Impreuna, Timisoara! (29)
Raspunsuri - Pagina 5
Giova spune:
Diana nu stiu nimic de nici un eco mamar si nici de dr. Eu sunt cam paralele la chestiile astea in Timisoara.
Angy nu s-a deschis inca KFC-ul.Abia asteptam si noi sa se deschida.
In ce priveste Grandemela, n-am cuvinte. Super, super, super!!!!
Am fost si la bowling acolo, am lasat ceva banuti. Haine nu mi-am luat ca aveau niste scoruri si nu erau reduceri.
poze
gio si bb Marco 28+
dia_bi spune:
sa-mi spuna si mie cineva un ginecolog bun ,.vreau sa fac copii dar nu raman gravida .pana acum am fost la Miculita si la Sas,daca stiti altul bu sa-mi scrieti,am auzit ca Hrubaru ar fi bun.mersi mult.Amutza astept vesti de la tine
Doris-Alina spune:
LA MULTI ANI FERICITI, ANDA DRAGA !
Sa-ti dea D-zeu multa fericire, sanatate, bucurii, alaturi de familia ta minunata!
Dia, eu am fost la multi, dar, nu stiu ce sa-ti spun,medicul care m-a ajutat pe mine sa o aduc pe lume pe Ines este Dr, Vasile.
Cred ca fetele care sunt insarcinate te pot ajuta, si ma gandesc la medicul lui Giova si al lui Gabi.
Imi pare rau de bunica ta si eu trec prin ceva asemanator - te inteleg...sanatate multa bunicii tale! si tie putere sa rezisti!
Giova, ma bucur nespus sa aud asa vesti bune despre Marco.
O sa fie peste 4 kg, pariu...
Si la cat de frumos povestesti, parca retraiesc clipele cand am vazut-o pe Ines la eco.
Chiar e minunat.
Gabi, asa e....nu ma grabesc sa vad Mall-ul, Buni a facut atatea lucruri minunate pentru mine, incat acum e mai mult decat normal sa fac la fel pentru ea.
O veste buna...vineri o externeaza...
Multumesc mult tuturor celor care mi-au fost alaturi...raman datoare...
Angi, cum mai e cu inspectia?
Ai dreptate, noi, timisorenii chiar meritam acest Mall.
Ce fac copii?
Te pup!
Simina, te pup, pupa si pe Deian!
Tot asa grasut este?
Ne auzim...
Diana, ai deja 38 de saptamani?
Andrei poate veni de acum in orice moment.
Pai acus acus venim la tine la geam sa-ti cantam o serenada...unde nasti?
Ana, te pup ...pupa si pe ai tai!
Va pup pe toate si va doresc o seara linistita!
DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
Portofoliu INES
POZE CU NOI
giuliatm spune:
seara fetelor ...
azi am avut o zi infioratoare, norok spre seara s-a mai inseninat un pik: ale a facut primul pishu in olitza!!!
hi hi hi, creka virgula careva tre sa dea mielu .... anda e berbec , deci nu e rost de kef (inca)
gabi cu patinoarul, io sunt super fan, am fost disperata cand am venit in tm si am auzit ca ditamai orasul nu are patinoar; asta da bucurie !!!! apropo: mai pune pozici noi cu lucas, sa vedem flacaul!!!
diana, sorry nu cunosc nimic de eco mamar, incearca la cei citati de angy. cum e pe ultima suta de metri, te-ai hotarat cu peridurala?
pupici la evribadi
Doris-Alina spune:
Giulia, zici ca ai domnisoara, deja?
Bravo mey, copil precoce...
Nu-i ziua lui Anda azi?
Ca eu am respectat lista, si acolo apare azi, 26.10.
Daca s-a gresit, asta e...ii spun de doua ori La multi ani...
Te pup, si pe Ale la fel...
DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
Portofoliu INES
POZE CU NOI
angy11 spune:
Doris,chiar mi-era dor de postarile tale,copiii sunt binisor,ne luptam cu scoala ,chiar si cu gradi,maine am sedinta cu parintii la Daniel,apoi cle putin pt. el urmeaza o vacanta,a luat 4 fb,la pian ,la mate,romana si teoria muzicii(care e cea mai grea pana acum)si s-a dus la directoare sa-i spuna,saracul nu e de vina,el m-a vazut de nenumarate ori ca merg la directoare,de fiecare data ii spuneam ca am s-a o anunt ceva important si cum s-a gandit ca realizarile lui sunt importante s-a dus singur la directoare sa-i spuna ca a luat 4 fb.A fost deliciul inspectiei care era pe capul directoarei,eu habar n-am avut pe unde umbla copilul meu cu toate ca eram in scoala si cand am auzit sa pic jos.Suntem cobza toti,eu am rezistat eroic pana azi cand am venit de la scoala,apoi am picat lata.inspectia ne bazaie in continuare,au lesinat la rand copii de emortii(saracii,oricat le-ai explica ca ne controleaza pe noi,nu pe ei au emotii).
Ines ce face?
Miro,Ana,Irina,pe unde sunteti?
Fetelor,pe ce s-o fi suparat Danitin,chiar nu putem sa o aducem inapoi?S-a tinut de cuvant si nu mai scrie.Chiar imi pare rau.
giuliatm spune:
da bey doris, ale e domnisorika deja ... dupa o zi ciuphootuta, seara ale s-a gandit sa ma inveseleasca ..... si .... a comis-o in olitza!!!
cat despre ziua andei, e in aprilie, io din instinct cand am vast postarea ta imi venea sa imi trag palme cum de am putut uita, mai ales ca am trecut pe la ea pe fuga azi ... ultimul neuron ratacitor si-a facut insa datoria ... uite cum au unii norok sa fie felicitati de m multe ori pe an, altii mai au si ziua onomastica, io nici macar daia ...
giuliatm spune:
apropo
cine e curios si cui ii place genul, am vazut The Upside of Anger, mie personal mi-a placut foarte mult, e cu Kevin Costner, si are ca tagline "Sometimes what tears us apart helps us put it back together"
cotat cu 7.1 pe imdb, cu 10 de mine
ma bag la nani ca is rupta ...
pupici la evribadi
diana1971 spune:
Buna seara
Doris - cam asa...poate veni oricand....
dia bi - eu merg la doctorita Karadja si din cate stiu ea cam de asa ceva se ocupa...are cab pe Take Ionescu.
angy11- merci mult...
stiu de pascut si de vesa...
la vesa am fost acum 2 ani si dupa mintea ei ma operam, pascut mi-a spus sa stau pe curu' meu si sa nu ma speriu degeaba ...iar ceilalti 4,5 medici au spus la fel.Am incredere in pascut ca e buna dar ap pe care l-a avut atunci era cam vechi...
Azi am fost la medic ...si surpriza...bb meu s-a intors...inapoi... adica sta cu capul sus curuletul in stanga si picioarele in dreapta... cu alte cuvinte sta in fund.Sansele sa se mai intoarca sunt cam mici...asa ca 99 % cezariana...aste e.
Important e ca bb e sanatos,vioi si are 3 kg .Ca de obicei a sutat in eco lui nenea doc...cum se apropia de picioare...cum tragea cateva.Eu am maine 38 sapt ..de fapt azi ca e 12 ... si ma pot astepta oricand sa vina bb...desi doc a spus ca s-ar astepta pe sapt viitoare.
va pup
diana38 fix