Mamici de ianuarie-februarie 2006 (53)
Raspunsuri - Pagina 4
Denisam spune:
Alina- stiu ca aici exista mameloane din latex sau silicon, depinde ce suport abebe, asa ca verifica!
Denisa
26+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
Bombonicaaaa spune:
Salutare fetelor! Nu prea am avut chef de scris dar v-am citit cu mare drag...Vad ca si pe voi va preocupa deja subiectul pampersi ,creme pt. bebe si alte maruntisuri ,eu mi-am propus sa merg zilele astea sa cumpar ce-mi mai trebuie .
M-a pus pacatul ieri si am facut o oala mareee cu ardei umpluti si cum am fost singura a trebuit sa o bag singura la cuptor si sa vezi "distractie " dupa asta ,m-a luat o durere de spate ingrozitoare de nu puteam sa ajung din bucatarie in living sa ma asez pe scaun
...efectiv nu puteam sa-mi indrept spatele si sa-mi misc picioarele ,si o durere si prin burta ca deja ma si gandeam daca nasc ? Nu mi s-a mai intamplat sa am o durere asa de puternica si aiurea totodata...Si primul gand care mi-a venit a fost ca daca trebuie sa merg Doamne fereste la spital eu nu am nici un bagaj pregatit , nimic ...cu ce ma duc? La prima sarcina tin minte ca aveam sacosica pregatita de pe la 6 luni jumate ,doar in caz ca apare ceva neprevazut...
Asa ca neaparat trebuie sa pun la punct si asta, sa fie acolo ca nu strica ...decat sa umblu ca nebuna in ultima secunda sa-mi caut chilotii sau mai stiu eu ce ![]()
Voi v-ati pregatit "bagajelul" ?!![]()
Oana
29 weeks+
Poze cu noi
Noemy
Bebelina Neidyn
Denisam spune:
Oana- nu mi-am pregatit nici un bagaj, dar stai calma macar pian pe la 33-34 de saptamini ca e ok, si nu mai fa efort asa mare, ca spateel am doare si pe mine zilnic, mai ales la birou!
Eu am 2 perechi de chiloti, halat o camasa si papuci, dar stiu c avreau sa mai cumapr nsite maruntisuri de la Baby Depot- tampoane mari si pampersi, servetzele si sa vad ce mai trebuie!
Oricum in spital ti se dau de toate dc mergi cu camasa si papucii, ai sa vezi.
Eu zic sa te calmezi si sa le iei pe rand si fa mama mincare in cratitze mai mici, stii ca noi ca sa ne aplecam acuma sau ca sa ridicam trebuie sa ne lasa jos pe verticala si tot asa te ridici, nu te mai bend, apleci aiurea, ok?
Numai bine
Fug la mall sa caut cadou la sot!
Denisa
26+
Emma Andreea
BEBIK
alina80 spune:
DENISA, exista si aici mameloane din silicon. Nu stiu exact cat sunt de eficiente, o sa ma interesez. Merci!
OANA, stai linistita, nu mai face efort! In legatura cu bagajelul, si eu vreau sa-l am in curand la usa. Mai am cate ceva de cumparat, de spalat si am sa-l am pregatit.
28+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu/my_photos
irinadum spune:
Bag de seama ca nu se mai inghesuie nimeni la scris.Sau va uitati la meci?
Maraki azi nu vrei sa scrii ca vad ca esti pe net. Lacrimi din iubire s-a terminat deci nu mai ai scuze.
Ioana nici acum nu e gata netul? Anka si bb stie cineva ceva de ea?
Irina 30+
Denisam spune:
Burtici,
La mine azi sefu a fost tare cool ca s-a dus la un lunch de 2 h si eu am fost in mall 90 min si am avut noroc si am gasit niste reduceri faine si am luat asa:
- 5 bluze pt. 5 tipe de craciun cu 9.99 fiecare;
- 2 costumase pt 2 kids tot pt Craciun;
-o pereche dress pt Emma;
Pt mine 3 creme de vergeturi la pret de 2, si o pereche de dresuri ca de merg la 4 la gala cu pricina.
ce e nasol ca maine trebuie sa il rezolv pe sot cu cadoul si ca ma doare spatele si voi avea de stat in pcioare destul la gala.
Asta e..Sper sa rezist.
O noapte buna acuma!
Denisa
26+
Emma Andreea
BEBIK
maraki spune:
Irina la mine incepe serialul la 20.30 ora Frantei
Chiar acum ma uit la el
revin mai tarziu....pt. sani sa cumparati unguent Garmastan si incepeti sa va ungeti din luna a 8-a, trebuie sa pregatim sanii sa nu facem ragade, chiar daca o sa facem, strangem din dinti si tot alaptam, e mai greu in prima saptamana dupa care nu vom mai avea dureri![]()
26+
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
monica70 spune:
Buna seara fetelor, va mai salut un pic , abia reusesc sa va citesc, numai seara in ultimele zile ca la birou n-am timp si cum ajung acasa sunt franta de oboseala.
Ma bucur de vestile mai bune, CATA despre mama ta bine ca-i bine cum se zice,BEE asa-i cu analizele, ar fi culmea sa iasa iar altceva(!), iar DANIELA astepam si de la tine tot vesti bune!
Nici eu nu-s chiar ok, chiar am fost ieri la doctorita de familie si m-am mai ascultat odata la inima, a zis ca-i slab dar tot se aude "un suflu sistolic" si trebuie sa merg la control la cardiologie!!! Maine merge mami sa vada daca ma poate programa ca la telefon n-a raspuns nimeni azi.Luni trebuie sa merg si la control la oftalmologie sa primesc recomandarea pentru cezariana.Voi stiti ceva de suflu sistolic?Intradevar obosesc foarte repede si gafai ceea ce nu se intampla inainte.Sper sa nu influenteze operatia cezariana.tensiunea e tot mica,100 cu 60 inca.
DENISA eu am citit ca in timpul sarcinii , mai ales ultimele luni se usuca ocii pe baza hormonala.Poate asta e cu ochii tai.Eu chiar ma asteptam, ca scria si ca unele nu mai suporta lentilele de contact din cauza asta.Vad ca deocamdata e bine.De cand da caldura am pus si un vas cu apa pe calorifer sa nu fie aerul asa uscat.
Cat despre contractii, daca burta superintarita inseamna contractii si eu am si in fiecare dimineata cand ma trezesc si in timpul zilei, mai ales spre sfarsitul programului, cand vin acasa si seara.Ma mai si doare din cand in cand.Ieri m-a durut toata ziua burta cu tot cu NO-SPA -ul luat.I-am zis doctoritei de familie si s-a uitat si ea la eco si a zis ca-i in regula.Bebelina statea cu capul in partea stanga si cu picioarele in dreapta.Probabil ca-i extrem de "capoasa" ca mai mult ma doare in stanga, nu stiu pe ce apasa acolo.Dar m-am mai gandit la o chestie.Am observat ca daca ma doare rau burta si ma intind in momentul ala simt cum ma loveste in partea respectiva.Deci e posibil sa ma doara pentru ca se impinge (chiar daca n-o simt) ca n-are loc in pozitia de stat pe scaun sau in picioare.Si mai inainte cum m-am intins a inceput sa se dea peste cap pur si simplu ca si acum ma cam doare.Ma intreb in ce pozitie e acum! Acum o luna era cu capul in jos, pe vezica, ieri in stanga...nu sta locului!
Oricum sper ca durerile sa fie de la zbenguielile ei nu de la contractii.Spatele nu ma doare inca, foarte rar si doar cand ma ridic din pat, sau imi misc pozitia.
Mai am o veste a nascut prietena mea marti noaptea cu cezariana (era programata miercuri dar n-a mai apucat)o fetita de 3,400 kg!Abia astept s-o vad.Am vorbit cu Ramona (prietena mea) la telefon si ieri si azi. Pe la 10 nu se ridicase inca din pat, a zis ca ameteste rau si vede negru.O doare si burta...asta e!Trece important e ca ascapat si fetita e bine!I-a adus-o doar putin s-o vada ieri si probabil ca si azi.
BOMBONICA sa stii ca si eu m-am gandit ca trebuie sa-mi pregatesc bagajul, dar mai am de facut inca o multime de cumparaturi.Sper totusi ca sa nu fie nerabdatoare bebelina asta jucausa si sa apara la termen pe 8 ianuarie!
DANA mersi mult de sfaturi mai asteptam!
Celelate fete va salut, nu-mi mai aduc aminte care ce-a spus, ca daca va citesc o data pe zi se face ghiveci in creierul meu superstresat!?!Mai ales ca-s in perioada de ... calcul a impozitului pe profit!?!Si de depunere a declaratiilor...
Nici de mancare n-am facut nimic saptamana asta!Noroc ca sotul meu manaca ce apuca.Nici mami nu prea are timp sa vina, dar n-am murit de foame.Mai o omleta cu sunca si cascaval la repezeala, mai un sandwich...Si iar m-a apucat pofta de castraveti acri.Iar la lucru mi-am cumparat ieri placinta cu varza!!!Am mancat cred ca ...jumatate de kg!?!Maine e vineri chiar ca ma apuc de facut ceva mancare gatita.
Ca am un program de cand ama inceput iar lucru!!!
Cum ajung acasa, pe la 16,40 ma uit la serialul ANASTASIA in timp ce si infulec ceva (chiar daca numai sandwich), apoi ma intind vreo ora.Dupa aia vine sotul, citesc presa si consum ciocolata + apa timp de vreo ora, apoi trec la computer.Va citesc pe forum si ...daca mai am putere mai si scriu.Dupa chestia asta sau inainte, depinde, mai fac si contabilitatea de acasa.Mai trag o tura sa mananc sau o fac in timp ce lucrez (imi aduce sotul tava + cana cu lapte).Ocazional ma mai uit la cate un film , dar in ultima luna nu stiu daca am vazut mai mult de unul.Nu mai am chef, timp...nici de stiri sau talk-show-ri ca altadata.
Ieri am pierdut si vreo ora la doctorita.
Ce bine de cele ce sunt acasa!Si nu mai au si job-ul de acasa!
Totusi sper sa fac fata si in noiembrie si apoi in decembrie daca totul e ok imi fac de cap!Stau toata ziua in pat si citesc!!!La ora asta e visul suprem!
Acum urmeaza partea a doua...la treaba! Noapte buna, intru mai tarziu sa vad cine mai bantuie la orele astea pe-aici!
PA!
MONICA 28+ si bebelina DIANA
Denisam spune:
Monica70-sanatate si tie si numai bine!
Mersi de lamuriri,a sa o fi, vad eu pe 25 la medic.Mai usor cu munca acasa!
Plec la gala, pa!
Denisa
26+
Emma Andreea
BEBIK
Ana_m spune:
Buna seara burticute,
Dana ce bine ca te avem pe tine ca sa ne dai sfaturi ! Trebuie sa ma pun si eu sa iau scutece.
Daca stau sa ma gandesc mai bine o sa incep sa ma disper ca imi dau seama ca nu am cumparat mai nimic. Gata saptamana viitoare e batut in cuie : salteaua. Si apoi lenjeria de pat si plapumioara. Eu sincer sper sa nu imi apara bebelina mai repede de termen adica 15 ianuarie. Ca altfel pierd si o gramada de bani pe care ii platesc acum la contributie la asigurare. Azi chiar vorbeam de asta cu cineva si imi zicea ca sa nu mai fac eforturi si sa stau linistita. Linistita mai greu, ca eu tot asa galopez pe strada ca nebuna. Sunt obisnuita sa plec in ultima clipa ca de obicei si daca nu galopez intarzii.
Azi , maine si poimaine o sa ma duc trei zile la lucru.
Maine am vizita cu moasa, mi-e si frica ca ma va cantarii si presimt ca m-am cam ingrasat.
Bine, va las , pupicei la toate si noapte buna.
Ana
27+