Impreuna, Timisoara! (29)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Neatza, Timisoara...
Chiar daca nu sunt la lucru, tot matinala sunt...
Plec la Buni sa-i car acasa o parte din bagaj ca maine o externam.
Sambata si duminica am musafiri, sora mamei de la Baia-Mare.
Diana, deci e sigur ca iti face cezariana?
Sper ca nu ti-e frica....si eu tot cu cezariana am nascut...
Irina, pe unde esti?
Va doresc o zi frumoasa, si sa auzim de bine...
Am uitat ceva:
De saptamana viitoare, cele care doresc sa-si schimbe look-ul, va astept luni si joi de la 16-20.
Cine vrea sa-mi spuna.
Doar 2 in aceeasi zi pot.
Asa ca vom face programari.

DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

Portofoliu INES

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza!!!
Giulia ai fata mare, bravo. felicitari Ale!!!
Diana imi pare asa de rau, dar lasa ca si cu cezariana e bine.
Pupici la toate

poze
gio si bb Marco 29 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina_Claudia spune:

Buna dimineata dragele mele,

Mi-a fost dor de voi, efectiv n-am putut sa mai postez, nu aveam starea necesara . Ioana mi-a facut o otita de toata frumusetea...de unde nu ma intrebati ca nu stiu de unde sa fac otitele, poate ma luminati voi...Acum e mai bine , slava Domnului n-am dormit deloc ieri noapte , azi noapte inca avea febra dar azi dimineata avec 36 cu 5 deci normal. Acum e mai vioaie a inceput sa manance, se curata singura in ureche ca i-a curs ceara maro inchis si pe mine nu ma lasa.
Uite asa am petrecut noi ...Luni o sa o duc la un conult ORL sa vad dac are polipi sau alte chestii care ar fi putut favoriza otita.
Se pare ca 4 ani e o varsta critica la noi.

Doris ma bucur din suflet pentru Buni, multa sanatate in continuare.Indraznesc si eu timid sa te rog daca se poate un permanent, stii tu parul meu .Merci!

Alina (angy) ti-am trimis un mail zilele trecute, l-ai primit. Te astept cu vesti (mai imbucuratoare) despre gradi.

Giova ne transmiti si noua starea ta de fericire , mai un pic si intri pe ultima suta de metri.Oricum mai rar bebe asa rasfatat ca Marco. Te pup

Alina (giuliatm) mai un pic si merge Ale in picioare atunci sa te vad ce cura de slabire pe tine.

Diana ma bucur ca gandesti pozitiv, nu e cezariana asa rea. Si tu esti o fata puternica asa ca o sa faci fata cu brio.

Va las ca datoria ma cheama si trebuie sa ma adun. Ne mai vorbim

POZE

Irina + ingerasul Ioana
(3 ani si 11 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Doris, ma bucur mult ca buni e bine. Sa nu ma uiti cu vopsit, tuns si freza pentru 12 noiembrie, te rog.
Irina, otitele se fac de la curent, apa intrata in urechi si nu stiu daca mai sunt alte cauze. Paul a facut o otita nasola cu injectii pe la 2 luni si de atunci a ramas foarte sensibil la urechi. Pana pe la 1 an facea otita (usoara) in fiecare luna, acum s-a mai intarit si nu prea mai face, insa il feresc de curent si am grija sa nu-i intre apa in urechi la baie. Acum am o alta temere cum merge la inot, isi mai trage casca de pe urechi si ma astept in orice moment sa faca iar. Multa sanatate puiului tau!
Simina, na, ca s-a cam terminat nebunia de inceput de an.
Ana, asa e, cum au plecat ai mei am inceput sa mutam mobila si sa zugravim. Ieri am terminat si noi, mai am de facut curat in camere ca e plin de praf peste tot.
Parca tu spunei de nodul, asa-i? Eu am avut un nodul pe care l-am operat in 1998.
Luna trecuta am facut reflexoterapie pentru coloana si din vorba in vorba, terapeuta mi-a spus ca a avut si ea un nodul dar si-a pus comprese cu bitter suedez si s-a retras.
Giulia, mama ce domnisoara ai deja!! Bravo pentru reusita!
Diana, nastere usoara si bebe voinicel!
Angy, bafta cu inspectia si sanatate micutilor!

Va pup si mai vorbim
Silvana si Paul
http://photos.yahoo.com/silvana_popovici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda spune:

Fetelor va pup.
Iaca intrarea mea anuala pe forum :) ce sa fac daca nu am timp nici sa respir...
Intre timp am vazut ca m-ati si sarbatorit sunteti neshte dragute numa ca ziua mea ii numa in 19 aprilie. io-s berbec natural...bwhaha si asa o sa raman. credeti ca nu dadeam io de baut ?? asa ma stiti?
Salutari la fetele noi,
pupici la burtici,
sanatate la toata lumea.
Doris, ce face buni? tin pumnii sa mergeti cu bine acasa.
Ana, mai da-mi numaru tau de telefon ca evident ca l-am zapacit de tot...cu harababura din saptamana aia..a iesit bine oricum :)
Silvana mai traiesti? gata shmotru?

pin' la anu va pup cu drag :)

anda & bb edi
http://users.pcnet.ro/scpcnet/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angy11 spune:

Mersi fetelor pt. urarile de bafta la inspectie,eu am avut inspectie luni,asa inopinant,a fost ok,acum mai misuna prin scoala pe la alte ore. M-am trezit azidimineata bocna de racita,de fapt de aseara imi curge nasu-ntruna,dar e si infundat in acelasi timp,se pare ca e un virus nou,tre sa-l sun pe medic sa vad ce-mi spune,am luat nurofen pt. raceala si gripa si am transpirat vreo 2 ture.Copiii sunt la fel asa ca i-am tinut si pe ei acasa.Dupa masa am sedinta cu parintii la Dany sper sa pot merge ca nu are cine sa stea cu copiii,Emil e la lucru pana la 17 si sedinta e la 17,asa ca sunt descoperita vreo treisferturi de ora.Maica-mea e racita si ea si sta in pat...
Irina,am primit mailu de la tine dar nu avut atunci timp sa raspund,iar despre gradi nu mai stiu nimic,Gaby m-a beepuit de vreo 2 ori saptamana trecuta dar nu am sunat-o inapoi ca nu o mai suport.Ai dreptate,nu stiu inca ce sa te sfatuiesc,vreau sa am o discutie cu Crasovan si cu Geta,poate indreptam lucurile.
Cu otita nu te agita,a facut-o probabil la inot.O sa treaca.Angy facea cand era mai mica frecvent,venea Daniel cu cate o viroza de la gradi si la ea se localiza in ureche.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina_Claudia spune:

Silvana multumesc pentru urarile de sanatate, chiar avem nevoie in momentele astea .Nimic nu e mai rau decat sa-ti vezi puiul bolnavior.

Alina (angy) vad ca si voi sunteti raciti , aveti grija de voi si sa ne vedem sanatosi si voiosi. Cat despre gradi, mira-m-as dna Geta sa faca ceva, ea ii tine partea lu' Gabi eventual poate sa-i tina o teorie ca altceva nu vad. Sa ma tii la curent daca mai afli ceva. Ziceai ceva de o lectie deschisa oare se mai tine sau nu?
Stii cumva saptamana viitoare e vacanta si la gradi? Adica si educatoarele lipesc? Ca daca e bine eu as duce-o la gradi.
Merci. Oare zici tu ca de la inot sa fie? Ca ea nu a mai mers la inot de 3 saptamani atata dureaza pana se activeaza?Oricum o sa vad ce-mi zice ORLista. Nu as renunta la inot ca Ioanei ii place mult da' daca trebuie asta e....

Anda m-am distrat cu intrarea ta anuala , pai hai sa ne traiesti daca tot te-a sarbatorit Doris ieri.

POZE

Irina + ingerasul Ioana
(3 ani si 11 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Irina am intrat si m-am uitat la pozele Ioanei, de cand era bebe. Si mi-a placut patutul ei. De unde l-ai luat?
Insanatosire grabnica ii urez Ioanei.

poze
gio si bb Marco 29 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amutza spune:

Salutare fetele

In primul rand sa urez si eu asa cum se cuvine celor doua sarbatorite Simina si Lili un LA MULTI ANI! si scuzati intarzierea ca ce sa faci asa e cand ai copil mic, sa va dea Dumnezeu sanatate cu carul, rauri de noroc in viata si implinirea tuturor dorintelor, fara reparatii ca-i mai bine asa.

Dia_bi scuze, dar nu am mai intrat deoarece nu prea am avut timp, am avut si musafiri, dar ne mai intalnim noi si sper ca nu asa ca duminica. Dar eu de dr meu nu ti-am spus? poti sa incerci si la el. Are si cabinet particular si e bun. Mai vb noi.

Diana las' ca-i bine si asa numai sa fie bebe sanatos. Eu am fost taiata si cusuta si nu e chiar asa de placut caci am ramas cu o ditamai urma si cam nasol cusuta, nu puteam sa stau in fund, numai pe parti si imi era dor sa mai stau si sezut, dar asta e. Cand mi-am reanceput viata sexuala zici ca m-a dezvirginat inca o data. In fine, noi sa fim sanatosi.

Doris crezi ca ma poti face si pe mine intr-o zi? ma gandeam sa ma vopsesc, dar nu stiu cum, poate imi dai tu o idee. Si mai tre' sa ma-mi tund si varfurile. In rest ma bucur daca buni a ta e bine, sanatate multa si numai bine.

Giova sa traiesti la maxim aceste momente cat mai e Marco la tine in burtik, caci sunt super. Dar si ce urmeaza... e si mai si... . Alisuka mea cand a inceput ea sa gangureasca a fost raiul de pe lume, atat de frumos facea ca nut-i mai ardea sa mai faci nimik, numai sa stai sa o asculti pe ea. Si acum e la fel de dulce, ea ne da desteptarea dimineata cand se trezeste de-a binelea. Incepe recitalul ei si parca nu ai vrea sa se mai opreasca. Oricum e o dulceata de fetitza. Imi e atat de drag de ea. Iti doresc o sarcina usoara in continuare. Poate reusesti sa pui o pozik cu un 3D.

GabiRus ce mai face flacaul? ce bine ca e fain afara sa poata iesi la aer si el?cum e cu burtik? are colici? dar cat timp a trecut de cand a venit pe lume? scuze, dar sunt cam aeriana la ora asta si nu mai stiu.

Giuliatm felicitari pentru Ale, mai sa-ti faca o astfel de surpriza!?! dar cum s-a intamplat? is si eu curioasa ca sa stiu ce ma asteaptamai tarziu. Si mai am o intrebare:cum ai invatat-o sa inghita?
Apropos de inghitit cam ce le-ati dat la copilasii vostri la 4 luni de papa, daca va mai amintiti? cele mai recente sigur nu ati uitat. Astept raspuns sigur.

Miro ai mai vb su sotul? ce zice?

Na ca m-am cam intins, asta asa ca de recuperare.
Va doresc o noapte cat se poate de linistita.

POZE

Amutza+Alisa-Talida

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Buna dimineata,

Acum ca am gatat cu zugraveala vreau sa-mi cumpar perdele noi. Vreau ceva frumos, simplu si ieftin Ieri in drum spre casa am intat la Dullux (un magazin numa cu perdele si alte chestii) si cand am vazut pretul era sa lesin: treisute si ceva, patrusute si ceva metru liniar de perdea (urata). Eu vreau din alea mate, fara modele, flori si floricele. Ati vazut undeva?
Si alta problema. Un cardiolog bun de copii stiti. Paul s-a nascut cu suflu la inima si trebuie sa-i fac ECO si EKG.
Va pup

Silvana si Paul

Mergi la inceput