Mamici de septembrie-octombrie 2005 (94)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

nanadana, ti-au aparut dupa nastere? Unde, pe burta? Am crezut ca ele apar cand ne ingrasam, nu cand slabim? Cum e?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ncristina spune:

Buna ziua tuturor!
Ma scuzati ca dau buzna asa peste voi, nefacand parte din topicul vostru, ca sa zic asa..., dar am asa o nostalgie cand ma gandesc ca anul trecut pe vremea asta, traiam emotiile voastra. De altfel mai aveam 9 zile si urma sa nasc.
Felicitari tuturor proaspetelor mamici, sa va traiasca ingerasii si nastere usoara viitoarelor mamici.
Intreba cineva despre botez. In primul rand noi am facut botezul in februarie si era foarte frig afara. Cu toate astea biserica era incalzita (mie una mi s-a parut foarte cald din cauza emotiilor, ba chiar mi-am dat haina jos; altii mi-au spus ca era destul de frigut, usa deschizandu-se des), iar apa era calda. Cat priveste imbracatul, fetitele mele erau imbracate cu costumase foarte delicate si dragute din bumbac (body care avea maneca scurta, jachetica cu nasturi si pantalonasi + botosei asortati) + dres + caciulita + salopeta groasa de iarna. In acelasi stil au fost imbracate si dupa botezul propriu-zis de catre nasa.
In locul panzei de mir obisnuite nasa a cumparat finet care tine mai bine de cald si absoarbe apa mai mult, iar dedesupt eu (disperata) am bagat si cate un prosop. Este un plus parul foarte scurt sau chiar cheliuta la bebei.
Va pup pe toate , sper sa nu va suparati ca m-am bagat in discutiile voastre...
Pupici multi Anna, Mihaela si Gabi
Cristina, mami de BB Teodora si BB Alexia (29.10.2004)

http://community.webshots.com/user/christinutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

nanadana, pe Petra a tinut-o icterul aproape 2 luni.
Vero, poti folosi o paturica groasa. Vezi la mine in poze, Botezul, desi era cald afara. Eu i-am dat rochita peste un body si o camasuta. La noi nu s-a dezbracat complet. De asta poate trebuie sa iti raspunda fetele de religie ortodoxa.

Codruta & Petra (9 august 2005)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Codruta,

eu sunt de religie catolica, si nici la noi nu s edezbraca copilul complet in biserica.

Vero
39+4

http://community.webshots.com/user/hildegard122

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Asa, Jadi, sa ai ce-mi povesti saptamana viitoare in parc ! Eu pot sa-ti zic ce fac cei de pe la AXN ca noaptea am program de vizionare. Asta cand nu intru pe net. Desi inca n-am dexteritate la manuitul maus-ului cu stanga (cand mufez copilu' pe dreapta).

Cam raruta activitatea la nascut in perioada asta. Haideti fetelor, ca se termina octombrie, ca de balanta... ce sa mai vorbim...ies scorpioni, nu gluma.

anya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Dana te agiti doar daca copilul capata culoarea portocalie... daca se ingalbeneste un pic nu e bai, poate va fi mai somnoros , icterul de obicei da o stare de somnolenta dar nu este regula!
Modific si pagina 1!

Cristina multumim de sfaturi pentru botez!

Jadi & bb Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Alina in programul de noapte de la axn nu ai vazut si ultimul episod din seria 4 la cursa in jurul lumii? ca vinerea trecuta am picat moarta la ora respectiva! hehe
Hai odata cu iesitul afara ca ma disperi!

Jadi & bb Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Pana scriu eu... ma trezesc ca se schimba si capitolul.

Cu icterul... functie de intensitatea lui se pot da anumite medicamente (ex: fenobarbital) sau se poate recomanda fototerapie (adica ultraviolete) care se face la spital. Foarte important e sa nu lasam copilul nemancat - el este somnolent si mamica fericita ca poate sa doarma... il lasa nemancat- asa ca la trei ore trebuie mufat. De asemenea lasat la soare (nu sa se parleasca,dar...lumina ii face bine). Ce va povestesc e din experienta de acum 3 ani cu "motanul" cel mare.

Cu botezul... va povestesc dupa ce-i dau de mancare tanarului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Eu vreau sa stiu daca apar vergeturi si dupa nastere! lamuriti-ma si pe mine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns latrishia spune:

Hola gagici!
Tonnia vergeturi apar de la slabit si ingrasat brusc, dar depinde de pielea fiecareia. De ex eu, daca mi vezi burta iti vine sa plangi, sunt plina de dungi rosiatice care se extind pana la "dansa", care si ea s a ingrasat . Sora mea n a avut o dunga. I au aparut cateva dupa ce a nascut dar au disparut.
Azi m a apucat harnicia si am carat niste sacose de la supermarket...si ma cam doare burtoiul, bebeul se misca intruna si mi apasa pe col ..sper sa nu fi facut vreo prostie si sa ma apuce nascutul

poze

Mergi la inceput