Mamici de ianuarie-februarie 2006 (53)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetele. pe toate si va multumesc mult de tot de incurajari. Eu nici n-am prea apucat sa citesc ce-ati tot scris voi zilele astea, ca eu de martzi sunt numai pe drumuri la doctori, iar azi e si zi de termopane.
Dupa atata alergatura, plecata fiind vaca, m-am intors bou! . Concluzia? Dupa a treia serie de analize, la Fundeni la hematologie, ambele serii de analize anterioare au avut aproximativ dreptate. Leucocitele sunt mari, dar nu exagerat (probabil infectie, dar nu alte minuni). Trombocitele in schimb sunt varza! Adica nu sunt prea multe dar sunt "urate" "anizocitoza plachetara"! Cu alte cuvinte peste 2 sapt repet analiza si mai fac si altele fiindca am probleme de coagulare si o sa am nevoie de sange la nastere. Eeeeeee. Astea ar fi vestile relativ proaste! Fiindca si restul sunt doar relativ bune! Dana,, fetita mea la 29+ are 1500 g. Deci e maricica (nu uriasa ca Mario al Irinei, dar maricica). TRansversa, nici gand sa stea in pozitie regulamentara cu capul in jos! Denisa, placenta mea care la 20 de sapt era la 2 cm de OI, acum a urcat la 3!. Si totusi doctorul mi-a spus ca e ok sa nasc normal. In schimb lichidul amniotic e la limita superioara, ceea ce nu e chiar bine. A mai patit cineva asta? DEci, ce sa mai, vesti amestecate, stres cat incape si cred ca n-o sa mai reusesc sa dorm pana nu o vad pe fetitza! Aaaaaaa si ieri am stat la volan vreo 4 ore dimineata in aglomeratia din Bucuresti, deci pe la 11.30 am lesinat ca o eroina in masina!. Eram aproape de casa mamei, cand mi s-au inmuiat si mainile si picioarele, noroc ca am avut unde sa trag pe dreapta! In confuzia mea, am tras frana de mana, dar n-am oprit motorul si nu puteam deschide usile.. Pana la urma m-am eliberat si m-am trantit pe bancheta din spate, cu mama langa mine panicata sa sune la salvare. Singurul lucru la care ma gandeam era ca nu voiam sa-mi pierd cunostiinta, desi nu mai vedeam nimic in jur. Cert e ca m-am intors pe stanga, am transpirat ingrozitor si mi-am revenit in 5 minute! Acasa constat ca am avut si un puseu hipertensiv 140-100. Soarta! Am mare noroc cu ai mei si cu sotzul ca altfel................ .
Acum plec sa ma intind ca altfel iar plonjez in nesimtire! Scuze, ca am vb numai de aventurile mele!

Bee 29+
si Fetitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Ana deci din cauza computerului sant problemele cu ochii, de sarcina nu stiam ca se pot usca, prima oara aici am aflat.Puneti ochelarii cand mai stai la computer, sa nu se agraveze mai rau

27fix

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIHAELA CRI spune:

Buna fetelor. Ma uit la voi cat de pregatite sunteti cu ce ne trebuie pentru bebici si nu imi vine sa cred ca eu nu am luat inca nimic. Mi se pare ca pana in ianuarie mai am destul timp. Dar aveti dreptate. Sunt foarte multe de cumparat si de cautat. Pana acum nu am prea avut timp dar de astazi sant mai libera. Avem noroc cu acest forum, aflam multe lucrui care ne intereseaza si ne ajuta. GIOVA, te rog trece si la mine numele bebelusei mele BIANCA MARIA. In sfarsit m-am hotarat. Maria, pt.ca a miscat prima data pe 15 august si pe 8 sept. am fost la eco. morfologica (poate asa trebuie sa fie) si Bianca a fost singurul care mi-a placut cat de cat. Mi-a fost tare greu sa ma hotaresc dar cred ca asa o sa ramana. La morfologica aveam 20+ si 385gr.
CATALINA, imi place foarte mult caruciorul pe care l-ai luat. Imi poti spune si mie te rog de nde l-ai luat si cat ai dat pe el?

MIHAELA26+ si BIANCA MARIA

[url=http://lilypie.com][/url]

giova

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Bee stai linistita si incearca sa nu te mai urci la volan cat esti gravida, stiu este foarte greu ca te-ai obisnuit sa urci in masina si sa te duci unde ai treaba insa, decat sa se mai repete povestea si sa fii in plin trafic, doamne fereste!!!Vad ca ai de tras cam mult de la o vremenu este nici o solutie sa poti lua ceva tratament sa fii si tu mai bine? Daca ai prea mult lichid amniotic ce se poate intampla ca nu ma pricep?Fetita este foarte bine la 1500 gr Puiul Irinei este baietel si ei sant mai maricei

27fix

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Bee, aoleu, draga mea, ai mare grija.
Ar fi foarte bine daca nu ai mai conduce. Esti mult prea stresata.
Doamne fereste !
Si eu am avut o stare din asta de lesin, e din cauza consumului de substante (calciu, magneziu...).
E periculos mai ales daca esti la volan.
Stai linistita ca bebelina e bine, ba chiar e o dolofana, ceea ce e nemaipomenit.

Maraki, la tot mai multe saptamani !

Raluca, mobila pare interesanta, dar vorba Giovei, de ce nu incerci sa faci la comanda? Cred ca o sa iesiti mult mai bine la bani, in plus poti sa folosesti si culoarea roz si sa faci dimensiunile cele mai potrivite pentru camera voastra.

Daniela (23+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA
ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Buna fetelor.
Ce faceti?
Ieri am trans chiulul pentru ca am avut o zi...........
Am fost la doctor si totul e ok: colul e inchis, burta are 88 cm, am luat 6 kg si jumatate (nu 7 cate arata antarul meu), analizele de sange si urina sunt ok (ba chiar am mai mult calciu si fier decat ar trebui), singurul lucru este o candida pentru care trebuie sa ma duc la farmacie sa-mi prepare niste ovule.
Voi sunteti bine, nu?

Toanca si Matei Alexandru 28+
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Monica stai linistita, m-am gandit ca e o eroare.
Inca o sapt. si vom sta acasa. esti fericita? eu da, abia astept.

Rali super mobilierul. Nu au magazin si in Tm, ii intrebi daca mai mergi pe acolo? Please. Eu aici nu gasesc nimic sa-mi placa, maine merg la o fabrica care face la comanda si picteaza mobuilierul pt. bebe si se deschide mall-ul, sper sa fie si alte magazine inafara de miniblu si astea care sunt deja deschise.

Bee, ai grija, lasa masina si umbla cu taxiul sau mijloc comun. Odihneste-te ca ai mare nevoie.

poze
gio si bb Marco 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Fetelor, la babycomfort gasiti mobilier pentru copii. Frumos.

Raluca uita-te aici: www.arhimag.ro/Mobilier-pentru-copii-si-tineret---vesel-si-functional++articles+article.aid+10030.html
E acolo CAMERA ANASTASIA

Daniela (23+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA
ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralirali spune:

Giova, o sa intreb daca mergem azi si daca ne hotaram la mobila asta.
Dana, va spuneam ca ideea initiala fost sa facem la comanda, dar ce ma pune pe ganduri e ca nu e la fel calitatea. Tot ce am pana acum in casa e facut la comanda si sincer nu sunt extraordinar de incantata. De exemplu, la mobila de bucatarie s-au umflat marginile(dupa 3 ani) si am facut-o asa tocmai gandindu-ne sa iesim mai ieftin. Vom vedea pana la urma si va tin la curent.
Bee, ai grija mare cu masina ca numai nervii si emotiile din trafic ne lipsesc acum. Si eu conduc pentru a imi place foarte mult si ma relaxeaza, dar dupa ultima spaima nu ma mai enervez deloc..se loveste se loveste, plateste Casco si gata. Cat depste analziele, tale, imi pare rau ca nu sunt f bune, dar ai incredere si totul va fi bine. Era o mamica de nov,dec(Mirela Anca daca nu ma insel) si ea avea ceva probleme cu sangele, dar uite ca acum asteapta sa nasca si bebe e voinic si sanatos. Noi ne gandim la tine sa fie totul bine.
Maraki, la cat mai multe pana la termen .

Ralu 28+
Poze cu familionul

www.tickercentral.com/view/4gkq/2" target="_blank">Anastasia in burtel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIHAELA CRI spune:

Bianca. Dana spune-mi si mie te rog unde am gresit ca nu-mi dau seama.

Mihaela 26+

Mergi la inceput