Mamici de ianuarie-februarie 2006 (53)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Monica gata am inteles uitasem ca il vezi pe international.Bine ca i la ce sa te uiti acum unde nu mai pui ca mai incepe unul zilele astea. Tu te simti mai bine? G asesti Garmastan in Germania si daca da are acelasi nume?
Ana mai usor cu plimbariel astea pe ultima suta de metri si asta e cu moasa nu are ce sa iti faca .
Monica 70 poate nu e vorba chair de suflu sistolic si sa fie totul bine.
Irina 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Irina, nu e vorba ca nu are ce sa imi faca. Pana cum m atot bucuram ca n-am pus decat 4,5 kg , dar mi-e teama ca am sarit calul in ultimele 2 sapt. ca am mancat ca apucata. Eu pt mine ma refer ca nu imi convin prea multe kg in plus, ca aveam destule dinainte de sarcina.Moasa m-a chemat pe maine sa imi zica cum mai stau cu anemia, ca a inceput sa imi dea niste pastile cu fier.
Apropo , cremele cu vit. E sunt bune pt burtica. Sper ca vit E nu e contraindicata , nu ?

Ana 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Ana ma intreb cum poti tu sa mergi repede pe strada? Eu si prin casa ma misc greu, pe strada nu mai spunin ritmul melcului am ajuns sa ma miscFoarte ciudat mi se pare ca totusi mai am 3 luni pana la nastere!De vitamina E nu stiu sigur, poate stiu fetele si iti raspund ele maine
Denisa stai si tu maine cat poti sa rezisti, nu te obosi prea tare, vad ca ai inceput cumparaturile Spor la cumparaturi maine pt. sot Iti doresc sa gasesti ceva frumos si convenabil

noapte buna burticutze

26+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza !!!
Ce mai faceti? Cam liniste pe aici!!!
Eu tot cu raceala asta, ieri am reusit sa mananc o lamaie, sa vedem daca mai pap si azi una, dar cu mult zahar.

Sunt putin dezamagita: am sunat la dr. pt. programare. Luni nu lucreaza, asa ca mergem marti la 12, dar nu a reparat eco ala performant si nu-l pot vedea pe bebe in 3D. Si asa de mult vroiam si am asteptat clipa asta... .

poze
gio si bb Marco 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Giova, sanatate .
Imi pare rau ca ai fost deceptionata din cauza ecografului, ramane pentru data viitoare.

M-am interesat si de GARMASTAN, e bun pentru perioada de alaptare.
Cica, totusi, s-ar putea da pe sfarcuri incepand cu luna a 8-a de sarcina.
In farmacii unguentul asta este aproximativ 300.000 lei.

Abia o astept pe Daniela cu vesti de la ecograf.
In mod normal acum ar fi trebuit sa iasa de la control.
I-am tinut pumnii stransi-stransi.

Din cauza vremii pe mine ma cad ustura taietura de la cezariana.

Aseara am fost la proba la croitoreasa, imi plac cum ies pantalonii. Uraaa !
Luni seara sunt gata, o sa-i iau.
Si fac si poze, ca sa-i vedeti si voi .

Daniela (23+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA
ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Neata burtici,
Am revenit la birou... mi-e somn... trebuie sa ma mut din nou, ce placere!
Giova sanatate!

J 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Buna fetelor....eu v-am zis ca la mine e una alba una neagra...dupa ce m-am bucurat ieri cind am fost la mama ca-i mai bine, noaptea iar i-a fost rau de tot...nu mai intru in amanunte, dar noroc ca era si cumnata ei cu ea si a mai ajutat-o....azi am vorbit cu ea si era bine...dar exact cum a zis si ea, ca la orice boala raul te apuca seara...azi astepta vizita doctorului sa vada daca ii da voie sa manince si ea supa...ca momentan de 5 zile nici macar apa nu a baut, sta numai pe perfuzii...maine merg iar la ea, ufff...greu ce sa zic...
Bia daca ma scol noaptea la pp se trezeste si ea si incepe sa alerge prin burtica...am programare pentru miercuri la T sa o vedem, dar Dan pleaca marti din tara pentru citeva zile si insista sa-l sun luni pe T si sa mergem luni sa o vedem...asa o sa fac, daca vrea si el sa o vada...
Denisa mie ochii ii simt uscati de vreo luna...imi pun picaturi de ochii, care sunt si pentru nas...imi pun si in nas, ca eu sunt infundata de cind am ramas...
Bombonica ai grija cu greutatile...nu mai ridica, ca ai vazut ce naspa e...si eu ieri am ridicat 1 oala de supa pasata de 2 kg, nu am patit nimik, dar mi-am reprosat ca doctorii mi-au zis sa nu ridic nimik si uite ca o facusem...plus ca eu mai am si cosmaruri ca o sa nasc devreme...si ieri am visat iar ca nasteam acum,....birrr!
Bagajul de spital nu e gata, probabil ca la jumatatea lui noiembrie voi fi gata cu el!

Cafeluta graviduta
Biencuta draguta26+

Sa nu depunem armele si vom reusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Giova ai grija cu raceala si baga ceaiuri la greu...cit priveste laptele, eu m-am exprimat gresit, ca nu am lapte ci tot colostru citeva picaturi/zi...dar ii ziceam eu laptic!
Astept si eu vesti bune de la Daniela!

Cafeluta graviduta
Biencuta draguta26+

Sa nu depunem armele si vom reusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxit spune:

Mai incerc din nou, merci Dana.

Roxi
[url=http://lilypie.com][/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Nu e bine Roxit. Trebuie sa copiez exact cum ti l-a scris Dana dar fara pauza.
Dana, Monica aveti dreptate cu Garmastanul. Am auzit ca e foarte bun.Asa ca o sa-l cumpar si eu.
Cata si eu am colostrul ala, dar nu-mi pateaza bluzele. se vede putin pe sfarc.Nu te mai necaji, gandeste-te la Bia, vei vedea ca mama ta se va face bine.

Ce sa va zic, ca ma suna ieri mama si-mi spune ca bunica numai prostii face, de una singura, ca e aereana, tot in stare de soc, dupa moartea bunicului. N-am crezut ca sunt asa legati, dar totusi a trait o viata langa el si usor nu-i e.
Si la cununia mea era asa aereana saraca.... Off, doamne, ce ti-e si viata asta!!!

Multumesc fetelor!!! Sper sa ma fac bine curand, ca nu vreau sa bag medicamente in mine. Deocamdata sunt pe ceraiuri, lamai si suc proaspat de portocale.

poze
gio si bb Marco 28+

Mergi la inceput