Mamici de ianuarie-februarie 2006 (53)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Neatza si din Canada!
Ce facetzi burtici, cam rarutz azi pe aici vad? e frumos la voi si atiiesit la soare?
Wow- Irina- tu mai ai un pic si intri in luna 8 si eu intru luni in luna 7- ce fain de tine..
Maraki- ce faci azi, ceva cumparaturi?
Eu treb sa sun pe bunicu care face 84 de ani si apoi sa merg sa cumpar car seat de la 5lbs-8lbs dupa noua lege ca il baga la reducere si e pacat ca e f. fain si merg cu el cat trebuie, nu?
Am vazut ca si diaper bag e redus si ia-u si pe aia..

Denisa
26+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Denisa La multi ani pt. bunicul tau sanatate si viata frumoasa Car seat aici este obligatoriu sa ai, altfel nu te lasa sa pleci cu bebe din spital,cand vine Giorgos sa ne scoata trebuie sa il punem pe Angelo in car-seat.Eu l-am cumparat atunci impreuna cu carutul .Astazi mergem la cumparaturi, sa vad ce mai gatesc ca nu am nici o ideeO sa trecem si pe la socrosenie spre seara cam o ora, m-a sunat dimineata si a spus ca mi-a cumparat vineteO pun sa le coaca ea( nu a copt niciodata si nu a stiut sa le faca pana ajungeam noi)sa le curete si eu le i-au acasa si fac salataNoi romancele multe stim sa facem, astia din alte tari sant invatati de la plic,habar nu au crema de zahar ars, salata de vinete,maioneza......mai imi aduc eu aminte si va scriu
Denisa multe saptamani inainte, sa ajungi cu bine la 38+

27+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bombonicaaaa spune:

Neata' si din SUA ! Cam slabuta miscarea pe forum azi...cred ca fetele se bucura de weekend.Eu sunt "varza" de la prima ora ca nu-mi merge tv-ul pe programele romanesti si efectiv mor de plictiseala si nici nu prea am chef sa fac ceva prin casa .
Irina luna a 8-a wow felicitari saptamani cat mai bune pana la 38-40 Eu am uitat iar ...de la cate sapt. se intra in luna 8?
Denisa pt. bunicul tau si pt. sot! Dar tu vrei sa cumperi car seat-ul separat? La fel ca si Maraki eu am sa-mi cumpar cu carucior cu tot, am vazut unele chiar f. dragute si aveau si sale...
Maraki sa inteleg ca te simti mai bine? Ma bucur pt. tine daca e asa!Tu vrei sa faci salata pt. tine sau pt. socrosenie ?

Oana 29 weeks+

Poze cu noi Noemy
Bebelina Neidyn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bombonicaaaa spune:

Tot eu sunt !
Mai fetelor eu nu am mai vazut-o pe Ursoaica pe aici...sper sa fie ok.
Mai fetelor am un sot tucu-l mama pe el ! Acu' vrea sa-mi faca party pt. maine ca doar o data implineste sotia 25 de ani...si poate ca la anu pe vremea asta vom fi in Ro , asa ca umbla saracu ca disperatul sa cumpere una alta ,sa vorbeasca cu prietenii dar problema mea este ca eu chiar nu prea am chef sa pierd ziua de maine stand in picioare sau avand grija de invitati m-am cam tampit la cap sau mai bine spus salbaticit de tot As vrea sa fie ceva fain,sa ne distram cumva mai ales ca acus vine bebe, doar ca neuronul meu a cam luat-o pe aratura...Acu' sincer nu stiu ce sa fac Daca nu vreau petrecere probabil ca vom sta toata ziua ca niste cucuvele ,doar eu si el , eventual iesim la un restaurant ceva ...nici de asta nu sunt prea incantata Nici eu nu stiu ce vreau !

Oana 29 weeks+

Poze cu noi Noemy
Bebelina Neidyn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Dragi burtici,

Multumesc de urari.
Bombonica si tie LA MULTI ANI!- sa fii fericita, sanatoasa si un bebe mincacios si frumos si sanatos!
Monica stiu ca e obligatoriu, eu aveam o scoica, deci pina pe al 10 luni dar nu-mi placea c anu arata ca noua si fusese la 3 kids deja si pt ca am vazut car seat 3 in 1, convertibil, redus de la Eddie Bauer care merge de cand nasti pina la 7 ani cat treb sa tii acuma copilul, am zis sa il iau. SI am agsit si diaper bag redusa de la Graco, super faina si un carusel cantator cu muzica de Bethoven si bach, exact ce le place, asa ca m-am scos.Am mai luat o chestie impermeabil de schimbat copilu cand pleci mai ales cu el de acasa, un fel de paturica sa o pui sub el cand schimbi diaper=ul.
Cam asa!S-a scurtat lista vad!

Denisa
26+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Buna seara burtici!
PREZENT!
Bombonicaaa pentru maine. Iti multumesc pentru gand.
Ma chinui sa recuperez tot ce am pierdut si sa ajung la zi cu ce ati scris. Asa ca imi cer scuze daca omit pe cineva.

Am fost ieri la dr si cu toate ca analizele au iesit bine, mi-a interzis sa mai fac plimbari lungi. Doar 10 min. si alea in mersul melcului, brrrr.
Nu mai am voie sa merg in parc, ma enervez rau de tot, ce o sa fac toata ziua in casa si o sa ma fac mai ma simt ca in ?
Si toate astea pt ca mi se intareste burtica, cum depasesc norma ma si iau acele calduri si dupa aia cu lesinul de care va ziceam.
Asa ca stau ca ursu' in barlog.
Nu am voie sa iau vitamine, calciu si alte minerale, decat fier, acid folic si inca un medicament pe care nu pot sa-l descifrez.
Si sunt distruuusaaa din cauza crampelor musculare. Si am crampe peste tot picioare, maini, burtica, gat, fese.
Aaaa si l-am intrebat de durerile dintre picioare si mi-a zis ca au aparut cam devreme. Si asta, a contribuit la stat in casa.
M-a certat ca m-am ingrasat mai mult decat trebuia, offf.

Schimb subiectul ca ma oftic din ce in ce mai tare .

Mai ce marfa este cand se invarte bb in burtic.

Azi am facut toata ziua mancare (sper sa nu va fac pofta): ciorbica acra, supa crema, pilaf cu tocanita din ficat (sa ma vedeti cum ma stramb, ca nu prea imi place dar...), dulce nu va zic.

Vad ca nu a mai intrat Dana azi asa ca, mai tarziu voi deschide eu urmatorul capitol. Daca lipseste vreo informatie din listute sa-mi spune-ti.

M-am cam intins !

poze

Ursoaica 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Buna seara fetele Vin si eu cu vesti bune de la Bucuresti! Ce inseamna mai sa stii sa-ti faci meseria bine si sa ai habar despre ce vorbesti!! Va dati seama cum am ajuns eu vineri dimineata tremurand si cu o gramada de intrebari care mai de care mai stupide...pe care din cauza emotiilor abia reuseam sa le balmajesc!
S-a pus omul pe treaba si mi-a facut o ecografie morfologica in toata regula! Toate bune si frumoase pana la rinichi...acolo pune diagnosticul de "hipotomie pielocoliceala", atunci ma gandesc ca a mea dr. a avut dreptate si amutesc...astept in liniste pana termina de facut ecografia si dupa aceea discutii libere! Se apuca omul si-mi explica in ce consta asta: cum ca din cauza dezvoltarii improprii urina nu se poate scurge in timp normal din rinichi, dar ca aceasta "disfunctie" se repara pe timpul sarcinii si chiar dupa nastere si nu reprezinta nici un pericol real pentru fetita mea! Atunci eu mai relaxata vin totusi cu intrebarile care ma macinau: il intreb daca asta se datoreaza vreunui defect genetic? El se uita la mine ca la o nebuna si atunci insist: trebuie facuta amniocenteza? Raspuns: Mai degraba v-as recomanda un consult la psihiatru! Mai degraba i l-ar recomanda doctoritei mele ca ea este cea care mi-a indus aceasta stare confuza! In concluzie imi spune ca trebuie sa stau linistita, iar medicul meu trebuie sa urmareasca in continuare evolutia rinichilor precizand ca el a urmarit indeaproape cazuri mult mai grave si mai urate care au avut o finalitate fericita! Acum sunt mult mai linistita chiar daca nu-i totul chiar roz. Sunt convinsa ca va fi bine, nu are cum altfel mai ales ca dr. Iosup m-a asigurat ca este o banalitate care cu siguranta se remediaza!
Mai nou a
Cam asa a decurs vizita mea la dr. Iosup, acum am programare joi la un alt medic aici in Constanta care sper sa fie pe placul meu si sa ma ia in evidenta, daca nu...mai caut!

daniela 24+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

DANIELA ma bucur ca totul e bine, intrasem la idei vazand ca nu mai apari cu vesti!
Si sa nu mai calci pe la doctorita aia cretina!

MONICA 29+ si bebelina DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Va Multumesc si tuturor pentru suport si pentru faptul ca ati fost si sunteti alturi noi! Ma bucur ca exista acest site, loc unde ne incurajam unele pe altele si unde "vorbim toate aceeasi limba" referitor la situatia noastra speciala!
Pe langa ce v-am povestit mai sus am mai aflat ca am un fibrom de 65 mm. Nu prea stiu mare lucru despre subiectul asta dar sunt in research-uri! Stiu ca si Florinini are asa ceva si tocmai din acest motiv nu m-am inpacientat! Oricum mi se pare o bagatela pe langa faptul ca ar fi putut avea fetita mea eva grav! Deci inca odata dr. mea este o..."..." din moment ce ea dupa atatea eco n-a vazut ca am un fibrom!
Abia astept sa vad ce ati mai scris...acum sunt destul de obosita dupa drum si merg la culcare. Mai vorbim maine! Va pupic

daniela 24+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Daniela, ma bucur ca ne-ai dat vestile pentru ca mai aveam putin si mi se facea frica.
Unde e fibromul? Si eu am avut unul de 24mm dar s-a retras.

J 24+

Mergi la inceput