Mamici de ianuarie-februarie 2006 (53)
Raspunsuri - Pagina 3
miraklucker spune:
a, si mi-am mai amintit ceva!! Despre cosmetice pentru bebelusi. Am citit undeva intr-o revistaapare aici si sunt tot felul de teste si comparatii pentru aprope orice care sunt mai bune mai ieftine... Marca Bübchen era prima ca toleranta, fara prea multe chimicale, nu mai stiu... Aici nu se gaseste au alte produse dar stiu ca in Ro exista. Eu nu am rea folosit nimic in afara de un ulei, hidroulei, daca il amestecai cu apa se facea alb ca o crema, era numai din naturale dar l-am primit de la o tipa care se ocupa cu cosmetice. ala il puneam si in baita si ii cremuiam cu el
http://pg.photos.yahoo.com/ph/miraklucker/my_photos
Denisam spune:
Neatza burtici,
SI eu la munca,ma asteapta o zi lunga, dar asta e, sper sa recueprez maine cand sunt libera si merg la masaj.
va dc adeja ati inceput cu pampersi si cosmeticele. si eu o sa iau pampersi 3-6 kg, de la pampers, is cei mai buni, si aici au tot felul d epachete mari in sale.
Referitor la cosmetice, pe linga gama Penaten, aici exista o gama faina, mai ales la creme, care e cu zinc, si ii face funduletzul super fin si nu se irita deloc dc il dai acolo mai ales in primele luni,e super. Mai sunt gamele Huggies, nu stiu dc voi aveti, pt gel si sampon 2 in 1, car enu rpovoaca lacrimi si ulei Johnson care se recoamnda. O sa vedem si cum tolereaza bebei ultiemel 2 game, dar eu am luat doar cate 1 flacon din fiecare.
Cum de altfel sunt o groaza d egame pt suzete si biberoane si tetine- Nuk, Chico, Gerber, etc. SI aici nu am laut decat o suzeta si 3 biberoane, sterilizator am primit, o sa mai vad ce trebuie completat, eu urmaresc lista de la feteel de noi-dec, si maruntisuriel le cumpar in decembrie..
Cata- sanatate mamei tale!
Denisa
26+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
dana_ene spune:
Denisa, sa stii ca eu nu am o parere buna despre marca Johnson.
Am auzit de multi bebei care au avut probleme din cauza produselor acestea.
Spor la treaba ! O zi buna
!
Daniela
(23+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA
ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006
Denisam spune:
Dana -mersi frumos si tie 
EU am simt azi mai obosita, desi am visat frumos, dar ma doare spatele acuam si de dimineatza ma durea osaele, ceea ce nu inteleg, ma gandesc ca o fi de la vreme ca azi e mai rece un pic..Om vedea, sper sa imi treaca.
EU mi-am facut lista cu ce cadouri treb sa cumapr de Craciun ca avem si prieteni si coopii multi si o sa incep sa le iau pe rand, ca in decembrie nu o sa am timp, plus ca voi fi o balena..Si sotului inc anu stiu ce sa ii mai iau de ziua lui, cred ca un trening meserias, o sa merg maine la 2-3 magazine de specialitate, sper sa aiba ceva reduceri..
Pupicei acuma!
Monica, Irina, Astery- unde sunteti azi?
Denisa
26+
Emma Andreea
BEBIK
Giova spune:
quote:
Originally posted by miraklucker
a, si mi-am mai amintit ceva!! Despre cosmetice pentru bebelusi. Am citit undeva intr-o revistaapare aici si sunt tot felul de teste si comparatii pentru aprope orice care sunt mai bune mai ieftine... Marca Bübchen era prima ca toleranta, fara prea multe chimicale, nu mai stiu... Aici nu se gaseste au alte produse dar stiu ca in Ro exista. Eu nu am rea folosit nimic in afara de un ulei, hidroulei, daca il amestecai cu apa se facea alb ca o crema, era numai din naturale dar l-am primit de la o tipa care se ocupa cu cosmetice. ala il puneam si in baita si ii cremuiam cu el
http://pg.photos.yahoo.com/ph/miraklucker/my_photos
si eu voi incerca prima data gama asta Bubchen, in germania stiu ca se gaseste si in plus miroase si foarte frumos, si vorba ta, nu sunt asa multe chimicale.
Neatza Denisa!!!
O zi buna si spor la munca.
Eu abia astept sa merg acasa sa ma bag in pat.
Nu ma simt bine deloc, din cauza racelii.
pozegio
si bb Marco 28 fix
Denisam spune:
Giova-sanatate cu raceala, ai grija si baga ceaiuri, lamaie si miere la greu, poti freca un ou cu miere si lapte pt gat dc te doare!
Denisa
26+
Emma Andreea
BEBIK
Denisam spune:
Burtici, vreau sa va intreb ceva, voua vi s-a intamplat sa va doara ochii asa nasol, ca si cum ati avea arsuri si spatele in acelasi timp?
Iar de contractzii ce sa mai zic ca eu am si dimineatza cand ma trezesc, nu cred ca e normal, dar asta e, dc EMma misca ma consolez ca ea e bine!
Denisa
26+
Emma Andreea
BEBIK
pisoi3 spune:
Salutare burticute
Hop si eu dupa ce abia m-am trezit, am ajuns acasa super obosita, ca vad ca am inceput sa obosesc ca in primul trimestru! Vi se intampla si voua? Ca eu am ajuns de mi-e somn in continuu.
Azi am luat si teapa cu cursul de germana ca nu a venit profa, am stat si am asteptat toti o ora, pe mobil nu raspundea, la secretariat nu stiau ce e cu ea, asa ca nici acum nu am aflat ce i s-a intamplat, sper ca nu a patit nimic rau.
Eu am lasat-o mai usor cu munca, nu mai lucrez decat la Universitate, la celalat loc de munca unde chiar era de munca (cursuri si traduceri la greu) am lasat-o mai moale ca nu mai puteam. Partea buna e ca la Universitate am ore doar vinerea, asa ca restul saptamanii sunt libera, ma rog, doua dimineti ma duc la cursul de germana.
Cata, ma bucur ca mamica ta e mai bine, imi pare rau ca i-a fost rau dar lasa ca se face ea bine si o sa scape de problemele astea pe care le are. Bine ca nu e altceva mai grav, o sa fie bine, ai sa vezi
Bee, bine ca nu ti s-au confirmat banuielile alea negre si bine ca mai ceri o parere. Prietena mea mi-a zis ca in sarcina analizele de sange pot sa iasa prost de tot, de, bebeii papa tot si noua nu ne mai lasa nimic. Pup fata sa fie totul ok 
Dana, esti o super sufletista, multumim pentru sfaturi, la fel si Mirei, lui Maraki, ce bine e sa ai mamici cu experienta pe forum
. Pai ce ne-am face noi altfel? Eu am invatat o groaza de chestii de pe forum, e super forumul asta al nostru!
Acum ies ca a venit sotiorul, e o minune ca vine si el mai devreme, pup burticutele si bebeii
si sa aveti o seara frumoasa.
Anda si bebe Mark 28+
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20724;122/st/20060107/dt/8/k/0200/preg.png
Pozici:
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/gatita_pequena2004/album?.dir=e131
Giova spune:
Mersi Denisa, bag ceaiuri la greu. Imediat plec acasa si in pat cu mine.
Imi pare rau ca nu te pot ajuta in cealalta problema.N-am probleme nici cu ochii, nici cu contractiile. Am si eu contractii, mai rare si nu sunt dureroase.
Maine sun sa ma programez la eco pe luni.
Fetelor plec acasa, pupici.
Pe maine!!!!!!!!
poze
gio
si bb Marco 28 fix
alina80 spune:
DANA, daca tot am inceput cu intrebarile, as vrea si eu sa te intreb ceva: ce cosmetice ii trebuie bebelusului? De ce are nevoie exact acum la inceput?
GIOVA, nu stiam ca trebuie 7 scutece pe zi la spital. Deci trebuie sa luam cu noi un pachet intreg.
CATA, ma bucur ca e mai cine mama ta. De acum incolo sa te linistesti. Si sa nu stai mult in picioare la gatit.
Eu ma tot gandesc cum o sa fac cu alaptatul, ca am mameloanele foarte sensibile la atingere, nu suport masajul cu prosopul. Ce-o sa fac cand o sa suga Ayan? Si voi aveti mameloanele asa sensibile? Eu imi doresc mult sa-l alaptez.
28+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu/my_photos