Mamici de martie-aprilie 2006(20)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Ile si mie mi-a spus dr ca am tensiunea cam mica si mi-a recomandat o cafeluta cu lapte dimineata si un pahar de vin rosu, bun la masa la amiaza.

Nshiro multumesc mult. Cel mai greu imi e acum cand il vad pe bunicul meu ce singur se simte (ieri a fost inmormantarea), a venit la ai mei si plangea ca vrea sa o roage pe bunica sa-l ia cu ea

Am fost ieri la dr si m-a masurat, bebe se dezvolta normal, i-a ascultat inimioara, totul e OK. Dar la mine a observat ca mi se umfla picioarele si voia sa imi scoata sarea din alimentatie, dar cand a vazut ca am tensiunea mica s-a razgandit. Mi-a zis sa ma dau cu Lioton-gel si sa stau seara cu picioarele ridicate pe o perna mare.

Bebele meu e un miscacios si jumatate, cel putin de ieri dimineata a inceput si aseara facea iar reprezentatii, de a reusit sa-l simta si tati Inca nu-mi vine sa cred ce senzatie super iti creeaza. Aseara nu mai adormeam ca bebe avea chef de gadilit si nu ma puteam concentra la somn

Ama Kaly am vazut si eu ce frumusete de bebe ai si ce frumos sta la poza Sa fie sanatos si voinic.

Aida stii ca si Tina avea probleme cu placenta, la un moment dat si eu am avut, dar placenta are inca timp sa se ridice, mie dr mi-a spus sa stau cat mai mult la pat, linistita, fara efort si ea se ridica repejor. Asa ca cumintica la pat cu tine.

Kim sa aveti o viata lunga si fericita impreuna cu copilasii vostri.

Liliprejbeanu

Laura 18+
Puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andan spune:

Salutare mamici si bebici

In primul rand LA MULTI ANI sarbatoritelor de ieri si de azi, ca la cat am fost de ieri nu am observat (mea culpa). Azi ma simt din nou mai bine - dupa negocieri bebe s-a indurat sa nu ma mai chinuie, asa ca am putut sa sar ca nebuna prin casa la meci .

NSHIRO, nici eu nu am mai avut probleme de vreo doua saptamani, dar ieri nu stiu ce l-a apucat pe bebe de s-a razvratit. Probabil am dormit prea mult in noaptea de dinainte (de la 10:30 la 7) si el saracutu' e obisnuit cu programul meu de maniaca de pana acum (de ani buni de zile nu mai reusesc sa ma culc inainte de miezul noptii). Azi noapte am dormit mult mai putin si acum totul e OK, nu ma mai supara nimic . Chiar vorbeam cu sotul intr-o zi - bietul nostru bebel e condamnat: cu oricare dintre noi ar semana va avea pitici pe creier, ca amandoi suntem intr-o ureche

ILE77, si eu am tensiunea mica (asa sunt de cand ma stiu) si din cauza asta am avut cateva episoade de ameteli dupa ce am ramas insarcinata. La un moment dat ajunsese sotul meu sa nu ma mai lase sa merg singura cu tramvaiul ca de obicei acolo mi se intampla sa ma ia cu lesin. Remedii? Asa cum mai zicea cineva, o gura de cafea (cu lapte) sau - sa nu sariti pe mine, dar cand mi-e pofta rau si am ameteli din cauza tensiunii eu asta fac - . Nu mult, doar o jumatate de paharel, si una doua imi revin.

pe toata lumea si am plecat sa si lucrez ceva pe ziua de azi

16+

Daca dragoste nu e, nimic nu e.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

laura ioana mercic!felicitari si tie pentru bebe cel miscacios si neastamparat..de abia astept si eu sa-l simt..si curaj sa treci peste nefericitul eveniment..saracul tau bunic! te poza bebe eco 11+ sapt:
http://community.webshots.com/photo/481016601/481019371OfAfPe
io12+ si din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pispirica spune:

LILIPREJBEANU sa fii sanatoasa si fericita si bebebl mumos si sanatos.

nshiro ti-am trimis PM ser ca l-ai primit. si . si poate bebe al tau e un paros si de aia ai arsuri

tina pupici si la tine. multam frumos

catrinutza si eu am auzit ca parerile sunt impartite in cel priveste pe Iosup, insa cred ca e un medic bun. Daca te duci la Diagnosis, tot acolo este si medicul Pop care am inteles ca e foarte bun, iar Iosup a fost ucenicul lui cica. Succes oricum. Sa ne povestesti ce-ai facut si sa-mi spui si mie te rog daca cumva iti da inregistrarea pe CD, sau pe caseta, pls.

aida o esti o luptareata dupa cate am vazut, asa ca nu te da jos cu siguranta o placenta prea jos inserata. daca nu urca de buna voie sigur gasesti tu o cale sa o urci.. eu nu cred ca e mare problema si sigur se va rezolva.

muuaaamaaa adar m-ai bagat in boale cu ochii aia ai tai. misto pozici. sa fii sanatoasa si tu si bebe mic

kim se pare ca tare frumos ati ati petrecut. felicitari!

pup fetele si bebeii din burtici

Anamaria 16+ si bamboocel cel voinicel
Pispirica's album

Mergi la inceput

mey stelistele, v-ati bucurat aseara, asa-i? sper ca nu v-ati agitat prea tare
vuia cartierul nenica nu alta. brrrr

Pispirica's album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dananita spune:

Si pe mine m-au impresionat ochii lui Adar, sper ca sa-i mosteneasca.

Dana
Alexandru

www.strasbourgcurieux.com/fourrure/fourrure%20de%20luxe.htm" target="_blank">Si ele au dreptul la viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andan spune:

quote:
Originally posted by Pispirica

mey stelistele, v-ati bucurat aseara, asa-i? sper ca nu v-ati agitat prea tare
vuia cartierul nenica nu alta. brrrr

Pispirica's album

PISPI draga, dupa cum spuneam am sarit ca apucata prin casa - asa, de vreo patru ori Dar bebelul meu e obisnuit cu nebuna de maica-sa si probabil facea tumbe si canta si el "Steaua eeeeeeeeeeeeeeee, Steaua eeeeeeeeeeeeeeeeee". Ce naste din pisica........sigur e ros-albastru! Tare mi-as fi dorit sa fiu acolo si intr-o zi sigur vom merge la un meci mare, cand vom putea sa il ducem si pe bb. Si atunci punem si de o intalneala, OK?

Daca dragoste nu e, nimic nu e.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Andan esti o mare zapacita si cred ca l-ai zapacit si pe bebe cu sariturile si cu "Steaua eeee!" M-am uitat si eu la meci, dar cand dadea gol Steaua sotul tipa si eu bateam palma cu el, nimic mai mult

Laura 18+
Puiutul meu

Mergi la inceput

andan ce nu face omu pentru o stelista asa infocata. vii la mine cu bebe cu tot si mi-l lasi mie cat te duci tu la meci. si am eu grija de bebei, ok?
hai c-o fac si pe asta...

Pispirica's album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tcelen spune:

AMA KALY,multumesc!!!!!!!cu burtica depinde de organismul fiecarei femei in parte,dar deobicei dupa 16 saptamani cand el eincepe sa creasca din ce in ce mai repede!!

LILIPREJBEANU,LA MULTI ANI!!!!SA AI PARTE DE TOT CE E MAI FRUMOS IN VIATA!!1

TINA,bebelusul meu la ultimul control avea 30cm si 500de grame,maree.nuu??!!??

mai fetelor inima ma supara in continuare,cica e ceva normal in timpul sarcinii,dar ma sufoc,bate ca nebuna cu 100 de batai pe minut,ma sufoc,azi am luat o jumatate de metoprolol si s-a calmat inima la60\min!dar daca tre sa iau in fiecare zii,oare e bine ptr. bebel??!?

T.CRIS & POZE CU BAIETELUL MEU,CU FAMILIA , NUNTA(PE POST DE NASI)SI POZE NOI CU BURTICAAA!
http://community.webshots.com/user/cristinasilviu
http://lilypie.com/days/060210/3/24/1/+2/si,fetita?

Mergi la inceput