Mamici din nou aspirante (5)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamaluidavid spune:

Sim intr-adevar este greu,din fericire sotul meu este foarte diferit fata de japonezul obisnuit.Asta este,aici mi-a fost destinul si sincer m-am obisnuit.
Irina,asa e si in cazul meu erau foarte uimiti,nu auzeam decat "de ce e asa de mare?",ba chiar la un moment dat mi-au spus sa nu mai mananc ,ca se face copilul prea mare.
Eliza cum a spus si Sim,poate mai intarzie.Tinem pumnii!
Cornelia Edi cum mai e? Sanatate multa!
Aseara am discutat cu sotul si am hotarat sa mergem la alt spital sa facem investigatii,sper ca intr-un final sa aflu un raspuns.Eu sunt genul de om care nu se poate impaca cu "nu stiu",asa ca nu o sa ma las pana nu primesc un raspuns.
Pana atunci nu imi pierd speranta,o sa reusim sa facem si bb2.

Stefania si David 24.12.2004

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Fetelor am si eu o intrebare!
E normal ca la o saptamana dupa ciclu sa mi se intaresca sanii si sa devina foarte durerosi?E oare vorba de o sarcina sau doar o dereglare hormonala?plus ca am si urinari destul de dese,uneori dureri de cap si ceva greata(azi dimineata am mancat iaurt si mi s-a facut greata).
Nu stiu sunt foarte nervoasa,irascibila,nu-mi mai arde de .M-a si durut de cateva ori in timpul actului sexual(ceea ce la mine nu s-a mai intamplat).
Voi ce credeti?
Va rog astept un raspuns ca stau ca pe jar!
Multumesc!

poze foarte noi
bubulinele
'Populatia planetei creste continuu, in timp ce inteligenta ei ramine constanta.'
Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaluidavid spune:

Devylla,eu chiar nu sunt in masura sa dau sfaturi avand in vedere varza ce este in capul meu,dar parerea mea de parerista este ca la 1 saptamana dupa ciclu(ciclul a fost normal?) o sarcina nu prea este posibil.
Despre simptome,parca m-ai descrie pe mine,mai putin durerile din timpul ,o fi vreun virus pe aici ,mai stii?
Succes!

Stefania si David 24.12.2004

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florypop spune:

Netaza tuturor!

Ieri am fost la eco si: sarcina e evoluat bine acum arata de 6 saptamani (acum o saptamana arata de 4 saptamani ). Nu s-a vazut inca embrionul dar s-a vazut corpul galben. Exista vascularizare deci....Verdictul va fi dat peste doua saptamani cand ar trebui sa apara si embrionul si sa vedem cum bate inimioara. Deocamdata la eco mi-a spus ca totul e ok. Sper ca Dumnezeu sa fie cu noi pana la capat.

Bafta tuturor!

Va pup,

Flory 6 sapt. si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Buna dimineata dragele mele!
Noi suntem bine(zic eu) nu am mai facut ieri febra, nu prea mai avem muci si vad ca i-a revenit si pofta de mancare. Deja sunt 4 zile de cand nu l-am scos afara si nu-mi dau seama daca e cazul sa iesim sau nu putin la aer. Voi ce ziceti?
Eu ziua 22 CM si cu o usoara tensiune in sani, mai bine zis in sfarcuri. Ma gandeam ca o fi un efect al tincturii de branca ursului. Cele care luati tinctura simtiti asa ceva?? A, si retin cam multa apa. Dimineata m-am trezit cu mainile putin umflate.
flory, ma bucur foarte mult sa aud asa vesti bune si sa dea Dumnezeu ca si peste 2 saptamani sa fie la fel!
stefania
, bine faci ca vrei sa sti ce-i cu tine acum si ma bucur ca sotul tau te sustine in sensul asta. Auzi, eu trebuia sa nasc acolo ca-i zapaceam de tot. Eduard a avut 4050 g la nastere si 53 cm.
devylla, cel mai bun raspuns tot medicul ti-l poate da. Nu ne-ai spus daca ultimul ciclu a fost normal cantitativ/culoare. Poate fi un ciclu peste sarcina dar in acest caz un test de sarcina ar iesi +. Daca a fost un ciclu normal atunci e cam greu sa fie sarcina dupa o saptamana. Chiar daca a fost o ovulatie timpurie simptomele apar de obicei dupa nidatie care mai dureaza cateva zile. Stiu femei care au dureri de sani la ovulatie. Variante sunt multe dar mai bine mergi la doctor.
sim, fata harnicuta! Abia astept sa ne spui ce a zis doctoreasa ta. Si da, as vrea sa stiu si eu mai multe despre aparatul de aerosoli.
Mami Irinel,multumim de urari! Dar mai spune-ne ceva despre samburelul tau, despre tine. M-a cam luat nostalgia sarcinii si imi tot imaginez cum va fi a doua, daca va fi la fel.....
eliza, poate nu o fi cazul de investigatii. Si lasa ca nu poti tu aprecia daca ai avut sau nu ovulatie luna asta. Vorba aceea, cumnata mea era programata la inseminare in 5 septembrie(sterilitate inexplicabila) si pe 29 August a aflat ca e insarcinata dupa o luna in care nu a tinut cont de nimic(asta dupa 2 ani si jumatate de urmarit ovulatie ecografic, temp, picioare pe pereti). Si ai mare dreptate cu net-ul asta. Cand stateam la mama nu aveam si imi era mult mai greu. Asa, pandesc cand il ia somnul pe Eduard si hop cu ochii in monitor. Oricum dimineata fac cafeaua si deschid DC-ul, e ca un ritual.
asi, ai terminat cu mobila, cum a iesit?
pako, iulia, rosa, tomasa, andira, va salut pe toate!

_
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">SA O AJUTAM PE SABINA

POZE EDUARD & MAMI & TATI
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard
cornelia_laura mamica lui bb Eduard (21 06 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizup spune:

Felicitari, Flori!
O sa fie bine! Ma bucur extraordinar de mult ptr tine! Dzeu te va ajuta sa aduci pe lume un ingeras,pentru gestul minuant de a creste altul!Sa fiti sanatosi di fericiti!Ca meritati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Multumesc fetelor pentru raspunsuri!
A fost un ciclu normal...ca intensitate si culoare.
Si mi s-a mai intamplat sa ma doara sanii asa.Dar parca acum ii simt mai durerosi.
Ce m-a speriat este ca sora mea a avut aceleasi simtome ca mine cand a ramas insarcinata.Si daia ma gandeam ca cine stie.Pana la urma cred ca nu e decat o dereglare....

poze foarte noi
bubulinele
'Populatia planetei creste continuu, in timp ce inteligenta ei ramine constanta.'
Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Fetelor am revenit si va invit la un nou capitol.

Mergi la inceput