Copilasi si bebelusi de sept-oct 2004 (87)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

La multi ani Alma si Lia!
Sa cresteti mari... sa aveti parte de mult noroc si fericire in viata!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59171" target="_blank">Alex are nevoie de ajutorul nostru!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341" target="_blank">Bazar pentru Alex

Eliana si Elena – 23 octombrie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

La multi ani ALMA BIANCA AIMEE!!!
La multi ani LIA MARIE!!!

Mihaela si bb Amalia
POZICI CU NOI
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">AMALIA...o poveste cu aventuri

"Singur, omul este ceva imperfect, ii trebuie un al doilea ca sa fie fericit." PASCAL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

LA MULTI ANI!!!!!

ALMA

LIA

Sa cresteti mari, sanatoase si sa fiti mereu bucuria parintilor vostri!!!! Petrecere frumoasa!!!

Lilia suntem alaturi de voi! pentru micuta Amelia sa reuseasca operatia si sa nu mai trebuiasca alta!

Roandre tinem pumnii sa fie cum vreti voi cu bb2!

Nu stiu ce are gombotzul meu, cred ca l-a atins si pe el o nenorocita de viroza ca de aproape 3 sapt(din care 2 cu antibiotic) e tot cu mucii pana la genunchi!
Si azi-noapte nu stiu daca am dormit vreo 4 ore....din cauza de bazuc urlacios....offff!Ce sa-i fac sa doarma si el ca tot omul toata noaptea fara sa se mai trezeasca asa des???????

Pupici!

Ioana& Alesio(08.10.2004) cu un bazuc la un anishor
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

La multi ani Alma Bianca Aimee
La multi ani Lia Marie
danyce, anamari, felicitari pentru papusile frumoase!Asteptam poze de la petreceri!Multa sanatate va dorim si sa va aduca aceste printese numai si numai bucurii in viatza!!!

Draga noastra Amelia, suntem cu gandul la tine, sa treci cu bine prin aceasta operatie si sa auzim NUMAI SI NUMAI de BINE!!!

Ana, mamica lui Stefan, pui mic si frumos
Strengarul de un an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

LA MULTI ANI ALMA BIANCA ALMEE !
LA MULTI ANI LIA MARIE!
sa cresteti mari si frumoase,sanatoase si fericite alaturi de parinti,!

Mirela si bb Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001

Mergi la inceput

anamari, nexus, radeti voi radeti...da sa stiti ca pe mine ma apuca toate transpiratiile pana reusesc sa-l pun in patutz si sa-l culc...
Aceeasi problema o avem si cand este de mers afara, nu-i chip sa-l mai imbrac o data ce l-am dezbracat...imi ia mai bine de o ora sa-i trag pe el niste haine groase sa iesim...de multe ori incepem imbracatul pe la 17.30 dupa ce ia o mica gustare si abia la 19 reusim sa iesim din casa...intre timp ma ia de mana cred ca si de 10 ori si ma duce la usa, asa in chiloti!Si nu pricepe ca daca ar sta sa-i trag pantalonii pe el am iesi muuuult mai repede....

aissa, ce mai faceti???Mi se pare mie sau nu am mai auzit de mult de voi?Ce face Ale??(am vazut ca pe 19 sa facut un an de cand ti-ai vazut printesa multi pupici de la noi pentru Ale cea scumpica!)
mama lui Licurici, ce mai face Licuriciul cu mult sclipici?Cum de nu va mai cetim pe aici??

Strengarul de un an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341&whichpage=1" target="_blank">Bazar pentru Alex. Haideti sa-l ajutam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionella3003 spune:

Lilia, ne rugam pt. voi ca totul sa fie bine! Mult curaj Ameliei!

LA multi ani uram si noi cu intarziere Paulei si pt. astazi Almei si Liei Marie

Noi am patit o traznaie (completare la muuultele probleme pe care le-am avut pana acum): am tot fost la controale, fiind suspect alex de rubeola, insa neavand toate simptomele - si ne-am trezit internati la colentina. Dat fiind ca rezultatele pe care le-am primit pana azi n-au lamurit problema, am "fugit" din spital (cu acordul medicului). Saptamana viitoare ies si celelalte rezultate, sa vedem exact ce-o fi. Oricum, starea generala i s-a imbunatatit, a inceput din nou sa manance bine, e vesel... numai ca e pistruiat. Oricum, a fost o experienta terifianta; n-am putut sa inteleg cum se poate ca, intr-un spital de boli infectioase sa fie asa mizerie (nu exagerez - se plimbau gandacii pe pereti)... cat despre atitudinea personalului - cu exceptia medicilor, care s-au purtat exemplar, a fost JALE!!! Coincidenta sau nu, cu o seara inainte m-am uitat la "Moartea d-lui Lazarescu"!...

Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

LILIA,speram ca totul e ok,ca Amelia se intoarce acasa sanatoasa si fara a avea nevoie de alte operatii...tinem pumnii stransi!.. multi!

Mirela si bb Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI

Mergi la inceput

Ionella3003, of Doamne prin ce ati trecut si voi...multa sanatate lui Alex sa se faca bine repede si sa scapati cu bine de toate!!!

Strengarul de un an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341&whichpage=1" target="_blank">Bazar pentru Alex. Haideti sa-l ajutam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nexus spune:

danina foarte frumoasa petrecere ati avut. Belebina super si mami la fel.
pufymic multa sanatate puiului.
ionella3003 ce pacoste cu spitalele astea. Multa sanatate lui Alex si asteptam vesti bune de la tine.
Si pentru ca in we nu o sa fiu prin zona le spun La multi ani sarbatoritelor de duminica Elena si Irina Georgiana. Sa cresteti mari si sanatoase!

Va pupic si we placut!

Mihaela & Arthuras Ingeras (02.09.2004)
poze Arthur

Mergi la inceput