Impreuna, Timisoara! (29)
Raspunsuri - Pagina 4
diana1971 spune:
Buna seara
Am ajuns si eu acasa...m-am plimbat de la 4,30 pana la 9 (am stat si jos mult) ma simt superrr si culmea mi s-au dezumflat picioarele..doar gleznele mai sunt putin tmflate...dar nu ma mai dor, nu mai am degetele ca si caltaboshii asa ca de acuma plimbari zilnice.
Cu trufele de la Mall am patit-o si eu ...am vrut 4 albe si 4 cu cioco si costau............. 360 000 ...ce ziceti ??? am zis ..pas si tanti le-a pus la loc...pretul de 180 000 era pe 100 g .
Azi se pare ca a fost ziua intalnirilor celode pe DC....m-am intalnit cu Irina si la 1 minut cu Albi....
O seara super la toata lumeaaaaa
va pup
diana 37s
Doris-Alina spune:
Neatza, Timisoara!
Viata reintra incet in normal, Buni e mai bine, sunt doar putin ingrijorata ca vor sa-i faca externarea pe joi sau vineri, desi ea nu are deloc putere.
Probabil ca de la Spitalul Militar o vom duce apoi la cardiologul ei, la Dr. Turcanu.
In rest, oboseala mi-a desenat niste cearcane pe fata, de zici ca am lucrat la mina...
Mi-as fi dorit tare mult sa merg si eu la Mall, din ce ati scris voi cred ca a fost frumos, mai ales cum povesteste Ana...
Am vazut si noi artificiile din 700 de la geam, le-a vazut si Ines si era tare incantata.
Ce trufe sunt alea fetelor, ca m-ati blocat?
Asa un pret?
Mi-au povestit si mie elevele mele de la coafura ce si cum...mai ales ca una din fete lucreaza acolo la un magazin de haine.
Mi-a zis ca in prima zi a avut vanzari de o suta de milioane.
Spuneti-mi si mie, locul de joaca pentru copii, l-ati vazut?
Cum e?
Se plateste cu ora, ii supravegheaza cineva pe copii? Merita?
Vom merge si noi cand ne mai linistim, ca nu fuge Mall-ul.
Va pup pe toate si va doresc o zi buna!
DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
Portofoliu INES
POZE CU NOI
Giova spune:
Salut fete.
M-am intors cu vesti super bune de la eco.
Marco e frumos mancal-ar mama pe el, mi-a facut o poza, dar nu se vede ca lumea si nu o pun. Are niste obrajori si un nasuc si o frunte lata..... .
De acum voi merge din 2 in 2 sapt. si peste 2 sapt. il voi vedea in 3D. Ii merge eco, dar trebuie instalat, ca se muta in alt cabinet dr.
Acum sa va zic: 1400 gr, femur= 54 mm, diametru cap= 76 mm, torace= 70 mm.
E un grasunel pregatit de iesire, cu picioarele in sus.
Mi-a zis sa fac hemoleucograma si ex. de urina.
Colul vazut la eco e ok. Mi-a zis ca daca n-am sangerari si contractii dureroase, e ok si sa nu-mi fac probleme.
Doamne ce frumos e!!! Nu-mi revin!!! Cand l-am vazut, cum la prins la eco, si i-am vazut mutrita imi venea sa plang, abia m-am abtinut. Acum sunt tot cu poza lui in fata.
pupici la toate.
poze
gio si bb Marco 28+
gabirus spune:
Giova, ce bucurie! Ma bucur pentru tine!
Dar unde se muta dr. si cand? Ca trebuie sa trec si eu pe la el ...
Doris, asa am zis si eu ... nu fuge Mallul, avem noi timp sa-l vedem. Mai ales ca nici macar nu e gata. Si pe mine ma tenta in mod special parcul de sus, patinoarul si chestii de genu'.
Da' vad ca tare ocupata lumea zilele astea. No, pai in cazul asta, spor maxim la munca!
POZE
dia_bi spune:
buna seara fetelor ,ce mai face-ti?scuze ca nu am mai intrat pe forum,dar am avut niste probleme cu bunica mea,a facut a o a doua paralizie si este internata in spital ,prima paralizie a suferit-o acum 2ani iar a acum a facut-o pe partea cealalta.asa ca imi impart timpul intre spital si ap. care vi-am spus ca-l amenajam pt. noi.sper sa reusesc sa intru mai des si sa va mai raspund si voua la mesaje.v-am pupat,noapte buna.
angy11 spune:
Buna seara fetelor.Am fost si eu in Mall.Am mai fost acu 3 ani cred in bucuresti.Asta mi se pare mai impunator,dar cand margi prin el si mai vezi schele,materiale de constructii...eu cel putin m-am simtit ca si cum as viola intimitatea cuiva,care nu e pregatit de vizita.Am lasat copiii la locul de joaca m-a costat 120.000,si am hoinarit putin,nimic spectaculos dupa ce vezi bucurestiul,sau sunt eu mai reticenta,asa am fost si in italia asta vara,nu m-au impresionat magazinele de firma,cat cladirile istorice,nu am picat pe spate la nivelul de confort(nu civilizatie)ci doar am fost nostalgica la ideea ca meritam si noi asta.In astfel de locuri vezi ce a facut comunismul cu noi.puteam avea "n"mall-uri daca nu era comunismul.
Hai sa nu devin patetica,ideea asta m-a incercat in Italia nu azi.
Dar cred ca noi timisoara chiar meritam de mult asta si multe altele.
mitzuka spune:
Buna dimineata!
In sfarsit pot sa trimit si eu un mesaj...nu mi-a mers forumul de luni pana azi...adica puteam sa citesc desi se deschidea f. greu...dar cand sa trimit mesajul nou...pauza...imi arata done si atat...
Va multumesc tututor pentru urarile voastre si va doresc tuturor aceleasi lucruri minunate!
Lili ma bucur ca suntem nascute in aceeasi zi...La multi ani!
Giova...ce minune sa iti vezi copilasul asa-i? Deja ti se pare ca e cel mai frumos...e o chestie normala...E maricel bb Marco...si bine ca e in pozitie normala....Tineti-o tot asa!
Noi plecam astazi la tara sa ne vedem nepotica respectiv verisoara cea noua, pe micuta Denisa....ne intoarcem duminica....Nasol e ca Vasa nu poate sa vina decat vineri seara ca lucreaza...
Va pup si va urez toate cele bune!
Simina si Deian
Varsta lui Deian
Ingerasul nostru
Giova spune:
Neatza!!!
Gabi doctorul se muta de luni in alta cladire, dupa asta imediat la stanga. Dar cica, vor fi destule sageti de la vechiul cabinet spre cel nou. Lucas ce mai face? Cand pui poze noi?
Abia astept sa treaca astea 2 luni jumate sa ne vedem cu bebe. Clau crede ca nu va sta Marco in burtica pana la termen, ca va veni intre Craciun si Revelion.
Simina si eu m-am gandit ca pe unde mai esti, dar te-am vazut intr-o zi cu Dejan de mana si am vazut ca sunteti bine.
Drum bun si sa ne auzim cu bine luni.
Ai dreptate Angy e frumos Mall-ul, pacat ca nu e inca gata.
Cum eu eram moarta dupa asa ceva si in Italia, acum zici ca sunt in lumea mea inauntru, mai ales ca sunt multe magazine italienesti. Dar deocamdata doar cu privitul, tre sa munceasca tati mai mult daca vreau sa cumpar ceva.
Noi mai tare asteptam sa se deschida KFC. Suntem morti dupa preparatele de pui de acolo, dar asteptam sa treaca gripa aviara.
O zi buna va doresc la toate.
Spor la munca.
poze
gio si bb Marco 28+
diana1971 spune:
Buna dimineata
Vad ca nimeni nu a fost super impresionat de mall si adevarule e ca ..asa e.Arata bine...pardon.... va arata bine , preturi pe masura, poate locul de joaca merita si patinoarul,...chestii din astea.In schimb sunt curioasa de Kaufland...nu stiti cand se deschide???
Repet intrebarea :
Nu stie nimeni unde se face eco mamar+medic bun ????
Dupa masa merg la medic...sa vedem ce face Andrei al meu..maine am 38 sapt deci..urmeazaaaaaaa!!! uhhh!
va pup
diana 37s
angy11 spune:
Diana1971Eu am facut la viata mea 2 mamografii,la Pol.3 la dr. Stoicanescu,cica e cel mai bun,si un eco mamar la judetean la doctorita Pascut,si despre ea se spune ca citeste eco f. bine.Despre amandoi am luat referinte intai,nu m-am dus la nimereala.
Giova si noi ieri tot KFC il cautam in Mall,multiplexul....si mie in Italia mi-a placut mult un supermarket in Verona,Grandemela,tot pe acelasi stil si am prins concediul acolo in august,aveau niste reduceri....cu 10 E,am luat 5 bluze,pacat ca aveam multe obligatii,ca ma intzoleam pe tot anul.