Mamici de martie-aprilie 2006(20)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Pispirica spune:

neata la fete!

aida o te-am visat toata noaptea. am stat de vorba despre bebei si despre bomboanele pe care le mananci tu si cum iti spuneam eu ca nu fac bine.

Laura Ioana sa-ti traiasca sotul sa fiti fericiti . Sper ca te-ai distrat bine. Dar tu de ce nu dansezi? crezi ca-i face rau lu bebe?

nshiro interesante informatiile tale. si ce misto ca te poti duce la astfel de cursuri. eu n-am auzit de asa ceva la noi. asta e. ne bazam pe tine sa ne mai spui ce se intampla in continuare. pupici lui flocosel cel mic din burtic

kim multumim de invitatie! dar uite la mine s-a gandit mama. a zis ca sa nu mai fac drumul pana in canada ca e obositor si mi-a facut si ea draguta o oala de sarmale. si m-am dus numa pana la galati sa o iau.

biuta sper sa nu fie mari probleme cu diabetul asta. dar parca imi aduc aminte ca asta nu e permanent pentru bebe. ai mare grija si sanatate multa.

catrinutza am vazut ca vom naste la acelasi spital. medicul difera. si probabil si ziua ca esti un pic mai inainte. si eu am in continuare o nelamurire. cum ii zice nenica lu spitalul asta? CF 2 sau CFR 2? ha? poate pana nasc aflu exact si denumirea.

tcelen cum te mai simti? ca nu ai mai dat nici un semn de viata. ai fost la doctor? eu si saptamana asta am ajuns la galati. mi-a facut mama sarmale.

pupici la voi si o duminica linistita si insorita.

Anamaria 16+ si bamboocel cel voinicel
Pispirica's album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pispirica spune:

Catrinel 17 ce faci? nu s-a terminat inca targul de carte? mai poti? cred ca esti tare obosita. probabil mai e putin si o sa te linistesti. succes!

Cat nu ne-ai povestit ce a zis Daria de surioara ei. E fericita? pupam printesicile.

Anamaria 17+ si bamboocel cel voinicel
Pispirica's album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tcelen spune:

MULTUMESC,fetelor care si-au facut griji ptr. mine!!!
aseara am ajuns la urgente la spital,din cauza inimii!!mi-a facut trei injectii in vena,printre care si una cu calciu,de am dormit aseara si s-a mai calmat durerea din piept!azi dimineata iar imi batea inima repede,dar de data asta fara sa ma doara,asa ca am luat iar o jumate de metoprolol!maine ajung la cardiolog!tre sa-mi fac iar analize,s-ar putea sa stau prost cu calciu,sper sa fie numai asta problema!!!
va pup

T.CRIS & POZE CU BAIETELUL MEU,CU FAMILIA , NUNTA(PE POST DE NASI)SI POZE NOI CU BURTICAAA!
http://community.webshots.com/user/cristinasilviu
http://lilypie.com/days/060210/3/24/1/+2/si,fetita?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim spune:

Ma uit la o emisiune interesanta despre cezariana la cerere, pro si contra... pe Radio Canada.

KIM & p’tit bout d’chou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim spune:

Pe scurt, rata femeilor care cer sa nasca prin cezariana este in crestere, spre exemplu in Rio de Janeiro, majoritatea femeilor. Parerile sunt impartite.

Pro cezariana
- vorba de dreptul de a alege felul in care vei naste
- fara durere
- umanizarea nasterii
- privelegiul bogatiilor (si al oamenilor simpli, chiar si cu pretul de a plati mai mult).

Contra cezariana
- operatie contra naturii prin care se forteaza mersul normal al lucrurilor
- o violenta asupra copilului inca nepregatit sa iasa din burta mamei
- lipsa feminitatii si a maternitatii
- progresul nu inseamna sa controlezi data si ora nasterii copilului, nici o programare facila in agenda medicului

Ce pararea aveti? Pro sau contra cezariana la cerere? eu personal sunt contra, cu exceptia cazurilor in care este recomandata medical.

KIM & p’tit bout d’chou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

Pispirica, Uite cita grija ai tu, de-ai ajuns sa ma si visezi Sa stii ca deja nu am mai gustat bomboana de doua zile (nu mai am si nici nu mai cumpar, desi mie-mi fac bine cele acrisoare, cind am greturi)

Tcelen, e mai bine ca ai mers la spital, macar asa te-ai mai linistit si tu. Sa dea Domnul sa fie totul bine de-acum inainte, capul sus!

Laura, scuze, am uitat sa-ti urez tot ce-i mai frumos pentru sotul tau, e de-o virsta cu al meu (am meu e nascut in augusi, insa)

Kim, cum vine aia "ma uit la Radio Canada"?
sunt de acord cu tine, nasterea naturala ar trebui sa fie singura varianta, daca starea de sanatate a mamei sau a bebelului nu impune cezariana.

13+

Se mareste clanul :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliprejbeanu spune:

Buna scumpelor,

va multumesc din inima pentru urari si imi cer scuze ca de obicei pentru reactia intarziata. Va asigur de un lucru mi-ati cam umezit ochii cu urarile voastre de bine! Va pupici pe toate si va asigur ca-i tare fain sa fi sarbatorita si in burtica sa ai un bebe. Nu se intâmpla des in viata unei femei ca de la aniversare sa fim doi sub aceeasi carapace!

Am vazut ca la lista ati adaugat clinica si doctorul, asa ca iata pentru noi:
Dr. Francois Desmons de la Clinique de Belledonne
sunt multe româncute din Grenoble pe care le-a facut mamici si toate il recomanda din toata inima.

Joi am avut rendez-vous cu o moasa (in franceza femeie inteleapta= "sage-femme") care a inceput sa ma inspecteze din toate unghiurile fizice si psihice in legatura cu sarcina. A fost tare interesant si m-am simtit parca si mai mamica. Mai ales dupa ce mi-a explicat cum trebuie sa respir ca sa-mi oxigenez bebeul la momentul venit!

Voi va plangeti de picioare umflate? Ale mele deja duble si nu stiu ce sa fac cu ele! Le dau ceai de soc dar se pare ca o fac tot dupa capul lor.

Liliana 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ile77 spune:

Gata, 40 min de dans(ma rog, s-ar putea numi la fel de bine scålambåialå in fata oglinzii).
Påi se poate, 70 kg si abia am inceput sapt a 21-a.
Asa ca mi-am pus castile in urechi si m-am miscat(dansat)in fata oglinzii.
Si sincer,acum ma simt asa bine.
Sper ca si bb s-a simtit bine.
Nu stiu de unde am avut atita energie,mai ales ca de ieri seara si pina azi la prinz m-.a chinuit o durere de ficat.

Nu stiu ce am mincat si a deranjat ficatelul,dar acum ma simt asa bine ca am scapat de durere,ca nici sa respir nu puteam ca ma intepa rau de tot.
Si bineinteles ,sotul meu nu a scapat ocazia sa nu-mi zica ca durerea de ficat mi se trage de la ceapa pe care o maninc. Scumpul de el.

Fetelor, voi cum mai stati cu kg?
Vå stresati la fel de mult ca mine, sau mergeti pe ideea ca scapam de ele dupa nastere?]

O seara buna!

ile21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Ile77 sa stii ca si pe mine ma framanta kg. in plus mai ales c-am inceput cu destule 76. Si am luat deja 2 kg in 14 saptamani. Pardon! 15 fix chiar azi.
Kim despre nastere nu stiu exact ce cum o sa fie dar idealul meu ar fi naturala dar fara dureri. Exista asa ceva oare?
liliprejbeanu sa stii ca si eu am avut norocul sa fim 2 cand mi-am serbat ziua. Si ca sa fiu mai exacta, de ziua mea am aflat ca suntem 2 sarbatoriti in loc de unul. Ce cadou mai frumos puteam sa-mi doresc? Tati ne-a luat la amandoi cate ceva asa ca a fost tare placut. Tcelean tu nu iei nici un supliment de calciu? Mie doctora mi-a zis inca de la sapt. a 10-a ca e timpul sa iau de 3 ori pe zi suplimente de calciu sau sa-l iau pe cale naturala din lactate. Asa ca e timpul sa bei mai mult laptic si sa iei si ceva calciu daca e nevoie si-a sa-ti fie mult mai bine. Sanatate multa!
Pispirica ti-am vazut album si-arati tare bine. Parca nici n-ai fi gravida in saptamana 15. Cate kg. ai luat pana acum? De fapt cred ca intrebarea era: te-ai ingrasat cumva de cand esti insarcinata?
Aida_o de cand ai durerea asta de oase? Ai consultat medicul ce zice? Eu am o durere in partea joasa a spatelui de vreo saptamana si-abia astept sa merg maine la doctor s-o intreb despre ce-i vorba. Si grija de tine si multa sanatate.

Zuzilici cu-n pitic mic

Nu esti bun de nimic daca esti bun doar pentru tine.[/b] Voltaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

Zuzilici,
durerile de oase le am de cind am ramas insarcinata, dar motivele din spatele durerilor sunt clare, pentru ca-s reumatica "cu acte" de mai bine de 10 ani. pina sa ramin insarcinata n-am avut asa puseuri, insa acum pierd (cedez) mult calciu in favoarea piticului din burtica, asa ca n-am ce face decit sa merg inainte.

Am inteles ca daca iei vitamine care contin si calciu e ok, dar daca iei calciu si separat nu mai e asa ok, cica ar fi un risc de calcifiere a oaselor lui bebe, sau asa ceva (scuze, nu am retinut foarte bine ce mi-a spus medicul ) In conditiile astea, ma multumesc cu vitaminele si consum produse lactate.

13+

Se mareste clanul :)

Mergi la inceput