Impreuna, Timisoara! (29)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Irina_Claudia spune:

Buna dimineata,

LA MULTI ANI SIMINA !!!! MULTA SANATATE ITI DORESC SI IMPLINIRI .

LA MUTLI ANI LILI !!! SA FII FERICITA ALATURI DE CEI DRAGI!!!

Diana ma bucur ca ai aparut, ma gandeam ca nascusesi deja ... bine ca esti OK.

Doris Dumnezeu face minuni in viata noastra in fiecare zi ! Multa sanatate lui buni in continuare.

Danitin fii tare, eu cu o asemenea persoana stau in birou fata in fata dar incetul cu incetul am invatat sa ma detasez de relele pe care mi le facea si acum pot spune ca avem o relatie amiabila. Important e sa nu raspunzi raului tot cu rau.Ai grija de tine in primul rand.

Va pup si sa aveti o zi frumoasa.

POZE

Irina + ingerasul Ioana
(3 ani si 11 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Buna dimineatza!!!
Simina !!!
Scuze, dar eu nu intru in weekend pe net.
Lili !!!
Sa va dea Dumnezeu multa sanatate si putere sa puteti creste copilutii astia frumosi!!!
Diana cum aratam super? Racita, cu ochii rosii, si mai nou ma mananca tot corpul de vineri. Am facut o alergie cine stie la ce mancare. Acum am trecut pe fructe si legume si calciu. Ieri m-i s-au umflat mainile si picioarele. Cica am facut nu stiu ce edem. Off doamne.
Am fost ieri din nou la Mall si am vb. la 2 mag. de copii, aduc ceva patuturi, sapt. asta putem vedea si catalogul, asa ca mai asteptam.
Oricum cel roz de la Miniblu mi-a luat ochii, pacat ca nu e si pt. baietei ca rapid il cumparam.
Pupici la toate si o sapt. asa cum va doriti!!!

poze
gio si bb Marco 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana1971 spune:

Buna dimineata

Irina- sper ca bb sa nu se grabeasca chiar asa...
oricum ar fi intrat dan sa anunte.tu ce mai zici ???

Giova - draga mea ..nu la ochi m-am uitat... in general ... pe bune uita-te cum radiaza parca ceva la o femeie insarcinata ... si eu nu-s o fire romantica ...E super ce mi-ai spus de mall..dar tu ai vazut undeva lucruri de bb ?? eu numai la parter la un magazin. pe un coltisor.O sa intru pe messanger,mai tarziu.

va pup pe toate ...si va pun absente de la datorie
diana 37s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giuliatm spune:

ola fetelor
Buna dimineatza, va doresc o zi buna tuturor si o saptamana usoara!!!

ana nashpa cu senzatiile de gretzuri ... sigur n-are ochi?
sorry ca nu ti-am raspuns ... Ale e bine, merci, doar nu a intervenit nimic spectaculos in viatza noastra (de la evenimentul "mergem in premergator"); mergem shontic "de-a bushilea" (dar tot mai bine mere stilul "rostogol"). Ne-am bucurat ieri de ziua frumoasa, care dealtfel, cred ca a fost ultima pe anul asta.

pupici la evribadi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Diana, nu stiu ce are mess. meu ca nu merge de vineri.
Acum l-am reinstalat si nimic.Dupa pauza de pranz sper sa-i faca ceva Clau, ca de nu disper.
Inca o sapt. si gata cu munca!!!! Iupy-iupyyyyy!!!!!!!
Mag. de copii am vazut vreo 4 deschise: Miniblu, Bami...., Bambino, unul tre sa se mai deschida si unul cu o denumire in franceza, dar acolo au hainute numai de la 3 luni in sus.
Cum e Andrei? pregatit de iesire?
Al meu atata s-a invartit si sucit azi-noapte ca abia am putut dormi. Daca continua asa, nu stiu cum rezist inca 2 luni jumate .

poze
gio si bb Marco 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Buna dimineata!

Mi-a placut grozav de mult focul de artificii. Chiar a fost special.

Imi pare rau ca nu am apucat sa intru in Mall. Dar de acum inainte, tot acolo il gasesc Mai ales ca stau langa el. Mi-a povestit insa mai multa lume ca a luat teapa cu bomboanele alea cu trufe cu 1 mil 8 sute kila

Alexa00 e simpatic fol puiul tau. Sa-i transmiti un pupic de la mine .

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulina_buclucasa spune:

Multumesc, pt mesajele dragute, de ziua mea. A fost fost o zi minunata, pentru mine si Codruta, alaturi de familie si prieteni dragi.
La multi ani SIMINA, MA BUCUR SA AFLU CA SUNTEM NASCUTE IN ACEEASI ZI, sa ai parte de multa iubire, noroc si sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

In sfarsit m-am mai eliberat si eu un pic. Au fost cateva saptamani groaznice la munca!
La multi ani pentru Simina si Lili. Sa fiti fericite si iubite!
Doris ma bucur ca buni e mai bine! Multa sanatate si Doamne ajuta!
Ana, mi-e dor de tine! Si eu sunt tare obosita, pe langa zilele infernale la munca, m-am apucat sa-mi zugravesc baia si bucataria si dupa ce termin munca fug acasa la smotru, si ma tine mesterul asta al meu de o saptama cu casa intoarsa. Sper maine sa termine ca altfel ma urc pe pereti!

Va pup pe toate si mai vorbim
Silvana si Paul
http://photos.yahoo.com/silvana_popovici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihi spune:

Am intrat sa va salut si sa va pup pe toate, ma bucur pt atmosfera de aici!
De azi plec de vreme acasa pt ca mi s-au intors puisorii ( cel mic cred ca are bronsita)!

La multi ani ! sarbatoritele Lili si Simina si numai bucurii va doresc din toata inima!

Pe cele suparate sau bolnavioare D-zeu sa va ajute sa iesiti cu bine la liman!
POZE[poz]

MIHI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Buna seara tuturor,
Iata ca a mai trecut o zi....
Alinushu,mey ca tare dor imi e de Ale...Draga mica si scumpa!Zici ca a plecat speedy de-a busilea?Te-ai gandit tu bine cand ai facut coltzurile peretilor cum trebuie....
Io cand am plecat pe picioare i-am ros bunica-mi colturile,pana unde ajungeam,cu dintii...M-au trecut apoi de urgenta pe calciu lactic ca sa nu ajung la tencuiala...Aceeasi chestie am avut-o si in sarcina cu Alex si in cea cu Luana:simteam miros de var si imi venea sa racai peretii sa mananc varul....Si intre sarcini uneori,mi s-a mai intamplat chestia asta.Cel mai des imi ploua in gura sa halesc var de pe pereti cand fac dush si ud,normal,peretele.Miroase a var ud si imi vine sa scobesc pe perete cu unghia sa halesc...Cred ca e lipsa de caciu,altfel nu imi explic,cu toate ca am luat ceva calciu cu D3...Mey,cu raul de sambata nu cred ca e cu ochi-ptiui,ferita sfantul-cred ca cafa aia strong care am baut-o mi-a pus capac si mi-a luat-o inima la galop...Poate e si de la calciu?!Habar n-am!Mai nasol e ca mi-a aparut un nodul mititel la subtioara si e si dureros pe deasupra...Ce sa fac?Toate belelele in fundu' meu...Hai ca va pup pe amandoua si sa sa fiti sanatoase!
Silvana,se vede ca ai ramas sefa la matale acasa,ca te-ai pus pe treaba ,nu gluma...Sa ai spor si sa gatzi cat mai repede!Te pup si poate o da Domnul sa ne vedem intr-o zi!

Va doresc tuturor sa aveti parte de bine!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput