. Mi e si rusine sa dau spaga, prefer sa platesc taxe.Nu stiu cum o sa ma descurc ca tot va trebui sa dau pe la asistente, moase, anestezist.Imi vine sa vomit de ciubucarii astia, dar vb unui rahat de parlamentar...daca le da salarii de mizerie cum draq sa nu intinda mana, ca doar au si ei familii si nevoi.Hai ca acu imi pica pe sistemul de kkt din Romania
Eu ma bucur tare ca bebelina mea o sa fie scorpiutza, ca mami si ca tati , n as fi vrut sub nici o forma sa iasa balanta.Iti dai seama ce o sa iasa la noi in casa
Iti tin pumnii, sa dai de veste dupa vizita la doctor

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Latrishia,
400.000 consultatie fara eko...adica cantarit, tensiune, vorbit un alta, masurat burtica sau eu m-ai stiu. Si nu lipseste critica pt. kg mele.....18 kg pana acum + eko inca 500.000 lei. Eko face sotia lui...nu stiu ce stil e asta. Cica imi va face ako numia daca depasesc termenul, dar ea nu se pricepe, intelegi? A facut si ea specializare eko si gata, marea savanta. Ea scrie pe hartie rezultatul de la eko si el citeste la consult. Si ici macar nu vorbeste cu tine la eko, numai daca o intrebi. Deci, el nu mi-a vazut bebeul pana acum la eko. Masuratorile data trecuta la eko le-a facut ca porcu , mi l-a facut de bebe de 34 se sapt in loc de 37-38. Ca a doua zi m-am duc la un alt eko dar Dopller si bineinteles dimendiunile erau normale. Ma speriasem.
Eu nu mai vreau eko acolo.
Sa vedem ce zice nea Dr.
Sti, sunt multe de povestit....sper ca ai priceput.

Vero
40

http://community.webshots.com/user/hildegard122

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns latrishia spune:

Uff..inseamna ca tot la mine e mai bine, eco e 300.000.Imi spune greutate, bcf,pozitie..kestii de astea. Nu mi l a mai masurat de la 20 de sapt. Eu ma laud cu 30 de kile in plus ..dar ce sa fac daca mi e foame, sa rabd? Nu am luat nici o vitamina in timpul sarcinii si m am simtit f bine. Doctorul mi a spus ca vitamine tre sa le iau din papa asa ca imi cere, tre sa pap.Nici nu mi a zis niciodata ca s prea mare desi crede ma ca sunt..important e ca e bebe bine, eu o sa mi revin cu un pik de efort.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Buna frumoaselor,

Citesc aproape zilnic ce scrieti, dar nu prea am timp sa scriu si eu.

Felicitari noilor mamici, sa va traiasca bebelusii, sa fie cuminti si mancaciosi.

Bebe Victor a implinit sambata 2 saptamani si e deja plin de personalitate.
E un scump si-mi vine sa-l mananc cand e cuminte dar uneori ma aduce la disperare.
Am nevoie de sfaturi de la mamicile mai experimentate, azi-noapte el nu a dormit deloc (si nici noi parintii, bineinteles), l-a durut burtica si chiar daca se relaxa din cand in cand il vedeam apoi ca se crispeaza, strange din picioare si incepe sa planga.
Spuneti-mi va rog daca se intampla ceva similar si la voi si ce faceti ca sa-i ajutati pe micuti.
Am incercat Sab Simplex si ulei de fenicul (aici numai asa ceva se gaseste la farmacie) dar nu au efect decat scurt timp.
Il hranesc numai cu san si nu are probleme cu constipatia, face kk regulat si in general fara probleme.
Voi beti si ceai de plante, fenicul, anason, etc ? Daca da, cum il preparati?

Nu inteleg de ce noaptea e agitat si are colici si ziua nu; in general e cuminte ziua, chiar daca nu doarme sta cumintel in pat cu ochii pe pereti.

Astept raspuns, intre timp va pup pe toate,

Anto si bebe Victor (8 oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Buna fetelor!
Noi tocmai am venit din parc si am mincat la titi si acum o frecam pe buni ca nu vrem dormit ci vorbit... nici in parc nu adormea daca nu ii dadeam pe suzi. Fetelor , nu va asteptati ca bbii sa isi tina pe suzi singuri in gura... nepotul meu la 10 luni nu o tine singur inca... mai ales ai nostrii care sint mici si inca nu am miscarile coordonate. Eu cind vreau sa il adorm , ii tin suzi in gura astfel incit sa nu iasa din gura si ii tin si miinile ca sa nu se miste plus muzica si vibratii. Asta numai cind face fite si nu vrea sa doarma si este posesorul unor ochi mari si patrunzatori. In rest, adoarme de la sine inteles.
Mai mult nu doarme decit pe spate si doctorita ne-a spus ca avem voie dar numai supravegheat dar acum ce sa fac? sa nu dorm toata noaptea? este pozitia lui favorita.

La noi in bloc se monteaza repartitoare la calorifere si avem niste bocaneli in toate tevile. Sper sa nu il deranjeze.

Trebuie sa muncesc azi un pic pentru servici sa ii dau ajutor sotului cu firma asa ca bb cica sta cu buni pina adoarme si adoarme buni pina la urma cred.

Sincer imi pare rau ca nu va lasa bbii sa dormiti. Si al meu se golaneste, suge si nu prea si dupa 30 de minute parca ar vrea iarasi dar sincer nu ii dau nimic daca au trecut cele 60 de minute de masa. Ca altfel ne batem joc de program si instructia de pina acum. Vad ca nu il deranjeaza prea tare, hehe.

Jadi & bb Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maddy77 spune:

Buna fetelor,
Mersic mult de tot de incurajarisi ca m-ati trecut pe listitza..am uitat de Apgar 9-10 si 53 cm..

Lucia,am incercat cum mi-ai zis tu sa fac cu sanii...m-am muls cu manuta si a iesit ceva laptic..cred ca s-au mai desfundat din canale,dar dupa ce alaptez si ma mulg e mai bine...dupa jum de ora iar imi iau sanii foc...oare cat mai dureaza??sau asa e tot timpul si va trebui sa ma mulg non stop!?

Raluca,m-au suspectat de praevia inainte de operatie..si intraoperator s-a dovedit a fi praevia partial centrala.
Neonatolog a fost Ciurea..a fost draguta ca si cei de la reanimare,in schimb alea de la mamici imi venea sa le omor..
Mi-au adus bebe in camera din a doua zi si dr.neonat a zis ca sa punem totusi copiii la san ca sa ne mai desfunde canalele si sa ne obisnuim si noi..m-a vazut una cu copilui la tzitzi..noaptea m-am dus dupa supliment si ce crezi ca-mi zice ..nu mai avem ,pune-l la san...am luat foc si am facut scandal si le-am mai potolit..normal nu aveam lapte decat niste picaturi si nu-mi murea copilul de foame..
Oricum,bine ca am scapat amandoua..alta data poate alegem alt spital..
Nu stiu ce pompa sa-mi iau Avent isis sau am mai vazut aia electrica de la Farlin are un pret mai rezonabil..care o fi mai buna?
Am inceput sa produc mai mult laptic..nu mai suge fata asa de mult si adoarme imediat.Am luat si eu galactogil si e chiar bun,are efect.
Tu cum te descurci cu aia electrica,in cat timp te mulgi?ca eu ma plictisesc tragand de tzitzi..

Codruta,imi pare rau ca si fetita ta are asa ceva,dar de ce te-ai dus asa tarziu la eco?Ce-ai facut la ortoped??Sper din tot sufletul sa iasa bine la amandoua fetitele noastre ,ca sa nu le chinuim mititelele.Mie mi-au zis sa-i pun 2 pampersi pana la controlul eco.

Voi la cate zile ati scos copii afara ..mie mi-a zis dr la 3 sapt..mi se pare cam mult!
Pupici

http://pg.photos.yahoo.com/ph/buburuza_77/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moki spune:

Jadi,si eu am probleme cu statul pe spate..tot asa am primit instructiuni sa-l tinem pe-o parte si desi il incadrez de prosoape facute sul sa-l sustina in pozitia respectiva,in secunda doi se suceste..si a inceput mai fetelor de vreo doua zile sa faca un soi de exercitii fizice cu fata in sus,cred ca echere sau abdomene pe limba noastra,de nu-l mai opresti cu nimik..asa ca tine-l in loc daca poti..
Pup,
Moki si Mario

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Karmenutza nu beau nici cafea iar ciocolata mananc rar si cate putin...cred ca agitatia lui a fost si de la mine fiindca ma fost mai obosita si nervoasa in ultimul timp.
Astazi a fost mai bine..mai putin agitat si chiar am stat 2 ore pe afara.
Daca nu reusesc sa il adorm si sta mai mult de 4 ore treaz incep urletele si toata ziua e la fel ..o sa tin minte si sa il pun sa doarma la timp.
Am observat ca Alexandru are tendinta de a duce mana si a impinge suzeta in gurita..deocamdata e inca la inceput oricum .
Codruta si noi trebuie sa facem vaccinul curand si am niste emotii.

Marlena & Alexandru *3 septembrie 2005*

Mergi la inceput