Mamici de martie-aprilie 2006(20)
Raspunsuri - Pagina 4
ama_kaly spune:
corinag cum de stii de acum sexul bebelusului tau??am vazut in lista ca ai UM doua zile mai tarziu ca mine..
tcelen faci f bine ca te duci la dr!ai grija de tine pana atunci si sa ne tii la curent! poza bebe eco 11+ sapt:
http://community.webshots.com/photo/481016601/481019371OfAfPe
io
12+ si
din burtik
adar spune:
Lilico, sa traiesti mama si sa fii sanatoasa si sa ai bebel sanatos si frumos.....si, din parte noastra...
LA MULTI ANI !!!!!!!

Auzi, nu dai si tu ceva...

?????
adar, 16+
http://community.webshots.com/user/adarr103
Pispirica spune:
mai ochioaso m-ai terminat. pfualeleeeiiii! zi si la noi maica ce culoare au, ca ne-ai inebunit. printesa adar! pai daca ia bebe ochii tai succesul de scena e garantat 
Anamaria 16+ si bamboocel cel voinicel
Pispirica's album
nicolle27 spune:
Buna dragi mamici cu burtici,mai intai vreau sa va salut si sa va 
pe toate.
LILIPREJBEANU,iti doresc LA MULTI ANI,iar viata sa-ti daruisca multe zile senine si fericire.

Dragele mele,ieri am fost sa-mi fac 4D,asa cum va spuneam zilele trecute.Emotiile au trecut,buburuza noastra mica este foarte bine.Nu s-a vazut ca ar avea vre-un defect.Vad ca e cam lenesa si doarme caci o simt doar de vre-o 4-5 reprize pe zi.Sotul meu era mai emotionat ca mine.Acum speram sa mearga bine totul pana la capat.
Va imbratisez cu drag.
M
21+
nicolle27 spune:
Mai fetelor da frumoase mai sunteti.M-am uitat peste albumele care sunt deja.Ei ca nu ma las,sa vad cat de curand trebuie sa-mi fac si eu un album,sa ma laud cu buburuza mea,care nu stiu cum va fii,sper insa sa fie ca taica-su,in primul rand la inaltime,caci eu sunt mititica(160cm)![]()

M
21+ si
din burtica
MP spune:
Salutari tuturor!
Imi pare rau ca nu am mai dat nici un semn de viata de atata timp...Si acum am stat sa citesc vreo ora tot ce ati scris voi in lipsa mea. Ca nu stati o clipa,harnicutelor.Ce mai,am aflat lucruri interesante citind ce ati mai scris voi,vesti...etc...O sa va raspund la toate pe rand intr-un mesaj viitor(ca mi-am luat notite) ca sunt batrana...
Vestile noastre sunt asa si asa...Vladut a fost internat ambulatoriu(adica trebuie sa mergem dimineata si seara pt tratament) si face injectii si niste inhalatii.Ne-am chinuit noi la inceput cu naveta la spital,pe urma ne-am smecherit si am cautat pe cineva sa vina sa ii faca injectiile acasa si am inchiriat un aparat din ala de facut aerosoli si asa ca nu ne mai deplasam la spital.Unde,in paranteza fie spus,nu toata lumea era asa cum ar fi trebuit si nu toata lumea se purta asa cum ar fi trebuit cu un pui de 3 ani si 9 luni.Daca va zic ca au si tipat la el cand ii luau sange pt analize...Imi venea sa le omor!!!
Si i-au luat o gramada de sange....
In fine,am scapat.Vine o doamna super draguta acasa si nu mai avem nevoie de ei.Luni mergem la control si sa speram ca va fi bine.Doctorita care se ocupa de el e tare finuta si ne-a ajutat mult in demersul nostru de a gasi un aparat ca sa facem acasa.
Asa...despre mine...cred ca sunt bine...desi pe bebe nu il mai simt atat de des ca la inceput...Ma bat tot felul de ganduri.Abia astept sa merg iar la eco si sa vad ce imi zice medicul.Apropo de eco,eu merg la dr Iosup si imi place mult de el si am incredere in ce imi zice.Tot el l-a urmarit si pe Vladut.Dupa cum vedeti eu sunt mai conservatoare si nu imi schimb medicii.Tot cu aia tot cu aia ca la prima sarcina.
Apa beau foarte putina...Burta nu se vede deloc...iar in troleibuz sau tramvai nimeni nu imi da locul...Iar daca indraznesc sa ma asez,se uita asa chioras la mine domnii si doamnele trecute de a doua tinerete...Of! Si eu sunt asa simtita si ma simt vinovata.
Si sa stiti ca nici tati al nostru nu l-a simtit pe bebe inca.Cand sa puna si el mana,gata reprezentatia...
Gata acu ma duc,dar nu inainte de a va pupa pe toate! Va promit ca ma intorc cu un mesaj mai amplu si voi raspunde mai multor fete.
Pe curand!!!
18+
Pozute
Monica,
Vlad
Matei
ANDREEA GEORGIANA spune:
Iaca vin si eu putin pe la voi sa va spun una-alta...
Am fost la eco(normala,de rutina) si am aflat ca Thea este foarte vioaie,arata bine,are 203 gr(e cam grasuta...) si putem sta linistiti.Sapt. viitoare mergem la triplu test si speram sa fie bine si acolo.Intru si mai tarziu sa va raspund la fiecare in parte,pt. ca acum trebuie sa plec iarasi.Pupam

!
ANDREEA GEORGIANA +16 saptamani
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana
lumysti spune:
Fetelor, da' greu mai tine omu' pasul cu voi .
Eu intru doar la sfarsit de saptamana pe forum si imi ia cateva ore sa citesc tot ce ati mai scris!!!

Si bebe meu a inceput de vreo 2 saptamani sa miste! Prima oara cand a miscat, chiar ma mangaia tati pe burtica, cand a tras un shut puternic! Se vede ca e fiu de fotbalist!
Tati s-a speriat, nu mai zicea nimic. S-a mai linistit numai cand i-am zis eu ca e de bine...![]()
Acum are zile cand e foarte activ si zile cand nu prea il simt, si atunci il chemam pe tati sa-l mangaie si imediat ne da un semn!
Vreau sa va intreb ceva mai ales pe cele care stiti deja sexul bebelushului:
Mi-a spus cineva ca daca bebe loveste mai mult in partea stanga a burtii e fetita
, iar daca loveste in dreapta e baiat
. Voi ati auzit de asa ceva? Asa o fi, oare?!
Pupici,
Lumy
19+
lumysti spune:
Trei blonde intra intr-un bar. Sunt fericite, danseaza si canta. Tot comanda fiecare cate ceva de baut.
Barmanul pana la urma, le intreaba ce sarbatoresc. Una dintre ele ii explica:
- Tocmai am terminat un puzzle si ne-a luat numai 3 luni sa terminam.
- Si ? Intreba barmanul.
- Pe cutie scria 2-4 ani !
Q: De ce varsa blondinele apa peste calculator ?
A: Vor sa navigheze pe Internet.