Mamici din nou aspirante (5)
Raspunsuri - Pagina 13
mamaluidavid spune:
Ajutooooooooooooooooooooooooooooooooooor!
EU NU MAI INTELEG NIMIC!
Dupa 2 zile de menstruatie care numai menstruatie nu am fost acum MI S-A OPRIT!!!!!!!!!!!!
Ce Dumnezeu mai e si asta?
O sa merg la doctor,probabil saptamana viitoare.
Oare de ce nu reusesc sa scap de sentimentul ca sunt
?
Aseara mai pune si sotul paie pe foc si imi spune:"eu cred ca esti insarcinata!"![]()
O sa va tin la curent. Sper sa nu fie nimic grav dar sunt speriata,nu mi s-a mai intamplat NICIODATA asa ceva.
Un week-end frumos va doresc!
Stefania si David 24.12.2004
Poze
asi spune:
Stefania cred ca trebuie sa mergi la doctor.Hai sa pun si eu paie pe foc in 2003 in noiembrie finutei mele i s-a intamplat fix ca tie.In august l-a nascut pe Darius.
Fuga la doctor si asteptam vesti de la tine!
Multumesc pentru felicitari dar Razvan e autorul eu nu am nici un merit.
asi spune:
Fetelor v-ati hotarat toate ca luni sa ne aratai testele+ de aia ati disparut?
Nimeni n-are nimic de zis?
Familia mea
Razvan
acd2you spune:
buna, fetelor. chiar daca nu scriu mereu, va urmaresc mereu, si sa stiti ca eu chiar povestesc despre voi si colegelor mele de la servici, care nu au internet acasa. asa ca mai multa lume se bucura sa se intristeaza odata cu voi. si banuiesc ca , de fapt, sunt foarte multi cei care ne urmaresc si ne incurajeaza din umbra. faptul ca fiecare vizitator al siteului poate avea un gand bun pentru fiecare dintre noi, este pentru mine, o incurajare.
pentru mama lui david : sa stii ca si eu ma simt la fel dupa acidul folic, am crezut ca totul este o inchipuire a mea, dar cand am vazut ca si tu te simti la fel, inclin sa cred ca poate totusi ai dreptate. eu am intrerupt de doua ori acidul folic pana acum, pentru ca aveam senzatia de stare de oboseala, de greata, cam dupa 2-3 saptamani de tratament. dupa care imi spuneam ca e numai inchipuirea mea, ca o fi de la altceva, si incepeam iar. uite, am inceput sa iau acid folic (a treia oara) cam de 10 zile. daca apar ceva simptome, va spun si voua.
multa sanatate tuturor, si mai ales bebelusilor raciti, ca al meu mi-a mancat zilele cu atata raceala, ca nu stiu unde mai incape in el atata sirop de tuse, biseptol, vitamina C si alte alea. abia astept sa ii treaca si raceala asta, si il vaccinez. pacat ca o sa aiba efect numai la gripa, ca raceli tot o sa mai avem. sa stiti ca eu nu am avut lapte sa alaptez baietelul cand era mic, si cred ca de aici lipsa de anticorpi, cel putin asa a zis doctorita mea. mamicilor, voi ce spuneti, voi care ati alaptat bebelusii, si ai vostri racesc la fel de des?
acd2you spune:
si pentru tine, draga iulia, , sa stii ca te sfatuiesc sa ai putina rabdare cu evolutia puiutului la gradi. uite, al meu face 3 ani in noiembrie, si l-am dus din 20 septembrie la camin (adica de la 7 dimineata la 4 dupa amiaza). pot sa iti spun ca primele doua saptamani au fost de cosmar, nu atat pentru mine, care lasam puiutul si plecam la servici, cat pentru educatoare si pentru ingrijitoare. juniorul meu era vedeta, pentru ca il stiau toti de la camin: urla incontinuu de dimineata pana la ora 4, manca plangand, se culca plangand. necazul mare a fost ca nu mai puteam sa il tinem acasa, nu cunoastea decat 2-3 cuvinte de baza, vorbea mai mult prin onomatopee. deh, copilul a stat acasa cu bona, ca eu nu am avut dreptul la concediu de crestere, ca nu aveam stagiul de cotizare, asa ca decat fara salar, mai bine cu bona.
si asa a ajuns puiul meu la camin, nu de alta, dar ca sa socializeze si el, sa se invete sa vorbeasca acolo cu copiii. dupa 2 saptamani, am decis, de una singura, ca nu trebuie sa ma mai iau dupa educatoare si sa plec pe furis de la camin, ci sa ii spun de fiecare data ca il las putin acolo, ma duc la servici si vin inapoi mai tarziu, dupa ce ii cumpar si bomboane. si sa stii ca a prins, incet, incet, desi la inceput nu parea sa inteleaga ca eu plec si ma intorc, desi inca mai plangea la plecarea mea, si s-a potolit. si acuma, cand il duc dimineata, imi spune: "peaca, pa!" (sa plec). nu de alta, dar stie ca ma intorc, obligatoriu, cu bomboane. nici nu s-ar putea altfel!
si inca ceva: puiul meu, in numai o luna, invatase o multime de cuvinte, si acum repeta tot ce aude la noi in casa. incetul cu incetul, o sa avem in casa un papagal vorbitor
.
asa ca, multa rabdare. ca merita.
acd2you spune:
draga cornelia, cred ca mesajul meu vine cam tarziu, dar legat de temparatura mare, doctorita mea mi-a recomandat ca numai seara, cam cu 2-3 ore inainte de culcare, ca are efect mai lent, (sau la nevoie) sa dau baiatului o pastila de fenobarbital, pentru ca asta il calmeaza si este un remediu sigur impotriva convulsiilor, asa ca poti dormi un pic mai linistita noaptea. puiutul meu a luat doua pastile(cate una, doua seri la rand) cand avea 8 luni, si au fost date atunci chiar de o doctorita din spital, ca micutul avea o infectie la mana (un furuncul) din cauza careia avea si temperatura foarte mare. asa ca fenobarbitalul nu are interdictie la vreo varsta. poate iti foloseste, macar pe viitor.
geliza spune:
buna fetelor...Stefania...eu cred ca o sa vii cu un test pozitiv...![]()
eu acum m-am intors de la botez...finutul meu e un scump...n-a obiectat deloc toata ziua...numai cand l-a bagat in apa...si un pic cand l-am dezbracat si imbracat eu...in rest...cuminte cuminte...dar a fost un friigggg...si a fost botezul in cort...la tzara...bine ca atrecut...sper ca mara mea sa nu se fi imbolnavit...despre mine...nu stiu daca am ovulat sau nu fiindca in afara de semnele rosii, care au fost putine...alte simptome nu am avut...si nici aseara n-am prestat ca mi-era ca mergem astazi in biserica si....aia e...nu cred ca s-a intamplat ceva luna asta...si nici temp nu mi-a crescut...si sunt in z16 la un CM de 27-29 zile...
Eliza si Mara (24.01.2002)
mamaluidavid spune:
Mda,aseara si azi dimineata am mai executat 2 teste
,negative bineinteles.
Dar nu ma las,am hotarat ca pana voi ajunge la doctor sa fac in fiecare zi cate un test.Sper sa ajung saptamana viitoare,singura nu pot merge, e complicat cu schimbatul autobuselor asa ca depind de sot care nu e sigur ca o sa aibe liber saptamana viitoare

Ieri dupa ce v-am scris mesajul am mai avut cateva pete de roz-maroniu,foarte putin.De aseara nimic insa.
In dimineata asa mi-a crescut putin si TB insa nu pot sa fac comparatie pentru ca nu ma monitorizez decat de 4 zile
Urinarile frecvente si greturile continua,sunt total in ceata.
Hai sa va spun ce scenariu mi-am inchipuit.
Daca e sa fiu intradevar insarcinata as fi ramas pe 18 oct(ovulatia a fost cam pe 17). Astazi suntem in 30,deci 12 zile de la conceptie(Doamne da sa fie asa). Am citit pe site-ul ClearBlue si acolo spune ca trebuie sa treaca 14 zile de la contact neprotejat. Prin urmare ar fi prea repede sa iasa la test.
Nu stiu ce sa zic, oricum un raspuns sigur nu o sa il am decat dupa vizita la doctor asa ca pana atunci,RABDARE.
Imi cer inca o data scuze ca va stresez dar eu sincer simt ca nu mai pot,mai am putin si o sa innebunesc de ganduri si scenarii

Stefania si David 24.12.2004
Poze
acd2you spune:
draga mama lui david, la noi toate, speranta moare ultima. asa ca, fruntea sus. cat despre testele de sarcina, poti sa le cumperi pe toate din farmacie, sunt si cazuri in care rezultatul pozitiv nu apare din primele zile, poate concentratia de hormoni e prea mica. incearca sa iti iei putin gandul de la teste, mai bine iesi in oras, la cumparaturi, fa orice, mai relaxeaza-te un pic, mai vezi un film bun, ca stresul asta tare e daunator. si poate minunea o sa se intample.
sa dea domnul sa auzim o veste buna de la tine. tinem pumnii stransi!
cornelia_laura spune:
Dragele mele, eu sunt tot cu Eduard bolnavior. Nu a mai facut febra asa mare dar tot e mucios rau(si are niste muci foarte urati si colorati
) si marait de-ti vine sa-ti iei campii
. Ne chinuim in continuare cu antibioticul dar nu avem ce face inca 4 zile. Multumesc frumos de grija pe care ne-o purtati.
Eu sunt in ziua 20 CM tot cu branca ursului dar nu am nici un fel de simptome de ovulatie sau altceva asa ca dupa cum am mai zis, ce-o vrea Dumnezeu luna asta.
stefania, chiar nu stiu ce sa-ti zic. Poate fi sarcina dar poate fi si o dereglare. Eu ma rog pentru tine sa fie prima varianta si in curand sa avem ce sarbatori. Totusi fa un efort si nu mai amana mersul la doctor.
acd2you, multumesc de sfat
! Sa sti ca eu am alaptat doar 2 luni si alea vai mama lor, alimentatie mixta. Pe mine mama nu m-a alaptat deloc si am fost intradevar un copil bolnavicios mai ales pana spre 10 ani. Asa ca tind sa cred ca asta conteaza enorm in evolutia unui copil. Sper din suflet ca la bb 2 sa fie altfel.
eliza, sa-ti traiasca finutul!
Cum il cheama?Lasa nu mai face tu atatea calcule ca daca e sa fie nu depinde doar de noi....
sim, pe unde esti? 

mami Irinel,
pup fata frumoasa, burtica cu samburel si pe "barbatelul " tau! Din pacate Eduard e alergic la nurofen asa ca nu ne ramane decat paracetamolul sirop si supozitoarele. Tu cum te simti? Se vede burtica? Cum stai cu "tzitzi"?![]()
asi, eu sunt prezenta la apel doar ca zilele astea nici branca ursului nu ma face sa ma gandesc la
, mai ales ca la noi niciodata nu merge la comanda. A mai fost si mama la noi de ieri asa ca nu am muncit deloc pt un test +...
andreea, imi pare rau sa aud asa vesti. Multa sanatate lui Sebastian!
iulia, multumesc de grija si sanatate si lui Thomas!
pako, rosa, flory, andira, tomasa, va salut pe toate si va pup!

PS: am pus cateva poze noi de la cununia de joi, in "mami si tati".
_
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">SA O AJUTAM PE SABINA
POZE EDUARD & MAMI & TATI
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard
cornelia_laura mamica lui bb Eduard (21 06 2004)