Mamici de ianuarie-februarie 2006 (53)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Daniela in sfarsit ai venit cu vesti bune. Asa cum ti-am zis bine ca s-a terminat totul cu bine si de acum incolo sa auzim numai vesti bune.
Bombonica dupa calendarul meu in momentul cand se termina saptamana 31 se intra in luna a8a. Poate la altii mai devreme sau mai tarziu nu stiu insa eu il tin pe asta.
Irina 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Daniela- ma bucur c ate-ai linistit si ca ai venit cu vesti bune. va fibine, vei vedea!
Irina-tu tzii calendarul corect, asa este, dn sapt 32 incepe luna 8-a.
Weekend placut va doresc, merg sa vad un serial si apoi la gatit, avem musafiri la dinner-dar sotul face felul principal!

Denisa
26+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Bombonica La Multi Ani,sa fii fericita alaturi de cei dragi si de puiutul din burtica, sa iasa un bebe sanatos, frumos si mancaciosAm fost la socrosenie si am lasat-o sa termine ea de copt vinetele Mi le aduce maine curatate si mai ramane sa fac salata, asa invata si ea cum se face cu ocazia asta
Ursoaico sant dr. si dr....nu stiu nici eu ce sa mai cred....dr. mea a spus ca atata timp cat ma doare intre picioare in ambele parti este ok,eu am durerile astea de la 3 luni si ma mir ca tie ti-a spus dr. ca te-au luat cam devreme.
March felicitari pt. vestile bune Acum esti oricum mult mai linistita, bine ca este ceva minor si se poate remedia chiar si in timpul sarciniiTot vedeam eu ca intrebau fetele ce este cu Daniela....nu ma gandeam ca esti tu si chiar ma intrebam care o fi Daniela
Denisa eu am luat separat scaunul pt masina, nu este de la carut, m-am referit ca le-am cumparat in aceeasi zi pe toate.A doua chestie nu stiu ce inseamnace vrei tu sa mai cumperi nu inteleg ce este
Irina
Fetelor azi am cumparat primul pachet de Pampers,size 2 pt. 3-6 kg, are 64 bucati si a costat aproape 10 euro Am mai luat si o punga cu 4 pachete de servetele umede, in total sant 288 bucati si a costat 6 euro.Am vazut halate misto pt. spital cu 30 euro, sant groase si eleganteTrebuie neaparat sa imi i-au sutien de gravi dar nu stiu de care, am vazut doar pt. alaptatCel mai mare sutien care il aveam imi este acum foarte mic, ma strange si nu ma simt bine deloc cu el aaaaa..mi-am amintit...mi-am masurat burta110cm
va pup pe toate, noapte buna fetele din Europa, le salut pe fetele de peste ocean

27+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Buna seara burticute,
Apar si eu acum noaptea . Azi aici a fost o zi tropicala, vreo 27 de grade, asa ca sotul meu a tinut cu tot dinadinsul sa mergem la plaja. Eu am stat vreo ora, si cum nu aveam nici o pozitie buna in care sa stau, plus ca muream de cald ( ca eu una n-am mai intrat in apa marii de vreo luna) , dupa o ora m-am luat si am plecat si am stat in masina. Noroc ca am avut o carte cu mine si am citit. Dupa vreo ora junamate, mi-am ¨¨pescuit¨¨ sotul din mare. Si ziceam ca maine voi sta linistita acasa. Nici nu am ajuns bine acasa ca ne-au sunat niste prieteni sa mergem MAINE la plaja si la gratar . Cred ca m-am tampit si eu da n-am nici un chef, dar o sa mergem. Sper sa ploua sa scap
Ana, Maraki, Irina, merci de raspunsuri deci asa e peste tot. Pai bine daca asa se procedeaza, ne conformam. Poate e mai bine asa. Uite citesc la fetele din Ro care merg la un doctor tot timpul sarcinii si isi fac probleme daca nu va fii medicul lor la nastere. Dar Maraki camera antifonata ?Mi s-au inmuiat picioarele numai la gandul ......
March , ce ma bucur ca ti-au mai trecut din temeri.
Bombonica La multi ani pt maine !!!!

Ana 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Am mai vrut sa va spun ceva da m-a batut soarele in cap si am uitat. Am cumparat azi salteau pt bebe. Am luat-o la 40 de euro dar e super ( ma rog asa cred eu ). E relaxa, tanspirabila, antipaianjeni,ecologica ma rog tot felul de minuni, oricum sunt multumita de ea.Sotul voia una mai ieftina la vreo 30 de euro, da n-a fost chip cu mine ca imediat m-am imbufnat si i-am zis ca se uita la 10 E pt copilul lui. Binenteles ca am luat ce mi-a placut mie. Si am mai luat un fel de pijama groasa . Am luat-o pt 3 luni , pt ca daca mi-a zis doctorul ca e mai ¨¨lungana ¨¨ bebelina am zis ca daca ii iau de o luna nu o sa o pot folosi foarte mult. Desi asta de 3 luni acum mi se pare umpic cam mare.
Ne-am uitat si la carucioare dar asta peste vreo 2-3 sapt o sa il luam. Acum urmatoarea prioritate e sa alegem numele . Sa vedem ce negocieri o sa ducem. Oricum am zis ca va avea 2 prenuma , unul ce-i place sotlui si unul ce imi place mie, dar la amndoi trebuie sa ne placa ambele. In plus vrem sa fie un nume international , care sa fie ok si in Spania si in Ro , si oriunde ar fii.
Bine va las ca e 12 noaptea si mor de somn am plecat la culcare.
Somn usor si duminica placuta la toate burticutele.

Ana 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Monica- caruselul cantator e cel ce se pune deasupra patutzului si canta si sunt jucarele atarnate si bebe se uita la ele si apoi doarme, stii?
Ana- have fun maine la gratar, ce fain ca e cald si merge sa iesitzi, la noi ploua la greu azi si maine, deci de stat in casa si ...numarat banii sau..

Denisa
26+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florinini spune:

Bombonica LA MULTI ANI cu multa sanatate si mult noroc. E fain sa ai party de ziua ta si more over ca se ocupa sotul de organizarea lui. Sa aveti o distractie frumoasa ca doar o dat aimplinesti 25 de ani, frumoasa varsta.
Daniela, ma bucur mult ca fetita ta e bine, iar daca doctorul spune sa nu-ti faci griji atunci asa este, poti sa ai incredere in el. Uneori si noi cu mintea noastra putem sa influentam lucrurile, asa ca bine ca ai lasat la o parte gandurile negative. Cat despre fibrom, eu ma confrunt cu unul urias, care acum are cam 17 cm si-mi face o burta imensa de zici ca trebuie sa nasc in 2 zile. Acum depinde unde este pozitionat, poate este undeva in afara uterului sau nu interfereaza cu bebelina, si poate de aceea doctorita ta nu ti-a spus de el(ca sa nu fiu taioasa sa-i dam circumstante atenuante, desi nu prea merita la cat te-a speriat). Mie doctorita mi-a spus ca singurele probleme care o sa mi le faca o sa fie durerile(pe care inca nu le-am simtit, doar niste intepaturi uneori), ca pot sa fac hemoragie la nastere(dar multe fac chiar daca nu au fibrom) si ca din cauza spatiului luat bebele s-ar putea sa se nasca mai repede cam la 35, 36 saptamani(ceea ce nu ar fi chiar asa de rau-desi vreau sa trec de 37, 38). Ceea ce a omis , sa-mi spuna a fost ca burticul meu o sa fie exagerat de mare(glumesc mi-a spus, dar eu am tot sperat ca fibromul se va resorbi de la sine)...poate tu o sa ai mai mult noroc, mai ales ca fibromul tau nu e foarte mare. Oricum nu te ingrijora ca este OK. Eu am fost asa de panicata la inceput cand am aflat de el ca pur si simplu lesinam, dar acum sunt ok, m-am obisnuit cu ideea, desi il urasc, si vreu sa scap de el dupa nastere cat mai repede daca se poate.
Maraki, a bucur ca esti mai bine, ai grija cu vinetele, sunt bune, dar sunt un pic grele la stomac. Sper ca a iesit o salat buna si ai dat-o gata pe socrosenia.
Denisasa aveti o seara frumoasa si un dinner delicios. Tu draga esti gata cu cumparaturile, noi inca mai prospectam piata, am luat cate unele altele(special hainite) am luat masuta de schimbat, si acum ne tot uitam dupa patut, dresser, carucior si car seat, poate in prajma Thanksgivingului o sa mai fie reduceri mai multe si cred ca atunci o sa le cam luam pe toate, iar pe la inceputul lui decembrie mai cumpar hainute si maruntisurile(cosmetice, biberoane...).
Pup toate fetitele si sa aveti o duminica frumoasa.

Florinini si bebe David 27+
BEBIC

Mergi la inceput

Na ca am uitat sa schimb semnatura ca doar am mai crescut cu inca o saptamana si avem 28, suntem baietei mari, pupa mami pe el de cumintel.
Cica din aceasta saptamana, bebelinii nostrii dragi incep sa-si deschida ochisorii, sa "clipeasca" si incep sa perceapa lumina, atata cat patrunde in burticile noastre, cica daca punem o lumina in fata burticutei bebele trebuie sa reactioneze. Bineanteles ca exersarea pleoapelor este haotica acum si abia dupa nastere o sa aiba acest refles "mai bine pus la punct"

Florinini si bebe David 28+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;29/st/20060113/dt/-3/k/69df/preg.png

Mergi la inceput

Uffff ce zapacita sunt, numai dupa ce trimit mesajul mai vad ca am uitat sa mai zic ceva.
Dana, eu am tot incercat sa schimb carnatul ala de la varsta bebelinului dupa lectiile tale si vad ca la mine nu merge, imi apare acel shortcut, dar cand dau click pe el nu afiseaza nici o imagine. Ma ajuti tu? pleaseeeeeeee.

Florinini si bebe David 28+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;29/st/20060113/dt/-3/k/69df/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Buna fetelor.... ce zi super este afara..
Daniela ma bucur din suflet ca te-ai linistit si ca totul este ok si nu ridica probleme...
Mama era ieri mai bine, peste 2 ore merg iar la ea...mai face seara febra de la infectie, dar este pe antibiotice si abia astept sa ii dea drumul acasa..
Ieri am fost la Mallul nou...naspa...aglomeratie si nici nu mi-a placut...tot Mall Vitan ramine cel mai tare...am fost acolo si am facut unele cumparaturi de casa, am papat pe acolo niste prostii si am luat niste prajituri super bune, dar si super scumpe...
Am trecut pe linga Barza si ma minca in fund sa mai intru sa-i iau ceva Biei, dar din cauza problemelor cu mama momentan am zis sa amin cumparaturile pina dupa jumatatea lui noiembrie..
Florinini...Bia dadea din ploape inca de la 24+...am vazut pe monitor si mi-a zis si doctorul..
Astept cu nerabdare ziua de maine sa vedem cit a crescut Bia...intra si Dan cu mine la doctor...
Ma duc la mama si apoi la curte, undeva in afara Bucurestiului!
O zi faina!

Cafeluta graviduta
Biencuta draguta27+

Sa nu depunem armele si vom reusi!

Mergi la inceput