Copilasi si bebelusi de sept-oct 2004 (87)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

LA MULTI ANI pt ELENA!
LA MULTI ANI pt IRINA GEORGIANA!...va zic de azi ca maine nu intru pe net...suntem plecati..deci multa sanatate,fericire si sa cresteti mari alturi de parinti!... si distractie placuta,asteptam poze!

NATY,frumoase poze..si noi am patit la fel...nu avem poze de la tort,taiat mot si tava,ca toata lumea filma...dar bine ca exista undeva... si sanatate!

ANDREEA,sa-ti traiasca Doru,sa fiti fericiti 1000 de ani impreuna....LA MULTI ANI!DORU

si numai bine la toata lumea,si multa sanatate!

Mirela si bb Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

Andreea, LA MULTI ANI pentru Doru! Sanatate, fericire si mult noroc!

Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)

http://community.webshots.com/user/giorgios72

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreema24 spune:

La multi ani !!!

Robert Cristian

Paula Diana

Alma Aimee

Lia Mariuca

Nature – vai ce bine ca ai reusit !!!!

Mihaela Amalia – da, Lori inca mai face la olita cand sunt pe faza.

Lilia – ne rugam pt voi si speram ca totul sa iasa bine si sa scapati de a doua operatie.

Andreea – super tare dialogul, la noi e invers, tati mai vrea un bb si eu nu. Mie imi ajunge Lori . Acum om vedea care va ceda, oricum e prea devreme pt noi sa ne gandim la bb 2 acum.
La multi ani pt Doru !!! Cu asa fete frumoase langa el cred ca nu ii mai trebuie nimic.

Ionella – ce ingrozitor, sper ca e bine puiu.

Ana – ce alergator ai , Lori sta cumintica dupa baie de obicei, dar cand am inchis fermoarul de la sacul de dormit trebiue sa-i si bag biberonul in gura ca altfel tipaaaaaaaaaaa, ii e f foame dupa baie cu toate ca inainte de baie papa ciorbita.

Stie cineva un pediatru bun, ca dr fetii mele e o ………….(nu vreu sa vb urat pe aici), nu i-a facut vaccinul joi pt ca ea vede copii numai miercurea .Cat am stat 1 ora si jumatate acolo a racit fata. Can dam intrebat-o ce fac daca se imbolnaveste copilul in alta zi a sapt a zis sa ii dau tel si imi zice ce medicamente sa-i dau(asa fara sa o vada fara nimic).
Vreau sa o schimb neaparat ca e dusa rau.
SUNTEM RACITE AMANDOUA asta noapte s-a trezit de multe ori pt ca nu putea sa respire din cauza nasucului. Stiu ca ma asteapta vreo 2 saptamani de asa ceva si deja simt ca inebunesc, a facut si febra aseara si dimineata, deci ne-am imbolnavit bine de tot.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341" target="_blank">Bazar pt Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59171&whichpage=1" target="_blank">Alex are nevoie de ajutor!!!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50485" target="_blank">Povestea Loreemei www.babysfirstsite.com/LoreemaMariaVlad" target="_blank"> Site Loreema
Ramona & Loreema (6 sept 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionella3003 spune:

Multumim frumos pt. sustinere, ana_a, nexus, roandre si loreema! Tare mult inseamna sa te incurajeze cineva in momentele aste... uneori ma simt coplesita, insa imi ajua D-zeu sa ma ridic, chiar atunci cand cred ca nu mai am resurse... sau se intampla sa vina alte probleme si tot asa... Azi se implineste exact o luna de la vaccin, de cand a inceput cosmarul si parca nu se mai termina... insa mai sper, trebuie sa iasa soarele si pe strada noastra, nu?

Din toata inima va urez la mamicile cu bebei bolnaviori multa putere si sa dea D-zeu sa se insanatoseasca repede ca nu-i nimic mai rau pe lumea asta decat sa vezi cum iti sufera puiutul...

Lilia, ce face Amelia? Sper ca totul a decurs bine si ca, de ieri, ati inceput o noua viata... din toata inima va doresc asta!

Danina, cum te mai simti? Lasa gandurile negre la o parte si fa ceea ce ar trebui sa faca fiecare dintre noi: sa traim fiecare clipa ca si cand ar fi ultima... sunt sigura ca D-zeu are un plan pt. fiecare dintre noi si oricum voia Lui se implineste si se dovedeste, in final, a fi cel mai bine pt. noi... Problema e ca uneori ni se pare ca sunt prea multe si prea grele toate incercarile... Va iubim mult!

Fetelor care se gandesc serios la inca un bebe - va urez sa vi se indeplineasca dorinta si... spor la treaba! Ma batea gandul si pe mine, acum insa - ma simt prea obosita... mai asteptam, mai socotim, mai vedem...

Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniver31 spune:

La multi ani Alma si Lia.Sa fi-ti sanatoase si cumintele iar parintilor vostri sa le aduce-ti numai si numai bucurii si fericire.

Lilia asteptam vestile bune.Pupici la amandoua

Eu nu mai am timp mai de loc.....din cauza de bebe umblator si stricator....A cazut (intr-o clipa cat mi-am intors ochii de la el) cu fruntea ,mai mult ,de marginea patutului si a plans mult iar la pleoapele ochisorilor i-au aparut ca si cum ar avea sange(nu mult ).Asta ieri seara.....ieri pe zi a fost bine iar azi dimineatza la 6 a facut febra 39.I-am dat calpol si nurofen din 4 in 4 ore (cand unul cand celalalt)si inca mai are un pic de febra(37,5).Altceva nu are...nu tuseste ,nu-i mai curge nasul....nik.Poate fi de la lovitura???
Dr mi-a spus sa il urmaresc si daca apare ceva nou sa o sun...

Of ca tare rau este cand sunt bolnaviorii bebici....nu mai am chef de nik.

Pup dulce pe toata lumea.Sya.

Oana,Nae si Danny(17 10 2004)

http://community.webshots.com/user/b35noc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniver31 spune:

De fapt vroiam sa va intreb atunci cand se lovesc la cap copilasii ce trebuie sa facem...sa urmarim?Cum sa fac sa fiu sigura ca nu are nik?

Si de lapte vroiam sa va intreb:eu ii dau lapte nan junior si nu prea ii place nici asta in schimb este topit dupa paharul meu cu lapte de vaca.Asa ca am zis sa-i dau si lui lapte de vaca....dar de care???/PLS....HELP!!!!

Oana,Nae si Danny(17 10 2004)

http://community.webshots.com/user/b35noc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

Daniver31, eu lui Dami ii dau Dorna rosu la recomandarea lui Capraru si ii merge excelent cu el, chiar bea mai mult decat inainte!

Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)

http://community.webshots.com/user/giorgios72

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Despre lapte : Parerea mea este ca laptele ala care tine 6 luni garantie sigur nu e 100%natural...ba io una cred ca are ceva mai multe minuni ca celelalte, de aceea eu prefer laptele simplu, care tine 2-3 zile (parca) gen Oke, Monor, sau ce o mai fi pe la fiecare dintre voi in oras.

Ionella3003 draga de tine, cred ca esti epuizata, eu una nu stiu zau cum as trece printre atatea incercari, cu sigurantza va veni si soarele pe strada voastra!!!
Tot am vrut sa te intreb, cum de nu ai mai pus poze recente cu Alex?Ma uitam saptamana trecuta asa la mai multe pozici si am vazut ca la voi nu mai sunt de mult actualizate...dar am tot uitat sa intreb....

Multa sanatate le doresc tuturor puiutilor nostri, si sa scapam cu bine de toate relele!!

Lilia, suntem cu gandul la voi, asteptam vesti!!!Pupici Ameliei curajoase!!!

Ramona, musai sa schimbi doctoritza!!Multa sanatate printesei!!!

Mai fetelor eu sunt DISPERATA!!! O sa ziceti ca-s nebuna....Auziti voi...cica soacra vrea sa-mi ia copilul O SAPTAMANA la ea!Adica sa il duca luni si sa mi-l aduca probabil duminica asta dupa ce pana acum nu a venit sa stea cu el mai mult de 30 min si alea trase de par...cu ba ca a uitat cum e cu copii mici ba ca tre sa plece ba ca...etc...Eu nu vreau sa il dau!Azi am fost la ea la insistentele ei, cica sa-l culc acolo la ea...pe langa faptul ca copilul nu a vrut(nu ca nu s-ar invata el cumva) DAR ia sunat telefonul...si mi-a lasat copilul singur in pat si sa dus sa raspunda.....noroc ca iesisem eu de pe balcon in ideea de a raspunde la tel (ea vroia sa culce copilul) si am alergat la el sa-l iau din pat!!!Ce sa mai zic???Ziceti si voi...ma apuca groaza!!!Sincer, as vrea sa se invete acolo si chiar mi-ar place sa mi-l mai ia din cand in cand sa mai strang si eu din casa dar nu am incredere in ea....gateste numai cu vegeta, are o gramada de ghivece cu flori pe jos, bibelouri de toate neamurile insirate pe mobila...e si coafeza la pensie si mereu are cate o clienta la permanente, tuns(care inseaman MULT PAR!!!)....Nu stiu ce a apucat-o asa dintr-o data...sa dus la bai in Buzias si a venit de acolo plina de instincte materne!!HELP!!!

Ana, mamica lui Stefan, pui mic si frumos
Strengarul de un an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341&whichpage=1" target="_blank">Bazar pentru Alex. Haideti sa-l ajutam!

Mergi la inceput

hai mai Georgiana ca ai un flacau de toata frumusetea!!Asta ca mi-am adus aminte de ce ziceai tu ca e "matz" pe langa al meu....haha, ba io te contrazic!!E un flacau in toata regula! felicitari!!!

Strengarul de un an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341&whichpage=1" target="_blank">Bazar pentru Alex. Haideti sa-l ajutam!

Mergi la inceput

Eu ma plicti copilul imi doarme, sotu e omu lu socrus-o azi asa ca bantui singura pe aici...
Am pus neste poze noi, cu Stefan alergand dupa un muscoi!!Haha...sa-l vedeti numa ce nervos e pe muste si cum ia si el cate o haina sau ce pica la indemana sa dea dupa ele... Cand aveti chef puteti vedea cateva pozici noi de aici hihi....

Strengarul de un an

Mergi la inceput