Mamici de ianuarie-februarie 2006 (53)
Raspunsuri - Pagina 15
irinadum spune:
Ana distractie placuta la gratar.
Monica da ai ceva burta nu gluma ( eu am 113) si vad ca nu te dezminti cum iesi cum faci magazinele.
Catalina esti tare de tot cu clipitul parca tot tu ziceai ca il simti pe bebe de la 11-13 saptamani . Ce copil "atomic" trebuie sa ai .
Florinini bafta sa ajungi peste 38 saptamani ca poate fibromul te lasa in pace si nu iti da bataie de cap. Iti tin pumnii.
Irina 31
Ana_m spune:
Buna dimineata burticutelor ,
Fetelor azi dimineata am
, si nu s-a intamplat nimic rau. De vreo luna nu am mai facut nimic , si era cazul , nu ?
Sotul e mai preocupat ca mine, el e cel care nu prea vrea
.
Irina, Denisa, mersi, acum plec la gratar. Azi noapte a plouat dar acum e ok, putini nori dar merge.
Maraki , ce faci ? Am vazut ca in dimineata asta inca nu ai aparut.
Am plecat
Pupici
Ana
28+
alina80 spune:
BUNA GRAVIDUTE!
DANIELA, felicitari pentru vestile bune, eram sigura ca se va rezolva! Acum sa stai linistita, sa te relaxezi si sa ai grija de tine!
BOMBONICA, la multi ani! Sa fii sanatoasa si tu si bebelina!
CATA, faci foarte bine ca te relaxezi, ca stai la aer. Sa ai o zi superba! Si bafta maine la echo!
Fetelor, mie mi-a fost greata ieri toata ziua. Dimineata am mancat cu pofta niste salam si mi s-a facut grata si la pranz am mancat mujdei si mi se facuse greata si de la asta. Azi dimineata bineinteles ca am mancat iar salam, imi era pofta
. Si apropo de pofta, am fost sa cumpar paine si am venit cu sacosa plina de ciocolata. Si mai am si placinta in casa. Mai mananca cineva atatea dulciuri? Totusi, ma gandesc ca poate imi cere organismul, dar mi-e si teama de diabet gestational.
MARAKI, ce burtica mare ai! Ne-ai intrecut la centimetri! Sa ne zici cum i-au iesit vinetele socroseniei.
ANA, felicitari pentru
. Eu n-am facut deloc pana acum si de acum incolo chiar ca nu se pune problema. Sunt o fricoasa si nici nu am chef.
Azi e zi de gatit, vreau sa fac doua feluri. Noroc ca am chef, mai ales ca Gabi este la servici si oricum nu aveam ce face.
Fug sa ma apuc de treaba!
28+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu/my_photos
Ursoaica spune:
Buna ziulica fetelor cu burtici mari!
Am deschis un nou www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60214" target="_blank">capitol54
Voi reveni cu modificari peste 1 ora
.
Va pup pe toate!
Daniela ma bucur mult ca puiutul tau este bine. Si ar trebui
dr care te-a bagat in sperieti.

poze
Ursoaica
29+