ADIMERCEDES e foarte bun subietul si merita sa stea pe prima pagina ! E foarte util in primul rand, pentru toate fetele care-si doresc un bebe! Pentru ca nu cred ca exista vreo fata care sa nu fi fost, macar la un moment dat stresata de ideea bebe. Consider ca toate suntem stresate, cand vedem luna de luna ca nu se intampla minunea si deaceea bantuim pe forum, in cautarea sperantei! Incurajam fetele si la randul nostru suntem incurajate si acest lucru, ne ajuta sa vedem viata cu alti ochi.
Cand sunt stresata pe mine ma doare capul foarte tare si nu trece cu nici o pastila de cap.
Cum ma relaxez eu? Cand ajung acasa incerc sa las toate grijile si problemele de la munca la usa. Am un caine foarte bland si cand ma plimb prin parc, sau in spatele blocului cu el, ma bucur si eu de natura, trag aer adanc in piept si rad pur si simplu la orice miscare haioasa a cainelui meu.
Seara i-mi place sa-i pregatesc sotului cate o cina romantica, cu lumanari si sampanie! Cel putin o data, sau de doua ori pe saptamana facem acest ritual. E adevarat ca de multe ori suntem suntem prea obositi sau agitati din cauza problemelor si nu stim cum sa ne ia somnul mai repede, dar incerc sa mai stam, la un ceai, de vorba despre cu totul altceva decat poblemele noastre. Vorbim despre copilaria noastra fericita, despre parinti si frati, pentru ca nu-i avem langa noi, sunt departe, mai ales ai sotului care nu e roman si acest lucru ne relaxeaza foarte mult.
Cred ca ar trebui sa cautam in noi, in sufletul nostru relaxarea, numai noi vom sti care lucru ne ajuta sa trecem peste starile de stres cel mai bine. Mult succes va doresc!!
http://photos.yahoo.com/ioanatugs