Mamici de martie-aprilie 2006(20)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Aida_o sanatate multa iubita si ai grija de tine. Multumesc pentru sfaturile despre calciu. O s-o intreb si eu pe dr. maine ce-ar fi mai bine sa iau. Deocamdata iau Calciu cu vit.D. Sper sa nu-i fac rau piticului c-atunci chiar ca o s-o iau la zor. Nu prea sunt eu impacata cu ea dar e doar a 3-a vizita maine, asa ca vad cum se prezinta si daca nu-s multumita o s-o schimb.
Noapte buna!

Zuzilici cu-n pitic mic

Nu esti bun de nimic daca esti bun doar pentru tine. Voltaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biuta spune:

Sunteti extraordinare..va multumesc tare mult la TOATE..conteaza tare mult sa stiu ca am un sprijin cat de mic..
Aida, draga mea,multumesc mult , tare as vrea sa te simti mai bine cu reumatismul. De s-ar putea, te rog mult du-te fa-ti testul de glicemie, de o ora, ca eu si acum stau cu inima stransa ca nu am tinut regim, si cum bebelasul e mic, poate fi afectat.
Of..mi-e atat de somn..si sa va raspund ca lumea trebuia sa iau pix si sa va scriu la toate.
Nshiro, tare instructive cursurile alea..pe aici..nu am auzit de asa ceva..multumiri
Cand vorbiti de moase..eu ma gandesc ca de abia am gasit o doctorita mai acatarii, daramite sa vorbesc cu moasa..
Tcelen, sper sincer sa fie de la calciu..si sa iti revii cat de iute.
Va pup pe toate..si va urez o saptamana cat de buna..aveti grijuca de voi!!!!
Bia 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dananita spune:

Buna dimineata!

Lumy, al meu baiet loveste in centru si peste tot, nu are un loc favorit. Asa ca nu cred in impartierea asta pe sexe in functie de locul in care loveste.

Tcelen, am citit ca incepand din trimestrul al 2-lea creste nr batailor inimii/min cu 12 (in medie). Sa ne spui ce ti-a recomandat si desigur te asteptam cu vesti bune!!

Tinutza, BB Alexandru la 17w3d avea 15cm(aici nu sunt sigura ca m-am uitat unde trebuie, dar revin cu un mesaj de rectificare daca e cazul) si 191 grame.(grasut din cate am citit eu)

Ile77, am luat 3.7kg pana azi (19w3d) si conform celor spuse de Nshiro am BIM 18.7, deci n-ar trebui sa iau mai mult de 7-10Kg. Ceva ma face sa ma indoiesc ca ma voi incadra in acest grafic sa fie pofta de mancare?? sa nu te stresesze kiloggramele in plus acum, ci dupa nastere si alaptare, asa cred eu ca e normal. Oricum daca mancam sanatos de pe acum o sa fie mai usor sa dam jos surplusul.

Iar miscarea (in cazul meu biciclitul de 2-3 ori pe sapt si plimbarile lungi) ne va ajuta in cazul unei nasteri normale si nu numai. Mie s-ar putea sa-mi faca cezariana din cauza unei probleme cu inima, inca nu am dezbatut problema in amanunt. Nu ne grabim cu decizia. Eu sunt pentru ce e mai bine pentru cei doi aflati in cauza. Nu sunt pentru nasterea naturala cu orice risc, dar nici pentru cezariana la cerere din cauza de fitze si bani.

Va dorim o zi exceptionala!

Dana
Alexandru

www.strasbourgcurieux.com/fourrure/fourrure%20de%20luxe.htm" target="_blank">Si ele au dreptul la viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dananita spune:

Fetelor am si eu un stres: ce insemna placenta fundica si anterioara? E de bine, e de rau?

Multumesc!

Dana
Alexandru

www.strasbourgcurieux.com/fourrure/fourrure%20de%20luxe.htm" target="_blank">Si ele au dreptul la viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Multumesc gravidutelor pentru urari si multi pt voi si vostri.

Pispi nu aveam cum sa dansez pentru ca sunt in doliu dupa bunica A fost foarte frumos, dar foarte obositor. M-am culcat la 4 dimineata si la 9 m-am trezit (nu am mai putut dormi) si mi-a fost rau toata ziua de ieri din cauza oboselii. Azi noapte i-a fost rau sotului meu (cred ca indigestie) si s-a trezit mereu si ii venea sa si eu ma trezeam sa vad cum se mai simte si atunci il simteam pe bebe cum misca Cred ca stia mititelul ca se simte rau tati al lui/ei. Si misca de numa-numa.

Bebe al meu a miscat prima data exact pe mijlocAsta ce inseamna?

La petrecere m-au umplut de sare in cap, ca sa vada unde pun mana prima data Mi-a turnat o prietena cu solnita si normal ca am simtit-o si nu s-a mai luat in seama unde pun mana. Dar dupa aia m-a prins mama soacra si mi-a pus foarte discret sare pe cap, fara sa-mi dau seama, si am pus prima data mana la gura (adica fac fata) si abia cand au izbucnit toti in ras mi-am dat seama ca fusesera cu ochii pe mine Acuma sa vedem cat or fi de adevarate chestiile astea!

Laura 18+
Puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliprejbeanu spune:

Ma uimiti, fetelor, ce-i chestia ia cu turnatul de sare pe cap?
Care-i tehnica?

Hai sa vedem cāte tehnici babesti sunt pentru identificarea sexului lui bebe....

Liliana 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Lili pai e cam asa: iti toarna sare in cap (pe cap) sau, ma rog, iti arunca asa, cateva fire de sare fara se te prinzi si dupa aia te urmareste unde duci prima data mana: la gura - nasti fata, la nas - nasti baiat.

Laura 18+
Puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andan spune:

Da dragelor, si mie mi-au facut figura cu sarea si soacra-mea si o matusa. In ambele cazuri cica as fi dus mana la nas. Sa nu va spun cat de dezamagite au fost amandoua - la noi toata familia in par isi doreste fetita! Acum sa vedem... Azi la 5 avem programare la medic pentru controlul lunar, asa ca rugati-va pentru noi sa fie totul bine. Va pup pe toate si sa aveti o zi asa cum vi-o doriti.

16+

Daca dragoste nu e, nimic nu e.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pispirica spune:

Laura Ioana scuze dar se pare ca sunt cam capiata de cap. O fi batranetea maica. Am uitat de bunica ta si de aia eram asa de mirata, cum adica nu dansezi. Pai normal sa nu dansezi daca ai avut deces in familie. Eh! iertare... Sper ca va simtiti mai bine si tu si sotul tau

andan iti tin pumni. dar nu ai e ce sa-ti faci griji. totul o sa fie bine. sa ne zici ce ai facut.

Anamaria 17+ si bamboocel cel voinicel
Pispirica's album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TweetyGeo spune:

Buna fetele! Am reusit in sfarsit sa citesc ce ati scris. Nu am racit, chiar daca stranutam intr-una. Am doar o tuse mai veche. Am facut in schimb o candida de toata frumusetea si problema e ca nu stiu cum sa o tratez. Nu stiu de la ce am facut-o ca saptamana trecuta am facut analizele si totul era OK si dintr-o data mi-a aparut. Am incercat cu ceai de galbenele, dar nu are efect prea mare. Cand nu eram insarcinata le dadeam eu sfaturi altor fete cum sa scape de ea, dar atunci luam un antibiotic foarte tare. Acum nu stiu ce am voie sa iau.
In legatura cu unde misca prima data bebelu: eu am auzit invers, ca daca misca intai in dreapta e fata si in stanga e baiat. Oricum, mie toata lumea imi spune ca e fata si eu simt la fel, chiar daca imi doresc baiat.
As vrea sa nasc normal, nu ca as fi impotriva cezarienei, dar mi-e teama de zilele dupa operatie.
Am inceput sa fac gusa. Dimineata am fata umflata. Si voi patiti la fel?
In weeckend m-am simtit foarte obosita si ma dureau toate oasele, mai ales picioarele. Mi-e greu sa ma aplec sa ma inchei la pantofi. Uf, ce greu e. Si acum ma simt terminata. Nici treburile prin casa nu le-am terminat.
Haideti ca m-am plans destul. Nu de alta, dar n-am pe umarul cui sa ma plang.
Pa, fetelor.
18+

BB mic a lui GEO

Mergi la inceput