Mamici de martie-aprilie 2006(20)
Raspunsuri - Pagina 10
adar spune:
Pispi, am vazut si eu pozicile tale...las ca nici cu tine nu-mi e rusine...esti o frumusica si vei avea si tu sigur bebel frumusel...
Eu una n-am reusit sa fac pozici cu burtoiul, ca deja asa se cheama, dar voi face in curand si va anunt. Ma mir insa ca multe fete se plang ca n-au burta, si a mea e...cat universitatea din Sibiu...![]()
![]()
Hai pupici
la mamici si la bebici...
poeta
adar, 17+
http://community.webshots.com/user/adarr103
adar spune:
PTIU, PTIU, PTIU...sa nu fim de deochi!!!!!
Da frumoase mai suntem mama toate.... PTIU!!! Ca vazui si pozele cu Tcelen, cu Pispi, cu Tinuta, cu Daniela....cu toate care pusera pozici, si tare frumoase mai sunteti.....PTIU!!!
Eu cred ca vom fi cele mai frumoase mamici din lume, pe bune!!!![]()
Daniela, cand te-am vazut, mi-am imaginat o printesa...ai cumva pozici de la nunta, ca tare as vrea sa te vad miresuca...cred ca ai fost minunata...
Ah, chiar, hai ca ma uit si eu dupa pozele de la nunta sa va pun si niste pozici de acolo, si ati putea face toate la fel, OK???
Pupici,
adar, 17+
http://community.webshots.com/user/adarr103
ile77 spune:

Fetelor luminati-ma si pe mine, unde vedeti voi pozele cu burtici?
Eu am incercat la mamicidemartieaprilie2006.home.ro , dar mereu e mesajul ca pagina e sub constructie.![]()
![]()
Multam mult

Pispirica spune:
danielada frumos album. sa fiti sanatosi si fericiti si la fel si bebe mic.
mai adar evident ca noi fetele de aici suntem cele mai frumoase si mai meseriase mamici si viitoare mamici care exista.
adica ce, ma poate contrazice cineva? 

Anamaria 17+ si bamboocel cel voinicel
Pispirica's album
Pispirica spune:
ile 77 esti haioasa. vezi ca multe dintre fete au la semnatura si o pagina de web unde vei putea gasi albumele, sau unele din ele sunt chiar denumite. adica nu trebuie sa te duci in alta parte sa le vezi. de ex la mine scrie Pispirica's album, la unele fete scrie comunity webshots...
succes!
in alta ordine de idei, aida o ai grija deci la bombonele. bine ca nu mai mananci asa de multe.
zuzilici sa stii ca m-am ingrasat si eu 2 kile dar inainte neavand burta, ce mi-a crescut acum arata ca o burtica normala si de aia nu se vede. dar sa stii ca ma fac eu mare...
pup fetele ca azi am fost foarte vorbareata in scris
Catrinel 17 tot n-ai terminat cu targul ala?
tcelen ai fost azi la doctor la cardiolog? ce-ai facut? ce ti-a zis?
hai ca iar va pup si promit sa nu va mai bat la cap
Pispirica's album
danielaneda spune:
Adar esti tare dragutza. Multumesc pentru compliment. Din pacate nu prea pot sa pun pozele de la nunta pe yahoo deoarece le am pe hartie si scanerul de la servici este alb-negru, iar la camera video nu am card de memorie pentru poze.........gasesc eu o metoda!
Mare dreptate ai cu mamicile frumoase. Ma tot uit la poze si ma minunez! Mare dreptate au si strainii cand vorbesc de romancutze!
Pupici pentru mamicile frumoase din martie-aprilie 2006
Daniela
16+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/danielaneda/my_photos
Catrinel_17 spune:
Fetelor, Pispi
, m-am intors… a fost ca naiba, sunt capiata de oboseala, a fost fum mult, daca incercam sa scap de fum ori trebuia sa ma plimb, ori sa stau pe niste tabureti inalti fara spate, si mai mult de 10 min nu puteam nici una nici alta. Asa ca, greata, dureri de spate, de picioare, de talpi. Phuai, bine ca s-a terminat… Am vazut standul romanesc - a fost foarte frumos, multe carti faine, dar le vindeau de parca erau acoperite cu aur (10-20 de euro). Pai las ca-mi iau din Romania cind vin… Mi-am luat o carte de Ioana Nicolae care se cheama “cerul din burta”, a scris-o cind era gravida. M-a emotionat.
Numai ma vaicaresc… poate fiindca-s asa de obosita sunt si smiorcaita
Nshiro, uite reteta (luata cu copy-paste de pe DC, din pacate nu mai tin minte cui sa-i multumesc pt ea
): se coc vinetele si ardeii, se toaca marunt. Se caleste o ceapa, apoi se adauga vinetele si ardeii, se pune o cana de apa, se lasa sa fiarba putin, pana scade putin, se pine o lingura bulion, se mai da putin in fiert, se sareaza si pipereaza dupa gust ...si gata. (eu am pus 1 vinata si 2 ardei). Pofta buna!! Si mai este una aici: http://www.vulpeabucatar.com/retete/aperitive/zacusca/ (dar e si cu ciuperci)
Am citit tot capitolul asta (moamaaa, cit ati scris!!) si bag sama ca a miscat cam la toate bebe, dar puturosu meu de BB mik iar se lasa asteptat…
ofofofofof
Tina,
harnicutzo - eu nu stiu nici la ce spital, nici cu ce doctor voi naste. Iti zic imediat ce o sa stiu, promit.
Tcelen, ce e cu cardiologu?
Pup fetele, zau, tare dor mi-a fost de voi!!!
Catrinel & bb mik
Pispirica spune:
uuuuuufffff! numa pot abtine sa nu mai scriu un pic!
mi-am dat seama de ce am atata energie... pentru ca maine o sa lipseasca cel mai probabil cu desavarsire. de ce?
pentru ca diseara iar am programare la dentist. si iar o sa ma doara maslele astea afurisite

catrinel pupici la tine. chiar ti-am simtit lipsa pe aici. cred ca esti obosita rupta. nu ai concediu saptamana asta sa te odihnesti? sau astepti week-end-ul cu nerabdare? bine ca esti bine, desi obosita. lasa ca te pui tu pe picioare. 
Pispirica's album
ile77 spune:
Pispirica,sarmina, dar cu pozele de la semnatura eram luminata mai dinainte![]()
![]()
Eu credeam ca e poate un nou link, ca tot zicea Tina despre o noua pagina unde sa ne afisam pozici cu burtici.
Si ma gindeam: ia sa vezi ca s-a deschis pravalia si eu nu am aflat![]()
![]()
Oricum ,mersi.
Deja ma simt![]()
![]()
![]()
ca am pus intrebarea aiurea .![]()

Catrinel_17 spune:
Ile, nu-ti face probleme, nu exista intrebari aiurea, cel putin nu la topicul asta.
Doar suntem aici sa intrebam si sa ne incurajam, sa ne lamurim, si sa fim impreuna, eeeeei!
Pispi,
nu am concediu, si sapt viitoare plec in state 5 zile. Mi-e groaza de drum, sunt 14 ore, de diferenta de orar (8 ore) si am si chestii de facut acolo si am emotii. Dar dupa asta nu mai plec decit in Romania, de Craciun, si gata!!! Abia astept!!!
Delia 21, Cuma fost la tine cu calatoria si diferenta de fus orar? Stiu ca ai fost in Ro recent…
Pupici la fete
Catrinel & bb mik