Mamici din nou aspirante (5)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Chiar ca e prea liniste pe aici....ce-i cu voi?

_
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">SA O AJUTAM PE SABINA

POZE EDUARD & MAMI & TATI
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard
cornelia_laura mamica lui bb Eduard (21 06 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Fetelor eu o sa lipsesc maine pentru ca imi vine mobila in birou si nu o sa pot intra dar sa stiti ca va pup pe toate si o sa-mi fie dor de voi.

Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaluidavid spune:

Neatza fetelor!
La mine e aiurea cu diferentza de fus orar,acum ca s-a schimbat ceasul in Romania eu sunt cu 7 ore inainte asa ca voi dormiti cand pot scrie eu ,si probabil cand puteti scrie voi,dorm eu
Despre mine ce sa va mai spun,sunt tot in ceata,incerc sa nu ma mai gandesc,probabil maine voi ajunge la doctor si voi avea un raspuns sigur.
De 3 zile continua petele,foarte putin,roz/rosu/maro
O saptamana frumoasa va doresc!

Stefania si David 24.12.2004

Poze

Mergi la inceput

Buna dimineata si o saptamana cat mai buna tuturor!
Noi tot in casa deocamdata si sincer ne-am plictisit rau de tot. Copilul asta nu are stare nici 5 minute sa stea intr-un loc, parca e un titirez si a intors casa cu fundu'sus. A, si aseara i-a curs sange din nas dupa ce a luat o cazatura zdravana...eu una m-am speriat cand l-am vazut dar el nu avea nici o treaba...
Eu ziua 21 CM si mi se pare ca trece foooarte incet timpul, probabil si de la statul numai in casa.
stefania, ma bucur ca te duci maine la doctor si astept o veste buna de la tine. In cel mai rau caz macar te lamureti cum sta treaba.

_
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">SA O AJUTAM PE SABINA

www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard

Mergi la inceput

Am fost la doctor.
In afara de faptul ca am aflat ca NU sunt insarcinata am plecat bou si m-am intors vaca,cum se spune.
Sa va povestesc.
Intru in cabinet,ma intreaba care e problema,ii spun ca fac pisu des,de 2-3 ori/ora si ciclul a fost ciudat,putin si culoare ciudata.
Se uita la mine si zice:SI CARE-I PROBLEMA?
Ii explica si sotul inca o data si imi zice :DAR E PERFECT NORMAL SA MERGI DE ATATEA ORI LA TOALETA.
Ii spun ce eu normal merg cam de 3 ori/zisi in fine ma trimite in alta sala sa controlam.
Nesimtitii nici macar nu m-au lasat sa le dau proba de urina natural,mi-au pus o sonda .
Ecograf,totul in ordine,proba urinei totul OK.Nu mi-au luat sange,eu de fapt asta am vrut(aici e mai greu cu asigurarea,nu poti cere TU analize)Teste de sarcina am facut si eu o gramada,puteam sa le dau raspunsul.
Il intreb pe minunatul doctor ce-i cu menstruatia mea nebuna.Raspuns:POATE NU A FOST MENSTRUATIE.NU STIM CE A FOST DAR ESTI PERFECT SANATOASA.
Am innebunit eu se pare.
Asa m-am saturat de doctorii astia atotstiutori pe care nu ii interesseaza ce zic pacientii. Eu imi cunosc organismul si STIU ca ceva nu e in regula.
Si m-am saturat sa ma intrebe toti ce face Dracula.De unde sa stiu eu?
Sunt atat de nervoasa,tremur.

Poze

Mergi la inceput

stefania, se pare ca nu a fost nici una din variantele mele. Nici insarcinata nu esti dar nici nu te-ai lamurit. Imi pare rau si te inteleg dar incearca sa te linistesti. Oricum nu ajuta la nimic starea asta de tensiune. Cel mai probabil a fost doar o dereglare care a dat un ciclu diferit de alte dati. Eu patesc asa in cate o luna cand ciclul dureaza 2-3 zile in loc de 5 si are o culoare ciudata. Am inteles ca depinde si de cat de gros a fost endometrul in luna respectiva. Acum cel mai important este sa te linisteti ca altfel stresul asta oricum iti va afecta si alte aspecte ale vietii si ar fi pacat. Incearca sa nu mai urmaresti nici un fel de simptome luna asta cel putin pana la 2-3 zile de intarziere. Eu in fiecare luna am in faza luteala somnolenta, putina greata, pipi des, nervozitate, din cauza nivelului crescut de progesteron. Si m-am saturat sa ma pacalesc singura luna de luna.
Hai, fruntea sus si incearca macar o luna sa nu mai observi nimic, sa-ti iubesti sotul fara sa te gandesti la sarcina, sa te bucuri de cel mic. Tocami atunci cand ai sa-ti iei mintea de la asta o sa vina bb2, ai sa vezi. Stresul e dusmanul nr 1 al sarcinii.
Te pup si astept sa te vad cum incerci sa-ti revii...si da-i incolo de doctori ca toti sunt la fel...

_

Mergi la inceput

Cornelia multumesc pentru cuvintele de incurajare.
Acum m-am mai calmat,de fapt eram nervoasa pe doctorii spitalului meu,vechi sentimente amare,urate vizavi de ei au inviat. Asistentele si conditiile spitalului ma tin doar acolo.In rest...
La inceputul sarcinii cu David am mers la alt doctor,super de treaba dar spitalul era jalnic,in plus acolo nu puteam naste,nu au autorizatie pentru asa ceva.
Asa ca de la vreo 20 de sapt. m-am mutat la minunatii astia.Cica sunt cei mai buni din oras
Pe la vreo 30 de sapt ma tot bateau la cap ca SIGUR am gresit eu data ultimei menstruatii ca varsta sarcinii si marimea fatului nu coincidea cu graficele lor.Aici un copil normal,la termen cantareste la nastere cam 2800-2900 grame. David a avut 3270 gr.,cezariana facuta cu 2 saptamani inainte de termen.
Nu a contat ca la prima vizita la vechiul spital nici macar nu s-a vazut sarcina la ecograf fiindca era prea mica,testul de sarcina fiind cel care a confirmat.
Indiferent ce le spuneam nu auzeau.Ai gresit tu,varsta sarcinii e mai mare.
Probabil ca o sa merg si la doctorul meu vechi,cel de treaba,urinatul des inca persista,acum din cauza sondei ma si pisca
In privinta presupusei mele sarcini m-am linistit,sunt dezamagita dar lupt in continuare.
Imi cer mii de scuze daca v-am plictisit.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geliza spune:

Buna ziua fetelor...mai spre pranz...
stefania, imi pare tare rau de starea ta si de neputinta dr de a-ti spune clar ce se intampla...am vazut ca ai mai deschis un subiect pe aceasata tema...nu cred totusi ca e normal....lasa, capul sus ca o luam de la capat...TREBUIE sa reusim noi intr-un final...
Faza cu "ce mai face Dracula" m-a distrat...
Cornelia, imi pare rau ca trebuie sa stai in casa cu Eduard, dar si asa afara e fff frig.....stiu ca e f greu ...imi aduc aminte cand eram cu Mara acasa ce tare ma mai plictiseama...macar tu ai netul...eu nu-l aveam, dar ce dor imi e acum sa mai stau si eu acasa.....
asi, bafta cu aranjatul noului birou...si hai, poate vii cu 2 liniute

Mie miu-a crescut temp azi...poate a crescut ea de ieri, dar in we nu ma trezesc sa-mi masor temp...oricum nu ma bucur fiindca alte semne de ovulatie chiar n-am avut....incep sa ma intreb daca nu cumva a fost un CM anovulator....om vedea...poate dupa revelion incepem si noi sa ne investigam....daca nu o aparea ceva pana atunci...DA DOAMNE

Va urez o saptamana buna si calduroasa

Eliza si Mara (24.01.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim spune:

Iata-ma-s dupa un we de vopseli, varuieli, lipit polistiren si alte lucruri d'astea care fac placere oricarui om care asteapta sa se odihneasca macar 2 zile la sfarsit de saptamana. Dar macar cred... sper ca am terminat!

Cornelia saru'mana de intrebare. In general as zice ca sunt bine...eu astept sa ajung maine la doctoreasa si sa vaz cat mai duc tratamentul asta cu utrogestan si ce o fi cu rana mea dupa Sovata. In rest, am fost la un pas de raceala cu domnisorica mea: a inceput discret cu niste mucisori pentru care am bagat Mucosolvan rapid. Au trecut astia si a inceput tusea...la inceput usurel, apoi d'aia de te seaca si atunci cand o auzi la altul. Asa ca am pus aparatul de aerosoli in functiune: am facut ieri 2 sedinte si de aseara s-a calmat tusea. Mai facem o repriza diseara si sper sa trecem peste toata povestea. Sunt tare multumita de aparatul asta. A trecut o luna de cand l-am cumparat si deja e a doua oara cand il folosim si da rezultate dupa un tratament asa scurt.
Edi ce mai face? Si-a revenit? Pentru mucisori recomand aparatul de care ziceam (scapi de probleme inainte sa apara febra). In caz ca vrei detalii iti dau ori pe PM ori pe telefon, pentru ca sunt multe de zis.

Eliza poate mai intarzie nitel. Hai ca poate vine, dar tu continua cu "prestarile" ca sa nu pierzi momentul. Ah, sa nu uit: sa-ti traiasca finutul! Sunt sigura ca a pus el o vorba buna unde trebuie pentru nasa!

Stefania hmmm...tare ciudat ce ti se intampla! Tre' sa fie o dereglare la mijloc, altfel nu-mi explic. Despre doctorii din Japonia...numai de bine. Ce comentarii mai poti face dupa ce ai scris tu?! Eu am fost pe acolo (in Tokyo mai exact) acum cativa ani in vizita la o familie de prieteni (japonezi) si am stat cam 10 zile, dar nu prea am reusit sa trec peste "barierele" atat de multe pe care le simti la contactul cu societatea. Am citit mult despre ei ca popor, despre mentalitati, insa cred ca iti trebuie multa energie si rabdare ca sa te poti obisnui cu o societate pe care esti nevoit sa o cunosti din mers.
Sper ca toate semnele astea care te-au pus pe jar sa fie un semn ca bebe e aproape! Hai, incearca sa te relaxezi putin si sa o iei de la capat, pentru ca fetita pe care ti-o doresti atat de mult sigur te asteapta.

Asi te asteptam cu mobila noua

Mami Simona si printesa Ruxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Buna fete dragi!

Cornelia, sanatate multa micutului tau scump!

Eliza sa iti traiasca finutul, sa fie sanatos si fericit in viata, Dumnezeu sa ii indrume pasii mereu. Iar tie un bebe mic in burtica. Spor la treaba.

Stefania, e nasol cand se intapla asa, iti faci sperante si cazi de sus... Hai ca poate e luna viitoare! Sa stii ca mai stiu o mamica de fetita care a nascut in Japonia si tot asa, se uimeau doctorii ce mare e bebe. Da oare chiar nu pot realiza ca e diferenta de gabarit intre europeni si ei??? Pupici si curaj sa o iei de la capat cu speranta.

Simo, poate imi trimiti si mie un PM despre aparatul ala, pare grozav. Sanatate multa printesei mici.

Flory ce mai faci, ce mai face bebe?

Pupici la toate si multe vesti cu bebici

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si samburelul de 14+ saptamani

Mergi la inceput