Mamici de ianuarie-februarie 2006 (53)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralirali spune:

Merci de link, Dana. Le-am mai vazut si ne-a placut in mod special camera Anastasia, dar pretul e tot acolo si nu are atat de multe accesorii. Am cautat pe net inclusiv pe pagini straine si am gasit lucuri straine, dar tot ce e frumos e superscump si de facut nu prea am eu incredere, sincer, ca iese asa cum vreau.

Ralu 28+
Poze cu familionul

www.tickercentral.com/view/4gkq/2" target="_blank">Anastasia in burtel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Mihaela, va trebui sa copiezi tickerul, dar sa patrezi din el doar portiunea dintre

De exemplu, am facut si eu un ticker, ca sa pot explica mai clar:
al meu este acesta:

[url=http://lilypie.com][/url]

dar ca sa poata fi vizualizat pe forum, voi pastra doar http://bd.lilypie.com/Ad9Cp2/.png si voi pune intr-o forma ca aceasta:

[ url = " http://bd.lilypie.com/Ad9Cp2/.png " ] ROXANA [ / url ]

(bineinteles, fara spatii. eu am pus aici spatiile, ca sa intelegi sintaxa).

Daniela (23+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA
ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Mihaela, am completat si site-ul cu datele despre Bianca Maria ().

Toanca, felicitari pentru atat de putine kg acumulate pana acum. Esti cea mai cea !
Si ce fel de ovule trebuie sa iei ?

Daniela (23+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA
ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Dana mersi
Nu stiu.....scrie pe reteta: trebuie sa ajung la farmacie sa dau comanda sa mi le prepare.........

Toanca si Matei Alexandru 28+
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Toanca felicitari pt. vestile buneDe candida am citit ca au facut mai multe gravidutze, o sa treaca cred repede
Giova daca ai sti cum numar zileleeee.... astazi de exemplu Giorgos mi-a spus: mai ai o vineri de lucratIti dai seama ca eu de la inceputul anului nu am avut nici o zi libera,non-stop 7 zile pe saptmana
Dana astept pozele cu noii pantaloni

27fix

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Toanca chiar ai luat putine kg. Eu am pus pe mine 6-7 kg. azi trebuia sa ma cantarescin dim. asta dar am uitat.
Mihaela Cri am rectificat lista.
Dana e frumos dormitorul ala, dar tot in jur de aceeasi suma e.
Am vazut unele superbe de la Pali- italienesti, dar mi-a calculat tipa si ieseam la 55 mil.E mult prea mult pt. camera lui bebe, care oricum dupa 3 ani o voi schimba.
Monica stiu cum e sa lucrezi fara o zi libera. Doi ani in Italia am lucrat si eu tot asa, aveam concediu cate 2 sapt., doar cand ma rugam de sef sa ma lase sa merg in vizita in Ro.
Acum in sept. pot spune ca a fost primul nostru concediu adevarat, nu a fost combinat cu munca. Si ce bine era de nu era asa scurt!!!

poze
gio si bb Marco 28+

Mergi la inceput

maraki sa inteleg ca intri in concediu prenatal?
Eu inca nu am de gand: am zis sa mai stau la munca cat mai pot......si deocamdata nu e dracu' chiar atat de negru

poze

Mergi la inceput

Giova pai inseamna ca nici tu nu ai luat prea mult in greutate....
Ne luam de manuta: suntem cam la acelasi nivel cu Kg, iar intre bebei (amandoi baieti) e diferenta de o zi;
Maraki, sper sa treaca repede candida: am de "pus" intr-un anumit loc 20 de ovule; deci teoretic in 20 de zile ar trebui sa scap.
Am uitat sa va spus: stiti ca eu ma tot plangeam de dureri de mijloc; pentru cine mai are asemenea probleme, mie dr. mi-a recomandat sa iau diclofenac supozitoare

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Buna fetelor,
Bee ai grija de tine, te inteleg ca nu poti sa renunti la deplasarea cu masina , e mult mai comod si nu depinzi de nimeni.Dar ai mare grija.
Toanca ma bucur ca ti-au iesit analizele ok, am inteles ca e frecventa candida in sarcina.
Maraki, cum ai reusit sa lucrezi asa fara o zi libera?

M-au sunat de la clinica sa confirm programarea la eco pt luni.Abia astept sa-l vad pe buburuza.

Anca 23+

Pozele Noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Mihaela Cri vad ca ne asemanam la numele de fetite si la carucioare...l-am luat de la www.barza-ro.com si am dat pe el cu tot cu landou 5.100.000 lei..
Bee ai grija cu condusul...eu sunt ametita si asa, cind ma ridic din pat parca sunt chiauna...nu stiu ce sa-ti zic de lichidul amniotic...mie niciodata nu mi-a zis nimik de el...
Acina deci si tu mergi luni la eco...si eu, sper, daca doctorul ma poate primi atunci ca eu aveam programare pentru miercuri..

Cafeluta graviduta
Biencuta draguta26+

Sa nu depunem armele si vom reusi!

Mergi la inceput