Mamici de martie-aprilie 2006(20)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dea0277 spune:

Salutare burtici ...
bre, da' la mine de ce nu simt pe bebe? Sint in 19 sapt si nimic. Vad ca cam toate l-ati simtit ... incep sa ma ingrijorez ... scaparea este ca maine ma duc la echo, ultimul pe sarcina asta si sper din tot sufletul sa fie OK, poate e al meu mai lenes sau poate nu mi-am dat eu seama ce este ...
Va pup
ANdreea 19 sapt.
PS. Maine aflam si noi ce urmas o sa avem ... fetita sau baiat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

quote:
Originally posted by Tina_Welsh

datele sunt:Delia21, Maria28, Nicolle27, Darkeyes, Jane04, Cat, Serj, Mamaariadna, Doina_cel, Flor,Lumysti, Cali, Polixeni,Bitab, Aileana, FlorentinaE, Ellatgv, Ama_Kaly, Nshiro, Liliprejbeanu, Atlantiana, Emii2, Dianaforisch, Catrinel17, AlinaAlex, Danar, Luizax, Titinutza, Chichina, COsmina, Ileana_Marius, Lady_Hawk, Zuzilici si Ioana22

Tinutzaaaa! te rog io, pune spatiu dupa virgule, ca din cauza asta s-a lungit pagina pe orizontala de trebuie sa facem scroll stinga-dreapta si abia citim (pe furis de la birou) ce se mai scrie. Sar'na!

13+6 (de la ziua conceptiei )

Se mareste clanul :)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ile77

Fetelor luminati-ma si pe mine, unde vedeti voi pozele cu burtici?

Ile, unele dintre noi au si imediat sub nume (pe coloana aceea din stinga) un link care se numeste "Are album" (cum e sub numele meu, de exemplu).

13+6 (de la ziua conceptiei )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pispirica spune:

Ile nu te supara pe mine dar e clar ca eu sunt zaluda in toata treaba asta.
sigur ne anunta tina cand e gata treaba aia cu paginuta.
catrinel saracuta de tine dar ai de lucru nu gluma. incearca oricum sa te refaci pana pleci.
dea bafta la doctor si iti urez sa stea bebe corespunzator asa incat sa poti vedea sexul. ca daca sta ca bebe al meu sau al lui nshiro ca si ea a patit-o, cu piciorusele stranse sau mai stiu eu cum, astepti vizita urmatoare la echo ca poate iti arata. ce sa-i faci unii sunt mai pudici.

v-am pupicit ca iar plec la dentist . dar nu m-am putut abtine si am mai intrat un pic si de acasa sa vad ce mai faceti.

Anamaria 17+ si bamboocel cel voinicel
Pispirica's album

Mergi la inceput

aolio, Zuzilici, nu-ti schimba doctora inca poate ca eu n-am inteles bine ce mi-a zis mie despre calciu, ii dadea inainte cu depuneri de calciu si ceva conflict (cu magneziul, parca?)...
da' tu stai linistita, ca si eu o sa insist sa vad daca pot lua ceva supliment, ca mi-e din ce in ce mai rau cu oasele... tocmai ce am gasit pe net 2 surse care zic ca doza zilnica de calciu trebuie sa fie 600mg (conform unui site) sau 1000mg (conform altui site). Eu nu mai stiu cit calciu e in pastilele Materna, da' parca am vazut ca 250mg, ceea ce mi se pare oricum putin. Daca tu iei impreuna cu vitamina D, asta e bine, ca vitamina D ajuta la fixarea calciului.

p.s.: si la clinica mea se organizeaza tot felul de cursuri pt gravide si pentru partenerii lor, da' trebuie sa-mi mai scada nivelul de lene (care ameninta sa rupa digurile :P) oricum, sunt asa de multe cursuri incit nici nu stiu la care sa ma duc intii. mai am sa ma gindesc pina in saptamina 20, cica, asa ca nu-i timpul pierdut.

13+6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tina_Welsh spune:

Mda...din cate fete au scris azi niciuna nu a zis ca imi tine pumnii pentru spital?Pai asa tineti voi la mine?
Anyway, bebe e bine sanatos,are 12.5 cm.Totul se pare ca e ok.Mi-au luat sange iarasi ca sa imi mai faca alte analize.Va pup si numai bine!

Tina and Tina and Mark's baby
Zile ramase pana la data nunti..
Poze cu mine, cu sotu si cu prichindel la mami in burticel,SI CU BURTICA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ile77 spune:

Dea0277,eu am inceput sa-i simt lui bb loviturile din saptam 20, daca nu ma insel ,chiar de la inceputul saptaminii.
Acum sint in sapt 21 si vaz ca pustiului incepe sa-i placa din ce in ce mai mult sa-mi traga picioruse in burtica.
Si eu citisem despre bb-ei care incep cu miscarile in sapt 16 -17,dar uite ca si al meu a fost mai lenes.
Asa ca nu-ti face probleme,totul e in ordine cu bb.
Bafta miine la eco.

ile21+

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Tina_Welsh

Pai asa tineti voi la mine?

Uof, Tinutza Hai nu mai fii suparata, eu admit ca azi am citit printre rinduri, si m-a mai si zapacit pagina aia lungita pe orizontala peste care am trecut cam rapid... E bine ca bebe e ok (pai nici nu putea fi altfel, cu o mamica asa puternica), asta e tot ce conteaza. Nu ti-au facut si eco azi?

p.s.: ce ametita sunt, normal ca ti-au facut eco, daca l-au masurat pe bebe. ti-am zis eu ca-s aiurita

13+6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dea0277 spune:

salutari ... merci de raspunsuri.
Pispirica, daca nu aflu acum, saluti ca alt echo nu mai capat pana la sfarsitul sarcinii ... asta este in Canada. Sa vedem daca vrea sa ne arate ceva sau nu ... daca nu, oh well, asteptam pana in martie cind nasc. Asta e viata.
Tina, e bine ca bebe e ok. Inca mai ai singerari sau ti-au trecut? Eu am avut pana in sapt. 12 si imi era tot frica ca e ceva in neregula si se pare ca nu.
Ile77, merci si eu sper ca e mai lenes, si se zice ca baietii is mai lenesi ...
Va pup,
Andreea 19 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Aoleeooo ce de-ati mai scris mai fetelor!!! Pai nici nu mai stiu unde ramasesem! Oricum pentru treaba asta aveti toate de la mine multi si multe

Tina iertaciune, da' si mie mi-a luat fatza paginoaia aia si nu apucai sa o citesc. Ma bucur ca sunteti bine si tu si bebe Nu a vrut sa pozeze frumos ca sa-i aflati sexul?

Bebele meu e un miscacios si jumatate ma topesc cu totul cand incepe sa faca tumbe prin burtica

Dea tinem pumnii stransi ca sa fie sanatos si mai putin pudic bebele tau

Catrinel incearca sa te odihnesti cat mai mult si cand ajungi seara acasa stai cu picioarele ridicate pe o perna mai mare (sa fie sprijinite cu tot cu pulpa).

Pispi sanatate si poate ai noroc si moare nervu' ala nenorocit

Laura 18+
Puiutul meu

Mergi la inceput