Copilasi si bebelusi de sept-oct 2004 (87)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

La multi ani pentru ieri Paulei Diana!
Danina sa te bucuri de ea si sa o cresti pe ea si pe copiii ei!

La multi ani Alma si Lia!

Ne rugam si noi pentru Amalia sa fie bine!

BB2? Cand era Dodo de vreo 5-6 luni tare ma apucase dorul de perioada de . Dar acum nu prea am nici chef si nici cum sa mai fac unul (adica chiar nu mai imi permit sa intru in concediu asa curand). Vreau cu siguranta inca un copil, dar peste vreo doi ani, cand o sa o dam pe ea la gradi ...

Raluca si bebelina IOANA - ALEXANDRA 10 oct.

poze noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Am pus si eu pozici de la ziua ei aici
Pacat ca nu am surprins momentele esentiale, cu ruperea turtei, algerea obiectelor si suflatul in lumanare, dar tati filma, nu poza!

Raluca si bebelina IOANA - ALEXANDRA 10 oct.

poze noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamari spune:

multumim pentru urari. ma uitam la ea azi dimineata si parca nu-mi venea sa cred ca are un an...

azi voi avea o zi plina-am control la doctor, intalniere cu diriginta lui Alex+ cumparaturi pt. maine...petrecerea e maine, in familie-ca nu am avut timp sa organizam ceva mai complicat...(noi am fost cam sigurei cu mutatul )...

va pup..

anamaria-lia-21.10.2004 si alex -24.08.1993 si samburelul de decembrie 2005-31

poze de copii cuminti

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39200" target="_blank">povestea lui alex, povestea liei, povestea noastra
Puterea corupe. Puterea absoluta corupe absolut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

quote:
Originally posted by ana_a

aissa, ce mai faceti???Mi se pare mie sau nu am mai auzit de mult de voi?Ce face Ale??(am vazut ca pe 19 sa facut un an de cand ti-ai vazut printesa multi pupici de la noi pentru Ale cea scumpica!)

Nu ti se pare, nu prea mai intru pe DC, se incarca foarte greu si am asa...o saturatie....cred ca din exces provine.
Ale e maraita, saru'mana de intrebare, ne pregatim de dintele 8 care sparge zilele astea si tare mi-e ca trecem si la canini, prin urmare plange, geme , miorlaie.... Inca nu vrea sa mearga, ii e teama si se pune in fund daca incerc sa o las singura, merge doar de o mana tinuta. La fel ca voi, ma chinui cu imbracatul de zici ca o schingiui, ii dau toate tampeniile din lume sa le roada pana ii pun pampersul si altele asemenea....

Cristina si Alexandra (30.09.2004)

Child birth is an act of Nature, adoption is an act of God

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Alma si Lia , sa fiti fericite toata viata si sa aveti parte de mult noroc!

Anamari, asteptam sa ne spui cum a fost la doctor, ce mai face bb mic si intalnirea cu diriginta sa fie una placuta!

Naty, am vazut pozicile de la aniversarea dodolinei si e bine totusi ca tati macar a inregistrat momentele importante daca nu a mai reusit sa le si fotografieze.

Ionella3003, prin ce mai treceti si voi...sper sa se termine totul curand cu bine!

LiliaToma, suntem in continuare cu gandul alaturi de tine si in special de micuta Amelia!

Mihaela si Alexia Maria26 august 2004

Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anielas spune:

[red]LA MULTI ANI!!!![red]
ALMA
LIA

Noi suntem in mari pregatiri: maine suntem nasi iar duminica suflam in lumanarica .
Pupici tuturor si un WE minunat

Ania & Ina (23 oct 2004)
Poze noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Povestea Inei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

La multi ani Alma si Lia!

Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)

http://community.webshots.com/user/giorgios72

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

Naty am vazut pozele, faina tare Dodolina dar si mamica ei!

Cu imbracatul si la noi e circ, mai ales cand trebuie pus pamparsul, se intoarce, rade, o ia de-a buselea iar pe mine ma trec transpiratiile

Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)

http://community.webshots.com/user/giorgios72

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea_si_Doru spune:

scumpa Amelia - toata ziua m-am gandit la tine, il rog pe Doamne-Doamne sa-ti dea muuulta putere si sanatate!
Lilia suntem si noi alaturi de tine!
La Multi Ani! Alma - sufletel iubit!
sa fii sanatoasa si sa stii ca e bine ca esti nazdravana! pentru un copil inteligent
Danyce bucura-te mereu asa cum esti de bucuroasa acum - pentru ca ai motiv!
cand imi amintesc prin cate sperieturi ai trecut inainte de nastere...
totul e bine cand se termina cu bine!
La Multi Ani! Lia - multa sanatate iti doresc, sa fii cuminte si mereu asa frumoasa, ptiu sa nu fie de deochi! Anamari draga, felicitari pentru frumosii tai copii si multa sanatate "samburelului de decembrie"
Felicitari Liei pentru cei 2 dintuci!
Naty super super fetita si mamica
Noi suntem bine, sanatosi, tot cu 6 dinti... cu chef de joaca, si fara chef de somn, atat noaptea, cat si ziua

Ieri a fost ziua lui Doru tare bine m-am mai simti eu, ca a fost in sfarsit de ziua lui langa mine ... planuim si noi o iesire in 2 la film, pe duminica
La Multi Ani! bitz! (iubitzel ) - sa ramai mereu asa cum esti - sanatos, frumos, destept, iubitor si al meu!

Ok... toate bune si frumoase, va pup si va doresc noapte buna si muulta sanatate!

Andreea, Doru si Nathalie(29.09.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37497" target="_blank">Povestea zanei www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36133&whichpage=2" target="_blank"> Cererea in casatorie si povestea noastra
Nathalie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamari spune:

la multi ani ALMA

trasnaile pe care le faci , si pe care le povesteste mamica ta mereu sunt semn ca esti desteapta si indrazneata, independenta si intreprinzatoare...sa ramai mereu asa si sa-ti faci parintii fericiti...

multumesc pentru urari.

andreea- m-am simtit mandra ca am asa odor frumos...azi am topit tot magazinul. DAr adevaru-i ca nici Nathalie nu-i cu nimic mai prejos.

anamaria-lia-21.10.2004 si alex -24.08.1993 si samburelul de decembrie 2005-31

poze de copii cuminti

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39200" target="_blank">povestea lui alex, povestea liei, povestea noastra
Puterea corupe. Puterea absoluta corupe absolut

Mergi la inceput