Mamici de septembrie-octombrie 2005 (94)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Antonia, dupa nastere nu mai apar vergeturi noi. Dar abia atunci poti sa le vezi ca lumea pe cele pe care le ai, ca in sfarsit iti vezi toate partile burtii , aproximativ. Depinde cu ce burta vii inapoi de la spital. Eu mi le-am cam vazut. Si nuu mai am nici una noua de la a doua sarcina. Sunt doar cele vechi, de la fii-miu, la care am luat 17 kg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Tonnia mie mi_a aparut pe burta si pe solduri ,nu stiu daca au mai aprut si la celelante fete dar eu una am ,dar poate nu este cazul tau sa te nelinistesti

fetelor mersi pt raspuns ,ne_am programat maine la pediatru la ora 17.30

Jadi mersi pt date trecute

DanaAntoine

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

offff, prin cate am trecut... ma laudam ca e totul bine...
la cat de usoara a fost sarcina si nasterea, pe atat de grea e refacerea (fizic vorbesc):
am fost cusuta cam naspa, s-au topit firele prea repede si uite asa am o gaura in plus ;
lohiile s-au terminat dupa 6 zile, am luat ceva sa elmin cheagurile si am avut contractii mai ceva ca la nastere, pe cuvant! durerile au fost mult mai mari si de mai lunga durata. groaznic. plus ca alaptam, stateam dupa copil etc;
am fost la un cotrol si s-a demonstrat ca de fapt uterul meu e curat, nu mai aveam nimic de eliminat!
frisoane, febra, trei zile la rand, stare generala - NASHPA. salvare chemata fara sa stiu eu (m-a apucat plansul cand am vazut dr la usa), m-a trecut urgent pe antibiotic;
inceput de mastita, dureri, muls;
victoria mea morala: nu am intrerupt nici o clipa alaptarea.

nusht dac-ati inteles ceva din ce-am scris, incerc sa va prind din urma sa vad la voi cum merge treaba.

astazi e ziua mea, zi frumoasa ca baietelul meu .

a, si ca sa nu va las in pom, acum mi-e f bine, mi-am revenit cu toate.

felicitari noilor mamici!

cristina, mama de radu.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tangerine spune:

cristina,dumnezeule prin ce ai trecut asa dintr-odata; bravo tie ca ai continuat cu alaptatul si acum esti bine!

eu n-am avut noroc sa am suficient laptic si orice am facut nu s-a marit cantitatea, ba dimpotriva; acum maria e doar pe biberon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Kristinutza, la multi ani! Sa fiti sanatosi si fericiti cu totii! Off, prin ce-ai trecut...Imi pare tare rau, dar bine ca e totul OK acum.

Karmenutza, deci zici ca doar le vad mai bine...
Succes la pediatru!

latrisha, pai in cate sapt esti? trebuie sa fii si tu aproape de termen, nu?

, 40

Mergi la inceput

pt ramona si alte fete care au probleme cu laptele: la mine ceaiul de chimen si anason a fost lege, insa cea mai buna investitie pe care am putut-o face a fost sa cumpar galactogil (sunt niste granule la aproape 300.000). a facut minuni la mine.

cristina, mama de radu.

poze

Mergi la inceput

am pus cateva poze cu bitza-bebitza. in albumul "radu".

cristina, mama de radu poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Kristinuza LA MULTI ANI sa iti traiasaca puiutul ca este tare frumos si mult curaj

poze
DanaAntoine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

E frumos foc Raducu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Voi unde ati gasit manusi de bumbac pentru bebe.
Eu vreau sa-mi cumpar. Unde este?
La magazin?

Vero
39+4

http://community.webshots.com/user/hildegard122

Mergi la inceput