Mamici de martie-aprilie 2006(20)
Raspunsuri - Pagina 3
andan spune:
LAURA, bine si asa - se accepta si batutul palmei, bucurie sa fie!
PISPI, tu crezi ca bebelul meu se va lasa tinut departe de stadion? Sa vada numai nocturna de la tine? Daca va semana cu ma-sa va urla pana il vei aduce pe stadion, iar daca va semana cu tac-su, se va lua si va veni singur
Dar multam fain de oferta! 
Daca dragoste nu e, nimic nu e.
Pispirica spune:
tcelen nu cred ca e bine sa stai asa. mai bine mergi la un cardiolog.ai incercat cu o cateva lingurite de zahar si o cana de apa si un calciu?
stiu ca si astea calmeaza. e posibil sa fie tulburarile alea neuro vegetative. oricum sa nu te panichezi. si incearca si cu zaharel si un calciu. si neaparat intreaba un cardiolog. doctorita Ifrim nu mai e pe acolo, ca parca pe vremuri stiu ca era priceputa.
ai grija de tine!
Anamaria 16+ si bamboocel cel voinicel
Pispirica's album
Pispirica spune:
Laura Ioana multumesc frumos. Sa stii ca sunt tare mandra de ea. Mi-am sunat chiar si sotu sa-i zic ca am primit steluta.
pup la tine
Anamaria 16+ si bamboocel cel voinicel
Pispirica's album
tcelen spune:
la doctor ma duc saptamana asta ,astept sa vina sotul meu de la Constanta!
PISPI,Ifrim,din cate stiu eu nu prea mai are faima in galati,cica le cam trage la masea!am gasit alt doctor,si am sa maduc la el,dar ecu programare!
T.CRIS & POZE CU BAIETELUL MEU,CU FAMILIA , NUNTA(PE POST DE NASI)SI POZE NOI CU BURTICAAA!
http://community.webshots.com/user/cristinasilviu
http://lilypie.com/days/060210/3/24/1/+2/si,fetita?
danielaneda spune:

Iar am ramas in urmaaa
Spre deosebire de Kim, nu m-am invatat minte si am ramas pe "(19)", tocmai cand incercam si eu sa imi spal pacatele, la prima ora, si sa le urez fetelor toate cele
.
Las' ca data viitoare o sa am grija!
MULTI ANI TRAIAAASCAAAAAAAA, MULTI ANI TRAIAAASCAAAAAAAA, LAAA MULTI ANI!

pentru TITINUTA, ILE si LILIPREJBEANU. Tare as bea ceva in cinstea voastra, macar o gura de vin bun

Multumesc Nshiro pentru incurajari, esi tare dragutza!Iti doresc ca si tu sa ai un bebe sanatos si frumos, si cu noroc in viata!
Bebelusa mea miscareata nu este atat de puternica incat sa fie simtita de tati, care este foarte trist din punctul asta de vedere. Punand mana pe burta pentru a o simti pe Raluca ma ajuta sa o localizez mai bine...
Tati meu crede ca misca fetita lui chiar daca nu a simtit nimic pana acum, iar de fiecare data cand il chem sa puna mana "vine mancand pamantul", doar-doar simte si el ceva.![]()
Despre condus cu centura pusa eu nu am nimic de reprosat. Ma simt parca dezvelita daca nu o am, indiferent de locul din fata pe care il ocup. Au fost momente in care nu am purtat-o, dar doar cand stateam in partea din dreapta si aveam greturi!
Andan te invidiez pentru exuberanta de care dai dovada, vreau si eu sa fiu asa
, ca tine!
Pupici
Daniela
16+
corinag spune:
Forza Steaua!
Pupici tuturor, multe multumiri fetelor pentru felicitarile la adresa bb baitel din burtica, si eu mi-as dori sa semene cu Ilincutza )(e tac-su intreaga) dar parca vad ca fi negricos cu ochii caprui ca mine.
Ile77, titinutza si liliprejbeanu La multi ani si o
!!!!!
M-am mai linistit in ceea ce priveste nodulii fibromatosi, sa vad ce-mi spune si dr mea dupa ce va vedea eco.
We placut!ne mai auzim luni.
Corina ,bb Ilinca 01.03.2003 si bb din burtica 12+sapt
Ilinca mea
ile77 spune:

LILIPREJBEANU, vaz ca azi faci 31 anisori asa ca 
LA MULTI ANI 
si tot ce iti doresti sa ti se implineasca .Sarcina usoara si un bb sanatos ,frumos si destept.
Sint f incintata ca pustiul meu din burtica a inceput sa loveasca din ce in ce mai mult. Aseara cind m-am pus in pat sa dorm ,nu se mai oprea, cred ca avea prea multa energie de la prajiturile pe care le devorasem eu.
Sotul mi-a zis ceva f amuzant: cum te simti cind stii ca nu esti singura in corpul tau?
Chiar asa, ce sentiment!

si o zi buna in continuare.
Irina71 spune:
tcelen, vreau sa-ti spun ca la mine la serviciu s-a cumparat (pe societate !) un aparat de masurat tensiunea si pulsul. Sta la secretariat, iar colegele mele si-au facut un adevarat hobby din a-si masura zilnic tensiunea (suntem 10 persoane in birou, toate ne-am deschis tabel in Excel separat pentru tensiune !). ![]()
Tensiunea mea oscileaza intre 9 cu 5 si 10 cu 6, DAR PULSUUUUL.... intre 95-125 !! (la un om normal, "neinsarcinat" trebuie sa fie sub 85 !)M-am speriat, normal, mai ales ca nu ma simteam deloc rau.
Am intrebat-o pe doctora de familie si a zis ca e absolut normal, ca ala e "puls de sarcina". Cica inima pompeaza mai mult sange, si pentru tine, dar si pentru placenta, care este foaaaarte irigata cu sange.
Pup fata stresata. 
Irina.
20+
Multe poze cu mine