Mamici de ianuarie-februarie 2006 (53)
Raspunsuri - Pagina 12
Ana_m spune:
Buna seara burticute,
Monica , ce comica ai fost sa descrii caderea ta, si acum ranjesc
. Ai grija de tine !
Azi am fost la moasa, sa imi zica cum mai sunt cu fierul ( din analizele care le-am facut cand mi-a scos aia sange cu nemiluita) Faza buna e ca stau bine, mi s-a mai ridicat putin, faza proasta e ca dupa ce ca mi-a scos atta sange nici nu a trimis analizele complete si nici cele de urina. Mai ceruse analiza pt taxoplasmoza ( pt care nu am imunitate ) si nu s-a facut. Asa ca peste vreo 3 sapt. din nou la intepat. Am impresia ca s-au dilit si astia de aici.
Bebelina sta cu capul in jos si cu funduletul la stomacul meu.![]()
Am intrebat moasa cum va fi la nastere, cu cine voi naste, adica va veni ea sau ginecologul care m-a urmarit , si stupoare NU.Aici e obiceiul ca te duci la spital si nasti cu moasa si medicul care e de garda.
Maraki, Irinadum, pe voi pe care va mai vad moasele , la voi tot asa e ? Ca eu am ramas umpic cam surprinsa, dar ma rog nu ma agit prea tare, daca asa se procedeaza, ma conformez.
In 2 sapt am pus 1,5 kg. In total am pus 6 kg.
Pupici
Ana
27+
Denisam spune:
Ana- nu te mai stresa, ca va fi bine si cu fierul si cu analizele si cu moasa,o sa vezi,stiu ca noi nu mai avem rabdare, dar vom trece si peste astea.Doamen Ajuta!
Ce putine kg ai luat, nu vrei si de la mine cateva, te rog

Denisa
26+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
Ana_m spune:
Denisa draga
, multumesc dar am oricum multe multe kg in plus decat ar trebui. Te-as ¨¨usura ¨¨ cu placere dar mai intai as vrea sa ma usurez si eu. Cum am zis eu eram
dinainte. Acum am 83 
. Lasa ca dupa ce nasc sper sa slabesc !!
Somn usor !
Ana
27+
andiaroro spune:
Ana,fiindca tot sunt in orele de insomnie ma bag si eu nitel in seama si iti raspund la intrebarea cu moasa. Sper sa nu se supere Irina sau Maraki!In principiu si aici e acelasi sistem ca si in Spania,mai ales in spitalele mari,moasa de serviciu scrie pe tine. Pe de alta parte nu ai de ce sa-ti faci griji, fiindca asta e meseria lor. In Franta fac ceva ani de scoala dupa liceu si numai despre graviditate si nastere (stiu asta de la o prietena care e medic pediatru si preda si la scoala de moase).Medicul ajungi sa-l vezi la nastere decat daca e vreo problemuta particulara sau in caz de cezariana,pe care oricum aici nu ti-o fac decat daca chiar e nevoie de ea.La spitlul la care merg eu scrie pe toti peretii sa-ti faci o prog la anaestezist prin luna7-a,indifrent cum nasti-asta ca sa aiba ei toate inf in caz de cezariana.Nu discut aici despre clinicile private unde poate fi un sistem mai special.
Cata, dupa cum vezi, toate avema celeasi inf despre herpes, asa ca poti fi linistita.Insa eu cred ca tr sa intrebi un medic inainte de a utiliza o crema anume.
Bee,pe aici toti dr si toate cartuliile recomanda sa nu mai conduci din luna a7-a...........acum asta e o alegere personala in functie si de necesitatile fiecaruia si de starea de sanatate. Oricum, tr sa fii f atenta!
ana 22+
pisoi3 spune:
Neata burticute
Am intrat si eu sa va citesc, ma grabesc sa ma duc sa spal vase si pe urma sa facem putin curat prin casa. Pe urma trebuie sa mergem la cumparaturi asa ca nu stau mult pe net.
Denisa, sa poarte Emma sanatoasa lucrusoarele cumparate si La Multi ani pentru sotul tau, sa fiti fericiti, sanatosi si norocosi.
Cata, si mie mi-a aparut o chestie de aia pe o labie dar mi-a trecut in aprox. o saptamana fara sa ii dau cu nimic. Ma pregateam sa ma duc la dr. dar a trecut de la sine.
Bee, ai grija de tine, sper sa fie ok cu analizele, o fi si de la sarcina. Cu condusul te inteleg, si eu mai conduc inca dar e adevarat ca nu ma simt rau deloc, asa ca poate tu ar trebui sa nu mai conduci, Doamne fereste sa nu se intample altele. Ai grija
Gata, ma duc la spalat vase, intru mai tarziu. Sa aveti o zi frumoasa!
Anda si bebe Mark 29+
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20724;122/st/20060107/dt/8/k/0200/preg.png
Pozici:
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/gatita_pequena2004/album?.dir=e131
utocatalina spune:
Fetelor mercic de raspuns
..m-am mai linistit, mai ales ca ieri am pus spirt si vad ca nu a mai crescut
...o sa-l intreb luni si pe T, daca e cazul sa fac vreo analiza...herpes genital nu am avut niciodata si slava Domnului nici acum nu am! Ma duc la mama care se simte bine
, chiar daca e inca in spital...Azi am facut 27 fix! Ura!
Cafeluta graviduta
Biencuta draguta
27+
Sa nu depunem armele si vom reusi!
alina80 spune:
NEATA GRAVIDUTE!
CATA, nici eu nu cred ca trebuie sa-ti faci griji cu herpesul. Dar n-ar trebui sa dai cu unguent sau ceva pana nu vorbesti cu dr. Nu poti sa-l suni sa-l intrebi?
DENISA, sa poarte sanatoasa bebelina hainutele!
Vad ca nu numai eu am problema cu hemoroizii. Sper sa se retraga la un moment dat.
Am uitat sa va zic ca avem caldura de cateva zile. Ce bine e!
28+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu/my_photos
monica70 spune:
Buna dimineata!
CATA bine ca te-ai linistit!
Nici o veste de la DANIELA?
Spor la cumparaturi fetele care au in plan asta!
Acum ma apuc de munca! Daca supravietuiesc weekendului astuia saptamana viitoare fac chef!Adica zac numai in pat toate dupamiezele ca dimineata-s la serviciu.
Noroc ca m-a sunat mamai sa-mi termin treaba linistita, ca imi aducea ea mancare gata facuta!
Avand in vedere ca-s toata ziua in fata computerului si maine la fel, ne mai auzim!
Pa!
MONICA 29+ si bebelina DIANA
maraki spune:
Buna dimineata si din Germania![]()
Andiadoro cum sa ma supar ca ai raspuns inaintea mea?
Stai linistita ca aici nu avem mamici suparacioase
Cam acelasi raspuns il am si eu pt. Ana: voi naste cu cine va fi de garda in ziua respectiva,nu am un dr. anume iar dr. mea care urmareste sarcina nu lucreaza la vreun spital,mi-a spus doar ca imi da trimitere (cu 10 saptamani inainte de termen)sa ma programez pt. nastere la spitalul care il aleg eu.In cele 10 sapt. ma voi duce sa vizitez spitalul,sa ma informez asupra conditiilor,este o zi pe saptamana cand se organizeaza special pt. viitoarele mamici intalnirea
In Spania nu stiu cum este insa aici voi fi singura intr-o sala speciala de travaliu, cu pereti antifonati si usi masive de metal( ca cele de la seifuri
)De bebelus stiu ca il aduce la mine in camera doar cand trebuie sa manance, nu va sta cu mine non-stop( ma gandesc ca e mai bine pt. ca am timp sa ma refac un pic dupa nastere)
Anda spor la treaba
Fetelor am uitat ce am vrut sa mai scriu, revin mai tarziu
pupici
27+
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
irinadum spune:
Buna dimineata si din Franta!!!![]()
Asa cum a zis Maraki si aici e la fel nasti cu cine e de servici in momentul respectiv nu cu doctorul sau cu moasa care ti-a urmarit sarcina. Probabil ca in cazul in care faci cezariana e altceva adica presupun ca stii din timp cu cine . Si eu ma gandesc ca poate e mai bine asa( dc s-ar face si in Romania) . Cel putin doctorul meu din Romania mi-a spus ca imediat cum se vor termina primele generatii de moase ( cele care fac facultatea nu cele care sunt acum) se va naste la fel adica doar cu moasa iar medicul va urmari sarcina si va opera dc este nevoie.In fine iti povestesc eu Ana cum o sa fie ca mult nu mai am uite maine intru in luna a8a
.
Irina 30+