Mamici de ianuarie-februarie 2006 (53)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxit spune:

[url ="http://bd.lilypie.com/lLWrp3/.png"][/url]
Din nou incerc , scuze

Roxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Roxi, am gresit eu. Ca sa iasa asa:

Vladut

Ar trebui sa scrii:
[ gravi ] [ url = " http://bd.lilypie.com/lLWrp3/.png " ] Vladut [ / url ]
Desigur, fara spatii.

Daca vrei altceva, spune-mi!

Daniela (23+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA
ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxit spune:

[url ="http://bd.lilypie.com/lLWrp3/.png"]Vladut[/url]
Dar sti care este faza? Eu vreau sa-mi apara la semnatura banda pe care am ales-o in ce sapt sunt si cat mai am .
23+ am inceput-o de azi. Cand ar trebui sa-mi fac bagajul de spital? E bine daca eu nu am nici colostru , contractii . Dar nu suport sa ma masez pe sfarcuri . Pentru ce sunt mameloanele de silicon?
Cam multe intrebari , sunt in verva.

Roxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralirali spune:

Hello, burtici.
Eu sunt happy ca de 3 zile nu am mai avut cotractii asa puternice si nu am mai luat nici Gynipral, maxim doua nospa ieri cand am bantuit prin oras in cautare de mobila. Am trecut de la patutul de la barza la mobila intreaga. Initial ne gandeam sa ii facem la comanda, dar intrand ieri la Alicante am vazut o mobila foarte draguta: patut(se leagana) care se face si pat de adolescent si are o comoda+masa de infasat + comoda+dulap la 26 milioane, cam multicel...voi ce ziceti?
In rest, tot nu am terminat cu amenajarile si cana am vazut si eu casa curata, hop am mai pus ba parchet, ba ne-am gandit sa mai facem una alta si uite asa sunt tot cu lucrurile in cutii.. eu sper sa terminam pana duminica.
Dana, merci pentru info pretioase despre necesarul bebe, iari am si comandat Pampersii si cremele; tu ce produse cosmetice ai folosit mai mult? Ma refer aici la ce e mai util: creme, ulei, sampon, sapun lichid, solid, etc.
Cata, imi pare rau ca mama ta nu se simte bine, adr ai sa vezi ca isi revine tocmai bine pana vine Biencuta. Cat despre Gynipral, nici eu nu am luat mai mult de jumatate de pastila odata, iar la a doua tura de tratament, mi-a dat si jumatate de Nifedipin la nevoie, adica daca simteam palpitatii..si uite ca ma simt mai bine.
Daniela si Bee, va asteptam cu vestile bune.
Pupam toate burticile.

Ralu 28+
Poze cu familionul

www.tickercentral.com/view/4gkq/2" target="_blank">Anastasia in burtel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Rali cum e mobila? mai facut curioasa!!!
Mai ales ca si eu caut. please, descrio putin!!!
E cam multisor, dar ce nu facem noi pt. puii nostri?
La comanda ieseai mult mai ieftin, dar poate nu-ti iesea cum o doreai.

poze
gio si bb Marco 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Neata burtici,

Catalina refacere rapida mamei tale, saraca a stat cam mult nemancata,macar supe pasate, ceaiuri,iaurturi sa poata manca cat mai repedeImi imaginez ce e in sufletul tau pt. ca si eu am avut-o pe mama in spital cam des
Giova sanatate si tiebaga lamaie la greu cu ceaiuri si miereAnul asta eu am fost ferita de raceli, sper sa reusesc si de acum incolo macar cateva luni pt. ca mie nu mai imi prieste lamaia multa din cauza stomaculuiIti doresc sa isi revina bunica ta, este foarte greu pt. dansa djavascript:insertsmilie('')
big smile upa o viata de om petrecuta langa omul iubit sa se trezeasca singura
Roxit silicoanele sant ca niste aparatori pt sfarcuri, sant gen tetine si au gaurele in varf, se pun pe sfarcuri iar bebe trage prin gaurele cand mananca
Fetele astazi am implinit 27 saptamaniDoresc tuturor burticilor sa ajunga cu bine la 38-40 saptamani, sa iasa bebelaci sanatosi, grasuni si frumosi

27fix

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralirali spune:

Incerc sa o descriu:
Patutul: practic e un pat de o persoana cu marginile rotunjite si cu sertar jos pe care este aplicat patutul (are niste arcuri pe care se lagana f misto) si in capat e o comoda cu sertare cu masa de infasat al carei capac se ridica si se mai poate depozita una alta. PE aceasta comoda se poate pune fara probleme si cadita daca se ia pernuta aceea de infasat. Noua ni s-a parut foarte util si il putem folosi si cand creste bebe. Culoarea pe care am vazut-o noi era lemn natur, un brad cu pal bleu, dar eu as vrea roz. Comoda e cu 4 sertare, iar dulapul cu doua usi, model un pic rotunit, se vede ca e pentru copii, aceleasi culori ca patutul. Pe usa comodei de la patut e aplicat un Tweety, tot din pal, care e f de efect. Ce sa mai zic, se vede ca este o calitate buna, pare solida, sunt canturi aplicate, din acelea rotunjite si rezistente.
Despre pret si noua ni s-a parut un pic scump, dar pe de alta parte am mai vazut o mobila cu 15 mil, care avea doar patut(fara saltea), comoda cu 3 sertare si dulap, dar nu avea aceeasi calitate. La acestea daca mai pui masa de infasat pe care o voiam, 3 mil si salteaua1.5, 2 mil, tot aproape ajungi.
Inca nu sunem f hotarati, dar daca o luam va pun poze.

Ralu 28+
Poze cu familionul

www.tickercentral.com/view/4gkq/2" target="_blank">Anastasia in burtel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

iaca vin sa-mi dau si eu cu parerea la faza cu ochii, findca-s Stan Patitul.Dupa ce am facut toata familia sa-si ia ochelari ca prea ii bateam la puncte la "aruncatul cu privire-n zare ", intr-o dimineata m-am trezit intr-o ceata totala. Trec peste faptul ca sotul meu a avut nevoie de 2 zile sa creada ca eu chiar nu mai sunt brusc in stare sa citesc un rand- era prea de tot.In sf, dupa investigatii, medicii au ajuns la concluzia ca ochii mei nu au mai produs lacrimi cate trebuiau si eu fortandu-i asa "pe uscat" ore intregi la calc s-au suparat muschii pe mine si s-au blocat. Ca sa-i deblochez i-am adapat cu lacrimi artificiale, i-am hranit cu niste picaturi cu vitamine si i-am mai dus si la sport-gimnastica oculara. Pb s-a rez si m-am trezit si cu ochelari -0.50(urecheati-ma .......nici acum nu-i am "pe nas"- ma duc repede sa-i caut ca incepe sa-mi dea tarcoala sentimentul de vina). De ce v-am insirat toata povestea asta......o explicatie clara fenomenului nu exista, dar oftalmomogul ca si dr de la gimnastica mi-au zis ca asta se intampla de la ore intregi in fata calc sau la nastere. e clar ca in combinatie cu alti factori necunoscuti inca muritorilor. Acum de cate ori ma vad cu ofta imi mai tranteste niste cutii cu "lacrimi"......pacat ca nu suntem mai pe aproape ca va aprovizionam pe toate cele care simtiti ceva in neregula( am un stoc mare), bineinteles dupa vizita la oftalmologul vostru........sunt inofensive: apa cu sare si nu mai stiu ce.......caut daca va intereseaza, dar se pare ca sunt excelente. Acum stiu ca voi nu ma intrebati de ce am asa multe(si am mai impartit din ele) si nici nu ma spuneti.....dar de azi-stiti voi

ana 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

upsssss..Giova inserturile alea cu smile nu stiu cum au aparut in fraza despre bunica taCred ca ti-ai dat seama ca a fost o greseala
Ralu cred ca e super misto mobila abea astept sa o vedem si noi in poze

27fix

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Raluca, eu am folosit gama DALIN, dar am avut si produse www.buburuza.com/magazindc/Scripts/prodList.asp?idcategory=14&strnummarca=SANOSAN" target="_blank">SANOSAN (foarte, foarte bune).
Am folosit:
sampon bebe
www.buburuza.com/magazindc/Scripts/prodView.asp?idproduct=3205" target="_blank">crema pentru iritatii
ulei de corp bebe
crema de corp
gel de baie
sapun solid bebe
betisoare pentru curatat urechile
pompitza pentru nasuc
forfecutza unghii
perie pentru cap
termometru

Roxit, e foarte bine daca nu ai contractii. Nici eu nu am colostru, n-am avut nici la Oana. Nu-i problema. Iti garantez ca dupa ce nasti imediat vei avea colostru. Nu-ti face griji din cauza asta.

Daniela (23+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA
ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput